Народна Коалиција - Млади Срби су се ујединили и спремни су да успеју на изборима у Црној Гори!

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Како видим, млади српски политичар из Црне Горе (за неупућене) Владислав Дајковић, председник Слободне Црне Горе, најмлађе политичке партије у ЦГ, како по настанку, тако и по томе што велика већина чланова чине млади људи, заједно са Правом Црном Гором Марка Милачића, такође српском странком препуном младих људи и Демохришћанским покретом, основали су народну коалицију са жељом да се уједине у борби за права и положај српског народа Црне Горе и њеног српског наслеђа. Такође, они су народна коалиција, јер нису људи амбасада, већ људи народа, млади и образовани, спремни да реше проблеме Црне Горе које нам је 30тогодишња владавина Мила Ђукановића и ДПС-а оставила у ЦГ.

Шта мислите, има ли овај покрет шансе да пређе цензус?ич
Screenshot_20230517_120140_com.instagram.android.jpg

Како видим, млади српски политичар из Црне Горе (за неупућене) Владислав Дајковић, председник Слободне Црне Горе, најмлађе политичке партије у ЦГ, како по настанку, тако и по томе што велика већина чланова чине млади људи, заједно са Правом Црном Гором Марка Милачића, такође српском странком препуном младих људи и Демохришћанским покретом, основали су народну коалицију са жељом да се уједине у борби за права и положај српског народа Црне Горе и њеног српског наслеђа. Такође, они су народна коалиција, јер нису људи амбасада, већ људи народа, млади и образовани, спремни да реше проблеме Црне Горе које нам је 30тогодишња владавина Мила Ђукановића и ДПС-а оставила у ЦГ.

Шта мислите, има ли овај покрет шансе да пређе цензус?ичPogledajte prilog 1343193
Ваља напоменути да су Дајковић и Милачић дуго у расколу и лошим личним односима, али да су се њихове странке увек уједињавале зарад вишег интереса.

Dajkovic se prikacio Zdravkovom pokretu, a do juče klevetao i vrijedjao Zdravka na sva zvona. Udbaska priča.
Па колико ја знам здравињо је уз ПЕС. Вукшић је недвосмислени Србин

Па колико ја знам здравињо је уз ПЕС. Вукшић је недвосмислени Србин

Ne znas mnogo. Zdravko je osnovao Vuksicevu stranku, i njega licno doveo u vladu kao direktora ANB.

Back