Postojale su i onda ali su bile zabranjene u javnom diskursu.
Svejedno dali je bilo zabranjeno ili nije ja nikada nisam čuo za pojedine izraze.Drugo nije tema Titovog vremena već sadašnjeg.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postojale su i onda ali su bile zabranjene u javnom diskursu.
Potrebno je da postavljaš pozitivne komentare o diktatorima i zlikovcima.Pitanje: kako se to postaje Vučićev sendvičar? Samo ozbiljno pojašnjenje molim.
Ti si pomenuo da si otišao u kanton Cirih tokom blagostanja koje vam je on doneo, ne ja.Svejedno dali je bilo zabranjeno ili nije ja nikada nisam čuo za pojedine izraze.Drugo nije tema Titovog vremena već sadašnjeg.
Potrebno je da postavljaš pozitivne komentare o diktatorima i zlikovcima.
Ti si pomenuo da si otišao u kanton Cirih tokom blagostanja koje vam je on doneo, ne ja.
Ja njega u stvari nerado pominjem, gadan mi je kao retko ko, ali svi uzroci neuspešnosti Srbije vode do njegove zaostavštine.
Moja sekretarica je napustila poso i otišla u Pariz?
U kantonu cirih te[ko da joj je bilo dobro ako si se drao na nju kao na sve ovde. Možda je zato pobegla u Pariz, što dalje od tebe. Ako si je još terao da ćita Daleko je sunce potpuno je razumem.
Pajaca Ćosić - to je baš karakteristično žensko ime za Hipstersko pomoravlje.Daleko je sunce to je pisao Dobrica Ćosić.Znam njegovu bratanicu Pajacu.
Pajaca Ćosić - to je baš karakteristično žensko ime za Hipstersko pomoravlje.
uglavnom se slažem, ali bilo je u mojoj jedinici ograničeno sposobnih, a sumnjam da su imali vezu...što se tiče ,,pasivne agresije", to je mnogo zaebano i uglavnom dovodi do nekih tragedija..ono, što sam hteo reći....ZBOG ČEGA VUČIĆ LAŽE, DA JE ODSLUŽIO VOJNI ROK i upregnuta je režimska mašinerija u tu lažSpasavao sam ja jednog cigu, nezno ga negovali , jedinac, ali dzabe, vaspitali ga da ne sme nista sam....Ja odradim sam skupljanje trulih tela kucica , on povraca na 5 min, kazem da se prikrije da ne ispadne da radim za njega a da njemu uvale nesto drugo, ali on nije smeo....otpust psiholoske prirode posle mesec dana (ali cisto sumnjam da je ostao citav)
A za samoubistva, to zavisi od onog podmuklog sistema mucenja, kad sam nanjusio u jednoj kasarni da ce toga biti, nisu uspeli da me namole ni generali da ostanem , a znaju me i vide da nesto nije u redu cim onoliko insistiram da idem makar i u pm samo ne u kaznenu kasarnu , a da odem odatle...Bilans 6 samoubistava na 100 vojnika u sledeca tri meseca...Al sam ga nanjusio.
A to ograniceno sposoban, to nije palilo u vojsci, osim ako nije debela veza, cak i +7 ili -7 dioptrija...Tako se skinuo moj kolega sa pevanja, ja dosao po lek antibiotik u neku lokalnu vojnu ambulantu u gostima, kad tamo u cekaonici smrzo se da ga ne ofiram moj kolega sa pevanja...stavio danca +10 i ceka otpust....
Ja ga samo pitao jel treba pomoc, on kaze ne treba, sve sredjeno...
I dan danas mrzim taj pasivno agresivan i banditski bulling...Tako su do samoubistva doveli ono dete sto je bilo agresivno malo u cigan maloj u Nisu...
Ali ljudi ne shvataju da je zaebana ta pasivna agresija...Jedan te saceka na ulazu, drugi ti krade torbu dok si u WC, treci te budi dok spavas, a ako se policija drzi zakona u realu u nekom gradu, takva banda pocne da urnise zivot ljudima...ali ako se primeni sistem iz bezbednosti SFRJ , pa posalju dvojicu prvo da opomenu, a posle da malo razvale jednog pa drugog pa treceg iz bande, da vidis kako se smiri grad i upristoji...
Naravno u BG je uvek taj sistem izivljavanja....I dan danas u skolama , cak i onim bogataskim na NBG ima toga....
Sto je vise seljaka da se nakote u mentalitetu to je vise tog kao bezazlenog podhebavanja a ustvari teskog maltretiranja..
kakva zaebancija...možda stali da uplate tiket za Lacio-RomaRaspad epohalnih razmera je u toku.

Šta reći, vi nosite maske mi nećemo, vi se propisno parkirajte mi nećemo, može nam se.kakva zaebancija...možda stali da uplate tiket za Lacio-Roma
Прича се да сте и синоћ попушили? Кажу да није долазио ни онај Мутави хејтер од Врање?Šta reći, vi nosite maske mi nećemo, vi se propisno parkirajte mi nećemo, može nam se.
Moronsko drilovanje u režiji histerično-primitivne hunte.

To je verovatno bilo pre potopa, ali sam iz nekog razloga uveren da je bilo dobro poznavati Lajku.Ja je znam kao Pajacu i bila je u učiteljskoj školi.Njene drugarice takođe kao naprimer Lajka,Mira itd.Dobricu Ćosića sam čitao a i diskutovao sa
njegovim drugovima koji su prisustvovali streljanju Gvozdena.
Kad se ima masti, i po goozici se maže...Svi se slažemo da je u CH dobro.Šta mislite zašto ljudi odlaze iz CH i žive recimo u Ekvadori,Argentini,Grčkoj,Brazilu?
Moja sekretarica je napustila poso i otišla u Pariz? Zašto a bilo joj dobro? Čik pogodi.
Zatišje pred PaintballПрича се да сте и синоћ попушили? Кажу да није долазио ни онај Мутави хејтер од Врање?![]()
Imaš li kvalitetnu kacigu?Zatišje pred Paintball
![]()
Kad se ima masti, i po goozici se maže...
Vido otebeJel to samo tek da napišeš nešto-šta nije bitno.
To je narodna izreka koju očigledno ne shvataš.Jel to samo tek da napišeš nešto-šta nije bitno.
Баш зато, тупоглави.Baš zato su bobmardovali Srbiju pticoglavi?