Народ блокирао општину Младеновац, неће мигранте и џамију у Шумадији!

FDDD

Iskusan
Poruka
6.630
Mi se zajebavamo a zemlja nam nestaje pred ocima, okupirani smo hordama mudzahedina imamo najvece veleizdajnike na vlasti koji bukvalno jure narod da odu iz zemlje a ovamo sve zivo opljackase i obogatise se.
Nisam nikakav optimista, mnogo ima ludaka i sam vidis. I to poslusnih ludaka na odgovornim mestima za drzavu.
Ne vidim resenje. Neki vojni puc, zestoki svetski lomovi ... nesto radikalno

Frederick_

Ističe se
Poruka
2.750
E pa s tim "deklaracijama" za koje niko nije pitao narod kad su usvajane niti povedena javna debata u parlamentu i u drustvu, mozes duppe da obrises.
Svajcarska direktna demokratija pita da li se slazete da se grade dzamije. Odgovor na referendumu bude NE i tacka.

Pa kad ti zemlja bude kao Svajcarska, a ne kao deponija smeća, ti sprovedi svoju direktnu demokratiju. 🖐

Maks od crnog luka

Veoma poznat
Poruka
13.925
Ne odredjujem ja, nego socioloske zakonitosti.

Kad gradjanska svest bude na visokom nivou, bice i demokratija.

Da tad - uzivaj sa autokratskim vladarima. 🖐
Nemačka u kojoj živiš još uvek nije dostigla standard života pod autokratijom

FDDD

Iskusan
Poruka
6.630
Nemačka u kojoj živiš još uvek nije dostigla standard života pod autokratijom
"Demokratija" je uništila nemačku naciju ali bukvalno uništila. Nametnuli nemačkoj ženi sistem vrednosti da je bolje imati kera nego dete, da je bolje putovati po svetu po kojekavim vukojebinama nego trositi novac i vreme na decu. Muškarca pretvorili u mekušca, gej propaganda od kolevke uništava decu. Uvezli migrante koji ništa ne vrede, prave decu i žive na račun onoga što radi. Divan sistem.

Poruka
3.977
"Demokratija" je uništila nemačku naciju ali bukvalno uništila. Nametnuli nemačkoj ženi sistem vrednosti da je bolje imati kera nego dete, da je bolje putovati po svetu po kojekavim vukojebinama nego trositi novac i vreme na decu. Muškarca pretvorili u mekušca, gej propaganda od kolevke uništava decu. Uvezli migrante koji ništa ne vrede, prave decu i žive na račun onoga što radi. Divan sistem.

Normalno, ljudi žele buržoaski način života, udobne kuće, uredne travnjake, putovanja, ljubimce itd. To nije razlog da im arapi dišu za vratom. Manjina ludaka aktivista propagira povratak u prirodu i raznorazne društvene brige uključujući i hranjenje gologuzih migranata. Ali ta manjina čini danas društvenu elitu u Nemačkoj.

GrdobanS

Elita
Poruka
15.740
"Demokratija" je uništila nemačku naciju ali bukvalno uništila. Nametnuli nemačkoj ženi sistem vrednosti da je bolje imati kera nego dete, da je bolje putovati po svetu po kojekavim vukojebinama nego trositi novac i vreme na decu.
Nije to tako samo u Nemackoj i na zapadu generalno, vec i u istocnoj ''Evropi'', toj ''zadnjoj nadi za posrnulu belu rasu'' :mrgreen: .

FDDD

Iskusan
Poruka
6.630
Sta ce mi naucni rad, pogledaj gde zivis 😁
Ti da znaš da vidiš, video bi da te tvoje demokratije nema. Ni u Nemačkoj niti bilo gde na zapadu. Švajcarska malo odskače sa tom svojom direktnom demokratijom na referendumu za sva bitna pitanja.
Da te podsetim šta je demokratija. Vladavina tj. volja naroda. Koliko imaš u stvari prave, stvarne volje naroda u ovoj dekadentnoj fazi zapadne demokratije? Ja bih rekao jako malo. Zamaskirani su partijama koje su marionete, ljudima u njima koji su marionete, medijima koji ne izveštavaju objektivno. To je samo privid demokratije. Narod u stvari ništa ne odlučuje ili makar ne ono bitno.

Nadam se da si nešto od ovoga razumeo

P

pasuljsko rebarce

Gost
Ne odredjujem ja, nego socioloske zakonitosti.

Kad gradjanska svest bude na visokom nivou, bice i demokratija.

Da tad - uzivaj sa autokratskim vladarima. 🖐
u sunze ti...a vi gdin ste na viskom nivou zato sto propagirate trule vrednosti koje ni gradjanska opcija tamo gde ste vise ne veruje. :lol:

pa ako je tako, sto onda noleta pre godinu dana, ciovek humanistu, ne pustise u vas komsiluk ako ste na nzl jer je to isto gomno od drzavce ko australija, nego ga mrcvariste ko one jadne izbeglice u istom zatvoru koji su tamo camili godinama bez ikakih prava?

a vamo ocete u srbiji da neko zida prolaznicima birtiju u kojoj ce da se deru piju i valjaju oruzje...pomalo i da se kolju medju sobom a kad izadju napolje mozda i kolju sa strane osim sto siluju?

Frederick_

Ističe se
Poruka
2.750
Ti da znaš da vidiš, video bi da te tvoje demokratije nema. Ni u Nemačkoj niti bilo gde na zapadu. Švajcarska malo odskače sa tom svojom direktnom demokratijom na referendumu za sva bitna pitanja.
Da te podsetim šta je demokratija. Vladavina tj. volja naroda. Koliko imaš u stvari prave, stvarne volje naroda u ovoj dekadentnoj fazi zapadne demokratije? Ja bih rekao jako malo. Zamaskirani su partijama koje su marionete, ljudima u njima koji su marionete, medijima koji ne izveštavaju objektivno. To je samo privid demokratije. Narod u stvari ništa ne odlučuje ili makar ne ono bitno.

Nadam se da si nešto od ovoga razumeo

Naravno da imas. Evo, sva predizborna obecanja semafor koalicije se ispunjavaju, jedan po jedan Zakon se donosi kao sto je obecano, i to je to.

Direktna demokratija je moguca na manjem nivou, tehnicki je neizvodljivo imati referendum za sve i svasta.

Do tada - moraju da postoje partije.

A primer gradjanske svesti cu odmah sa ti dam primer sa lokala: da bi napravili zastitni zid pored auto-puta, posekli stotinak starih stabala.
Hiljade i hiljade ljudi izaslo na ulice.
Za nedelju dana pocela sadnja novih 1000 stabala.

Evo ti je obala reke Ibar, kod Raske, ufotkano pre 4 dana - evo ti ga primer srBske građanske svesti.

Kakva građanska svest - takva demokratija. Bar smo tako učili na fakultetu iz sociologije.

Al šta ja znam.....

Kao što rekoh: uživaj u svojoj smejuriji od države. 🖐

Prilozi

• Screenshot_20230108_184608_Opera.jpg
    Screenshot_20230108_184608_Opera.jpg
    176,7 KB · Pregleda: 7
P

pasuljsko rebarce

Gost
novi zeland raj za muljaze svih vrsta...nisu mogli kim dotkoma najveceg svetskog sajber teroristu da osude jer je ovaj potplatio pola vlade :lol:

sedi i dalje tamo iako ga traze usa i ko zna sve ko jos, a oni sredjena drzava da se smejes do plakanja jel kao brinu za njegovo zdravlje i oce cak i zakon da menjaju o ekstradikciji :rotf:

al tako je svuda de su gradjanisti u ovom slucaju levicari zvani laburisti koji se dice da se progresivna alijansa aljude zatvarli u torove gore nego kinezi :rotf:

i neko odande ce srbe da uce da su neobrazovani glupi i ne znaju sta je dobro za srbiju...take idiote smo imali na vlasti jedan mandat i znamo kako se zavrsilo i rekli nikad vise.

e sad ako gdin nije sa n.zelanda, onda ok :lol: