On je isto vaša luda kao i Zadvernici Naša luda?? Koji smo to mi?
Branimir76 Veoma poznat Poruka 13.146 19.12.2022. u 14:59 - Народ пробио кордон Вучићеве полиције, сукоб, стигли до Јариња! #51 Tvin Konza: On je isto vaša luda kao i Zadvernici Kliknite za proširenje... Naša luda?? Koji smo to mi?
Tvin Konza: On je isto vaša luda kao i Zadvernici Kliknite za proširenje... Naša luda?? Koji smo to mi?
Tvin Konza Elita Banovan Poruka 18.999 19.12.2022. u 15:00 - Народ пробио кордон Вучићеве полиције, сукоб, стигли до Јариња! #52 Branimir76: Naša luda?? Koji smo to mi? Kliknite za proširenje... Vi koji više volite Staljina nego Solanu
Branimir76: Naša luda?? Koji smo to mi? Kliknite za proširenje... Vi koji više volite Staljina nego Solanu
Branimir76 Veoma poznat Poruka 13.146 19.12.2022. u 15:03 - Народ пробио кордон Вучићеве полиције, сукоб, стигли до Јариња! #53 Tvin Konza: Vi koji više volite Staljina nego Solanu Kliknite za proširenje... Odakle ti znaš da ja više volim Stajina nego Solanu?
Tvin Konza: Vi koji više volite Staljina nego Solanu Kliknite za proširenje... Odakle ti znaš da ja više volim Stajina nego Solanu?