Narodna stranka ide samostalno i nece da napravi koaliciju sa DJB

Autorska tema

I tako Vuk Jeremic odlucio da ide samostalno iako je sve pozivao na koaliciju. DJB je bio otvoren za saradnju ali NS ih je odbila iako su prvo rekli da su spremni za tako nešto. Ispade da samo dveri i zavetnici napravise koaliicju pred izbore dok NS i DSS nista a kao najvise se zalagali za istu.
NS jer zvala sve nacionalno orijentisane stranke, ovi su to odbili. U čemu je sad problem što idu sami?
 
Nema sta da zove NS. Prvo jer ima snagu 2% i nece preci cenzus samostalno.
Zato je cudno da nisu pokusali napraviti savez sa nekim iako se DJB nudio. Prvo je Jeremic govorio da je spreman a onda je zacutao.
NS je stalno pozivala stranke sa nacionalnim program u koaliciju. I na njihovoj skupštini su pozvali sve te stranke kao goste. Na žalost, te stranje su na kraju uradilie u ličnom a ne nacionalnom interesu. Tužno ali istinito.
Jeremić nije zaćutao, imaš njegov intervju pa pogledaj.
 
ma gleda cova svoje d*pe (da uvali u jos neku fotelju, dok se moze), a posle - kao i dosad: Malo galami, malo maze malo ili malo vise ga nigde nema (a ume i da napravi i poneko vece *ranje). Slifovan i slatkoreciv - studirao/ziveo po zapadu (za koga radi? a?)

Nego otkad je to on desno? To je tek sumnjivo.
Kad se on pomene, u meni odma proradi Ilija Cvorovic :rotf: (and I trust my guts, varajic lik)
 
Ali DJB je bio na toj Skupstini NS i prihvatio je uslove NS. Zasto onda nema koalicije?
Sada reskira da ostane ispod cenzusa jer se NS samostalno krece oko 2%.
Jeremic je izjavio da su pregovori propali zbog nerealnih zahteva DJB. Sto verujem jer Radule iz izbornog ciklusa u izborni ciklus konstantno pokazuje da precenjuje sopstvenu snagu.
 

Back
Top