Narod spontano izašao na ulice, blokirao centar Beograda i rekao NE Vučićevim merama

Povređen reporter ekipe "Veče sa Ivanom Ivanovićem", zasut kamenicama

N1 Beograd



Povređen reporter ekipe Veče sa Ivanom Ivanovićem, zasut kamenicama
Izvor: N1
Voditelj Nova S Ivan Ivanović izjavio je da je reporter, koji je deo tima "Veče sa Ivanovom Ivanovićem", povređen večeras na protestima.
On je bio sa grupom reportera u malom parku između Skupštine i Vlajkovićeve, i u jednom trenutku su samo zasuti kamenicama, preneo je Ivanović.
Trenutno se nalazi u Urgentnom centru i čeka na skener, dodao je.
On nije ništa mogao da vidi, jer je fotografisao, to je bila jedna grupa momaka koja ih je zasula kamenicama, preneo je Ivanović. On zaista nema pojma ko su ti ljudi i šta se dogodilo, čak i da li su gađali njih, dodaje.
Ivanović navodi da mu je preneo da ih je samo video da gađaju i čuo grupu građana okolo koji im viču "sedi dole, sedi dole".
 
Bogme si ti.Maštaš o nekom jednoumlju,o nekim ljudima koji misle o svemu u ime svih (kao '74.),dok narod ne treba ni da zna šta ta ekipa odozgo radi,te o nacionalizaciji privatne imovine,spoljnim neprijateljima i unutrašnjim rušiteljima bratstva i jedinstva itd.Preveliki uticaj titonostalgičnih roditelja?Ili si samo naivna studentkinja koja živi u svom svetu?Raspršiće se taj tvoj imaginarni svet kada kročiš u stvaran

Opet ti nešto fantaziraš
 
Napadnut reporter portala Nova.rs
Objavljeno: 9.07.2020

Reportera portala Nova.rs Vojislava Milovančevića napali su huligani sa kapuljačama, dok je izveštavao o njihovom opstruiranju mirnog protesta, saopštio je taj portal.
Napadnut novinar Nove.rs / Foto: Insajder
Napadnut novinar Nove.rs / Foto: Insajder

"Njega su momci u crnim majicama, sa kapuljačama, napali u parku između Vlajkovićeve ulice i zgrade Narodne skupštine, dok je radio svoj posao. Huligani su ga udarili u potiljak, pa je zbog krvave glave kolega Milovančević zbrinut najpre od strane Hitne pomoći, zatim i u Urgentnom centru", navodi Nova.rs
Kako dodaju, prema prvim informacijama, najverovatnije je udaren bokserom ili nekim oštrim predmetom u glavu.
Nova.rs je sinoć prenela da je policija udarala dvoje njihovih novinara na dve odvojene lokacije, iako su jasno stavili do znanja da su na zadatku.
Izvor: Nova.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.
JOŠ U OVOJ RUBRICI
 
Direktno.rs

09. 07. 2020.22:320

Kad nema Aleksandra tu je Andrej? (FOTO)
Na balkonu Predsedništva večeras su se videle dve osobe kako stoje i posmatraju proteste, koji se treći dan za redom održavaju ispred Narodne Skupštine. Čovek okrenut leđima bio je Andrej Vučić, brat predsednika Srbije, i sam siva eminencija svega i svačega u državi.


Ne možemo a da se ne zapitamo šta će Andrej Vučić u zgradi Predsedništva, u kom svojstvu, u kojoj funkciji, kad je samo radnik kovnice novca?
Verovatno je na vezi sa Parizom, gde se njegov brat Aleksandar sastao sa predsednikom Francuske, Emanuelom Makronom.
FOTO: Direktno.rs
FOTO: Direktno.rs
Na fotografiji se mogu videti dve osobe kako stoje na terasi Predsedništva Srbije, zbog čega su se pojavile špekulacije da li brat predsednika (okrenut leđima) nadgleda i kontroliše trenutnu situaciju u prestonici.
Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.
 

Back
Top