NARODNI BLOK - novi opozicioni savez (Parović, Velja, Moma Stojanović)

Šanse su, hajde da kažemo, ispod 5% da će se tako nešto slično ostvariti.

Posebno od kada su šapićevci tako presudli u vezi Parovića. Vagali su dosta, amo i vamo i odluka je na kraju pala, definitivno. Ima bivših dverjana kod sebe i dovoljno (i previše, za imidž nove, sveže snage). A sad kad se Velja udružio sa njim, slabe su šanse da tu nešto raskida sa Parovićem i obnavlja ovo.

I koliko god Šapić bio OK sa Veljom, ne zaboravi zašto je Novoj Srbiji uskraćeno priključivanje ujedinjenog dela opozicije oko SzS...isti su razlozi zašto Jeremić nije bio baš preterano oduševljen da sa Veljom 2017. godine pokreće priču (kako je tada išlo), kao i ovi zašto Šapić nije baš najorniji da se udružuje ozbiljnije.
SPAS je lokalna stranka za beograd u ranku stamatoviceve zdrave srbije. i za republicke izbore jedini pametan izbor je udruzivanje isto tako sa lokalcima po raznim mestima da bi se napravila mreza. to je sapiceva kratkovidost.
 
102860.jpg
 
Vacic I'ma šanse, pa dobro majku mu da li je moguće.. bukvalno degenerici imaju šanse a pravi političari ne mogu da prebace 5%
E zasluzujemo da nestanemo.
Naprednjaci mu prave stranku i pomažu najviše od svih. Na primer Šešelju i Zavetnicima nisu nikada toliko pomagali. Vacić je predodredjen od vlasti da zameni Šešelja vremenom, zato ga ovaj i napada jer neće Šeki u penziju ali UDBA je surova, traži mladost. :mrgreen:
 
Možda i najprihvatljivije od svih ovih mogućnosti, ali kao što rekoh, Šapić neće ulaziti u koalicije (ili bar nije spreman na to za sada, a sve mu ostaje manje i manje vremena da se predomisli).

Što se tiče POKS, oni nameravaju koliko primećujem oni idu ka tome da se oprobaju kao mater im SPO 2007. godine, samostalno; dobiće od Vučića i prostor i (vrlo verovatno) finansije. Ne znam koliko im je pametno jerbo bi tako ostali bez mesta u parlamentu (a samim time i upotrebnu vrednost za SNS), ali razumem (otprilike) ideju i ambiciju.
ne da nije spreman nego ga zabole dupe da se petlja sa klosarima i nikad se nece upecati na ortakluk jer su zgubidanci..posto je svoj apsolutno svoj pun samopouzdanja prelazi cenzus..
 
Parović je ortodoksni sendvičar vazda bio,Velja je opozicionar samo zato jer se nije ušemio stvarno urnebesan lik,onaj general je sendvičar jer mu je mala penzija valjda nemam pojma tako mi deluje

Веља је жестоки опозиционар од када је испушио за место директора Коридора Србије,до тада Вучић му је био добар к'о лебац
 
Isto mislimo i zelimo dobro Srbiji.Mozda se uclanim kod njega u stranku.

Не знам шта се десило са Стаматовићем,био је доста активан једно време,чак је и на протестима више пута говорио.И онда је напрасно нестао...Иначе његова Здрава Србија је члан СзС-а
 
Не знам шта се десило са Стаматовићем,био је доста активан једно време,чак је и на протестима више пута говорио.И онда је напрасно нестао...Иначе његова Здрава Србија је члан СзС-а
Video covek sa kakvim jajarama je okruzen razocaro se u ljude.Ja bih mu savetovao da se bori na lokalu za narod u Beogradu je sodoma i gomora.
 

Back
Top