Народ се буни...

• Začetnik teme Začetnik teme NN77
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije bitno ko je napisao, sta je napisao, da li je bio pijan ili drogiran...bitno je da li mi smemo o tome da progovorimo?

Odavno se videlo da ce nam glavne informacije o stanju nacije stizati sa taraba , u ovom slucaju iz grafita.

I nebitno da li je neko lud i jampi...mnogi iz vlasti su pod dejstvom mnogo gorih opijata pa svaki dan slusamo njihova bulaznjenja.

Ono sto mene zanima je : Smemo li mi ovde da progovorimo o onome sto se stvarno desava na ulicama ovog grada ili u ovoj drzavi?

Poslednja izmena:

Ne znam Reg sa kojim narodom si ti u kontaktu, ali ja imam takav posao da sam danas srela prilican broj ljudi i mogu ti reci da su komentari vrlo slicni.

I Milosevic je bezao od istine, sakrivao raspolozenje naroda, mislio da ce time sto ga sakrije da nesto promeni pa vidimo kako je prosao.

U cemu je problem da se o necemu govori? Mislis da je bolje da se to zanemari ili zaobidje, sakrije...ne znam?

Nije bitno ko je napisao, sta je napisao, da li je bio pijan ili drogiran...bitno je da li mi smemo o tome da progovorimo?

Odavno se videlo da ce nam glavne informacije o stanju nacije stizati sa taraba , u ovom slucaju iz grafita.

I nebitno da li je neko lud i jampi...mnogi iz vlasti su pod dejstvom mnogo gorih opijata pa svaki dan slusamo njihova bulaznjenja.

Ono sto mene zanima je : Smemo li mi ovde da progovorimo o onome sto se stvarno desava na ulicama ovog grada ili u ovoj drzavi?
Nedaju ovi tadicevi sto moderiraju ovde da se ista kaze sto njima ne odgovara,meni su u vise navrata mnogo toga izbrisali i koriste svaku priliku da me kazne,i kakva je ovo demokratska zemlja kad ne mozes reci sta mislis,ovo mislim da nema nigde na zemaljskoj kugli kao sto je ovaj srpski narod postao,samo da ti napravi neko zlo makar i po njegovu stetu.

Polupismeni klinac napisao grafit i.... eto teme za krstaricu:lol:

Piše i na tarabi.....

То је вест из медија. Види се да младост Србије диже глас против Тадића

145747_tadic-marakana-0016-foto-vladislav-mitic_f.jpg

Ne znam Reg sa kojim narodom si ti u kontaktu, ali ja imam takav posao da sam danas srela prilican broj ljudi i mogu ti reci da su komentari vrlo slicni.

I Milosevic je bezao od istine, sakrivao raspolozenje naroda, mislio da ce time sto ga sakrije da nesto promeni pa vidimo kako je prosao.

U cemu je problem da se o necemu govori? Mislis da je bolje da se to zanemari ili zaobidje, sakrije...ne znam?
Ja isto sreo gomilu ljudi juče i bio ceo dan "na terenu" tj. u gradu i veliku većinu zabole za ovo što se dešava sa Ratkom , nit su tužni , nit su srećni .

Ja isto sreo gomilu ljudi juče i bio ceo dan "na terenu" tj. u gradu i veliku većinu zabole za ovo što se dešava sa Ratkom , nit su tužni , nit su srećni .

Moguce je da se krecemo u razlicitim krugovima, ali evo sta je generalno moj utisak o prosecnom razmisljanju Srba sa kojima sam se ja srela.

Mnogi ovo osecaju kao veleizdaju, trgovinu...gadi im se ovaj establisment, osecaju nemoc da bilo sta promene , da su prevareni i obmanuti. Eto..iskreno

Ne znam ni ja s kakvim ti narodom imaš posla, ali ovi moji uglavnom rade, brinu o svojim životima i ne obraćaju pažnju na stvari na koje ne mogu da utiču. Ne pada im na pamet da izlaze na proteste, još manje da brane optužene za ratne zločine, kad već ti optuženi imaju svoje advokate.

Ako pod narodom podrazumevaš (ti i svi ostali) samo navijače i ostale bukadžije koji najčešće zbog ličnog nezadovoljstva odlaze na razne mitinge podrške kojekakvim optuženicima, onda si u zabludi.

Kao i sve drugo i ovo čudo će trajati tri dana, a onda idemo po starom.

koja mladost? tabadzije navijachi?

Младост Србије, која је јуче и поред силних забрана и хапшења изашла, која је исказује протест и преко графита...
Али то није ништа, нема разлога за бригу у наредним данима.

Poslednja izmena:

Back