Narod spontano izašao na ulice, blokirao centar Beograda i rekao NE Vučićevim merama

...ali ima vlast :D

A śta vi imate? Zinuto dupence? :D
Žuri vam se da neko mesto vas potpiše Kosovo pa da legnete na budžet, zbog unuka?

Odakle ti to ? I koji to mi ?
Vucic samo odlaze potpisivanje zbog vlasti cak bi izazvao nerede na koje bi da se vadi .KiM nikada nece biti nezavisno jer to odgovara kriminalcima albancima i srbima. E sad da li na ulici zbog laznih huligana treba da neko podlegne povredama ,,mozda i jeste ,nisam gledao vesti.. Ovo nema kraja.
 
Da budemo realni. Policija po zakonu ima pravo da upotrebi silu, ali po principu srazmernosti, a to znači uz minimum neophodne sile. Takođe je zakonom policiji zabranjeno mučenje i primena nečovečnih i ponižavajućih postupaka. A obaveza je pružanje pomoći nastradalim licima.
Na snimku su prekršene sve tri zakonske odredbe. Štaviše, policajci koji prolaze pored povređenog lica, udaraju ga pendrecima i šutiraju. Šta onda da se očekuje od građana?
U standarde policijskog postupanja spadaju i dužnost služenja građanima i odgovaranje na potrebe i očekivanja građana. Ali ovo na ulicama valjda nisu građani. Građani su samo oni na vlasti, a ovo je stoka.
Zabole građane i za vlast i za opoziciju, a svi su napravili štetu svojom vlašću. Pa dobro, ako građani hoće i dalje da opraštaju, ne treba ni da izlaze na ulice.
I na kraju, nema promene sistema bez talasanja, a često i uz revolucije i nasilje. Jer oni koje ovaj sistem dovede na vlast, ne pada ima na pamet da menjaju sistem. Svi se zdušno bore za vlast samo da bi građane usrećili. Ali ne sve, bilo bi neskromno. Dovoljno je da sebe usreće.
 
А да пробаш да одговориш на питање?
.
Мислио сам да је јасно из мог уписа, ал ајде да покушам да нацртам.

Државни орган (РИК) који не испоштује законски рок мора да буде распуштен (иначе се даје право сваком да не поштује законом прописане рокове).

Пре преузимања дужности, нова комисија мора да утврди разлоге због којих није поштован рок и (евентуално) одговорни да одговарају јер су плаћени новцем грађана Србије да свој посао ураде како треба, а нису.

Ако треба још, нема проблема, списак је подужи...

.
 
Tako je to kad protesti nisu prijavljeni, kad nema lidera niti stranke i stranačkog obezbedjenja protesta.
Ovo je dokaz da se narod spontano okuplja.
Sa druge strane, kad bi se "lideri" opozicije pojavili to bi značilo kvantitativno desetkovanje protesta jer je ova opozicija lopovska, nesposobna, iskompromitovana ... i narod ih neće.
Čudna je danas politička scena u zemlji Srbiji, skoro nestvarna.
 
Цео концепт освајања власти опозиције је да подели Србију за и против Вучића. Тај концепт је катастрофа за Србију. Ја нећу да се делим за или против Вучића . Ја хоћу да на власт дође неко ко је спреман да каже не Европској Унији ако неће да испоштују наш интерес на Косову. Који је спреман да брани Србима прво да западно Дрине имају своју државност што су и по АВНОЈУ-у добили и у Хрватској и Босни али то право не може бити додељено само декларативно, па да им га као дведесетих одузму прегласавањем, него кроз институције у облику конфедералне државе. Неко ко се бори да Српске жртве настале у двадесетом веку постану видљиве и да Србима припадне статус жртве а не крвника што упорно покушавају да нам наметну. Заиста се бојим да се инсистирањем на за или против Вучића ове битне ствари бацају у страну.

Zapravo je Svakosatno klepetalo taj ko tokom cele svoje karijere deli narod i podstiče mržnju među zavađenima.
 
Ima neko takmicenje u sisama na LJiS, pa je zvali da pokaze svoje.
Hoce da joj budu kao kod rotarijanke Kisicke. Nosila masku ovih dana, ali se fura samo na onu hirursku koja stiti od bakerija a ne od virusa. I Brnabicka stavila masku, sitauacija je ozbiljna, ljudiiii. Ajde da se protestvuje kada se sredi situacija.

A najavili su se srediti nece do kraja godine.
 
Мислио сам да си паметнији, да не наседаш наивно на јефтине фотомонтаже... :(
2273315_screenshot-78_ls.jpg

2273311_viber-image-20200709-174934_ff.jpg
EcgwikOX0AA0Eyw
EcgwiQRXgAEfERN

EcgwiuuXoAAtjWp
 

Back
Top