Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ponovicu,Nema nigde objašnjenja.
Друже, Уставни суд није уопште био обухваћен реформом од 2009 године.Судије уставног суда се бирају по посебној процедури, нису именовани за стално, већ на ограничени временски период.Јесу задржани, али су нпр из уставног шутнути у апелациони и сл.
То су они са мање савитљивим кичмама...и да, након годину - две пензија.
Ако се добро сећам ЕУ је упутила критику и тражила ревизију тог претумбавања, ал' некога заболе.
ponovicu,
u planu vam je
rusenje policije, vojske, pravosudja, plus medija,
nemate vi nikakve konkretne zahteve i zelje,
sem rusenja srbije i svih institucija,
mislim da si sad razumeo
У судској реформи 2009 године је бирано 1 800 судија, од чега је изабрано 300 нових, и 1500 "старих"(који су и пре реформе били судије).Нове судије су изабране на временски ограничен мандат од 3 године.Дакле, 5/6 изабраних судија су били и раније на тој функцији.
Што се тиче нових судија, већина су били судски помоћници, који су од раније запослени у судовима.Минимум радног искуства је био 5 година, али већина новоизабраних је имала 8-10 година па чак и 15 година радног искуства.У једном периоду, после 5 октобра, негде од 2002/2003 године до 2009 године уопште нису биране нове судије нигде у Србији, јер су постојале неке несугласице у вези прописа који ово регулишу, донет је нов Устав 2006 године итд.
То значи да су они почели да раде у судовима средином 90-тих, крајем 90-тих или почетком 2000-тих године као приправници.
Приправник и судијски помоћник нису нека престижна радна места, и то нису били неки страначки кадрови.То су радна места са малим платама(нарочито тих година), судија ти командује шта да радиш и цепа концепте пресуда, и треба ти 5-10 година радног искуства да би био изабран за судију(можда).
Страначки кадрови су тражили ухлебљење у другим секторима, где нису постојали тако строги формални услови за напредовање.
tu me i on nervira..sto puta je spomenuo da nije ravna..gluposti slusa to ocu da kazema inače pošto nema dokaza da nije okrugla a nema dokaza ni da nije ravna onda treba da glasamo za vučka
okejj...
hajde videcemo jel tako,Za slučaj da si možda zaista ovo pomislila, autentično, a ne da se radi o malicioznoj provokaciji, dozvoli da ti odgovorim na šta mislim: ne pravimo nikakav spisak za odstrel, niti uopšte ulazim u profesionalnost tih ljudi. Sve što ovde utvrđujemo jeste da, očigledno, kada pričaju o pravosudnoj reformi 2008-2012 godine i tehničkim problemima koje onemogućuju da se procesuiraju kriminalci koji uživaju navodno duboku sistemsku zaštitu pravosudnih organa zahvaljujući odanosti nekadašnjem kadru Demokratske stranke, očigledno, predstavnici vlasti lažu javnost. Laže građane Republike Srbije Vladimir Đukanović, Vučić i ostali. Ili hajde, za neke da kažemo da se ne radi o svesnom laganju (mada je to teško poverovati za Vučića) već i o mogućnosti da su neki bili zavedeni propagandom i da sada ponavljaju kao papagaji nešto što nije istina.
Ovo je mogla biti realna priča, tipa, između 2012. i 2014. godine, ali sada živimo u 2020. i ko god i dalje veruje u tu priču, ili je strašno naivan ili zna da nije istina ali iz propagandnih razloga ponavlja istu ploču.
tu me i on nervira..sto puta je spomenuo da nije ravna..gluposti slusa to ocu da kazem
cim je sto puta reko da nije ravna izgleda sumnja da je okrugla hahavučko u principu, misli da je kockasta
ponovicu,
u planu vam je
rusenje policije, vojske, pravosudja, plus medija,
nemate vi nikakve konkretne zahteve i zelje,
sem rusenja srbije i svih institucija,
mislim da si sad razumeo
Преки суд, као у свакој револуцији. АВ ће пасти револуцијом, не изборима.
cim je sto puta reko da nije ravna izgleda sumnja da je okrugla haha
a kako drugačije ?
hajde videcemo jel tako,
ja ocekujem sva hapsenja do kraja korona price,
znaci negde do proleca sledece godine
verovatno dobio saznanje da vukovi nisu tu pa skupio mooda..Kaže Radule je na platou
Pregledao sam neke podatke i otprilike došao do sličnih informacija ovim što si ih ti ovde postavio.
Moje je pitanje više bilo upereno ka tome kako je moguće da neko u 2020. godini i dalje iskreno veruje u tu priču i piskara DS drži sudstvo, ne može im se ništa.
zivi se i dalje pa bila i trouglasta..a pošto nema dokaza ni da je ravna ni da je okrugla....onda šta ?
А сада, време је да се оде до скупштине.
И тако ћемо сваки дан док психопата не сјаше.
U septembru ce biti vakcina, preguraces nekako do septembra.gismeteo u avgustu predvidja 40 stepeni, a nama se smesi policijski cas i zatvaranje zemlje.
zivi se i dalje pa bila i trouglasta..
Имајући у виду све малверзације чланова СНС-а, и нереаговање правосуђа на све то, очигледно је да је правосуђе препуно СНС-оваца, који штите своје страначке колеге.To su dosovski ljudi. Svi su pod okriljem zutaca.
To su dosovski ljudi. Svi su pod okriljem zutaca.