Narod spontano izašao na ulice, blokirao centar Beograda i rekao NE Vučićevim merama

Ja kad gledam ovu situaciju u Srbiji i u splacini koja je ostala od Srba u Srbiji tacno mogu da vidim kako je bilo za vreme ll Sv.Rata i koliki procenat stanovnistva je saradjivao sa okupatorom.Ili kako je bilo za vreme Turaka i koliki procenat Srba se poturcio.Svi ovi danas iz SNSa bi bili saradnici okupatora ili poturice.Realno oni danas i jesu saradnici okupatora.
Upravo tako....na papiru uvek ima 3x vise Srba nego sto ih zaista ima u realnosti..... Zato se cudim oduvek kako je uopste srpsko ime opstalo i kako jos uvek taj mali procenat Srba odoleva zaboravu. Problem nas je sto smo se uvek uzdali u neke vodje, a u Boga retko ili nikad.....samo Bog moze da stvori pravu Srbiju, pravu drzavu svih Srba.....od ljudi vajde nema
 
Ma naravno da znam.A u sadasnjem vremenu mozemo da vidimo i zasto.Narod je smece.

Aham...
Turci nam izgradili mostove, puteve, ne buni se Srbin kad mu nije loše, svi pričaju o turskom porezu ali svi stručno izbegavaju da priznaju da su Turci od skupljenih para delili sirotinji socijalku...plus otišli kad su pukli svuda, nikog mi oterali nismo.

A Nemac nas ***** i preko Austrougarske oko zavisničkog uvoza, sprečavao izvoz prvoklasnih prasića prirodno uhranjenih, slanina ko duša, čvarci ko medene bombone...pa Obrenović digo kredit za prugu ka Bugarskoj zbog izvoza a Švaba nam uništio prilikom povlačenja namerno...posle nam decu streljali...yrče Srbi da izgradjuju Nemačku...pare za jednu generaciju...
 
Sad vam ni studenti, budućnost Srbije, ne odgovaraju?
Ah da...svašta od mene...
Vas ni ne zanima budućnost, samo sad śta može da se nabije...
Svako nek grabi za sebe pa i ti unuci, ko ih iebe...
Pa studenti su već imali priliku preko 1 od 5 miliona i ništa. Oni huligane oterali i zaigrali kolo.
 
Poslednja izmena:
Stefanović: Policija ne reaguje kad je niko ne napada

Stefanović: Policija ne reaguje kad je niko ne napada
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je jasno i očigledno svim gradjanima Srbije da kada niko ne napada pripadnike policije i ne uništava imovinu naše zemlje, nema ni potrebe da policija na bilo koji način interveniše.

On je u pisanoj izjavi istakao da i večeras ima kršenja zakona i neprijavljenih skupova, kršenja epidemioloških mera, ali i incidenata u pojedinim gradovima.

"Ovom prilikom još jednom pozivam gradjane koji učestvuju u demonstracijama da ne pribegavaju nasilju", rekao je ministar.

On je odbacio kao lažne tvrdnje da policija koristi parapolicijske formacije tokom ovih protesta.

"Takve insinuacije potrebne su Draganu Djilasu i sličnima da prikriju činjenicu da su u prethodna dva dana organizovani batinaši i to od onih koji su pozivali ljude na okupljanje", izjavio je Stefanović.

On je dodao da je iznenadjen činjenicom da su neki od izgrednika veoma brzo pušteni na slobodu, a da niko od njih nije priveden jer je izražavao drugačije mišljenje, "već zato što je kamenicom, palicom ili lopatom pokušavao da ugrozi živote pripadnika policije".
Ecd0d5aXkAAfJyF


 

Back
Top