jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.039
Otisla je jos jedna diva dramskog i serijskog programa Rada Djuricin.Mila i draga osoba,kakva se retko radja.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da...uvijek nasmijana i vedra.Mislila sam i da je mladja,valjda zbog tog osmijeha.Otisla je jos jedna diva dramskog i serijskog programa Rada Djuricin.Mila i draga osoba,kakva se retko radja.
Dozivela je lepe godine u odnosu na Boru,ali sta se tu moze.Napustaju nas sve vise dragi ljudi,koji su nam obelezili zivot.Da...uvijek nasmijana i vedra.Mislila sam i da je mladja,valjda zbog tog osmijeha.
Pokoj joj dusi!
A dobro...devedeset i koja su lijepe godine.Pokoj dusi Rade Djuricin.
Vijest o smrti je bila jutros i sramota je da je tek sada otvorena tema.
RIPOtisla je jos jedna diva dramskog i serijskog programa Rada Djuricin.Mila i draga osoba,kakva se retko radja.
Jeste.Imala je iskren i drag osmeh.RIP
Uvek je bila nasmejana i takva mi je ostalka u secanju
Čudno da nigde ni u jednim novinama se nije moglo pročitati,evo sad saznadoh.Volela sam je.Pokoj dusi Rade Djuricin.
Vijest o smrti je bila jutros i sramota je da je tek sada otvorena tema.
Izgleda da nije bila politicki podobna.Bilo je na TV-u par puta od jutros,ali ne nesto mnogo.O njoj je mogle da se prica,pa bar koliko i o Bori.Inace,ona u ovim politickim preokretima nije bila ni za jednu stranku.Bila je na podrzavanju obaranja Milosevica i posle toga se nije pojavljivala nigde gde je u pitanju politika.Nije zasluzila da ode ovako necujno,kao sto su je propustili.Čudno da nigde ni u jednim novinama se nije moglo pročitati,evo sad saznadoh.Volela sam je.
Izgleda da nije bila politicki podobna.Bilo je na TV-u par puta od jutros,ali ne nesto mnogo.O njoj je mogle da se prica,pa bar koliko i o Bori.Inace,ona u ovim politickim preokretima nije bila ni za jednu stranku.Bila je na podrzavanju obaranja Milosevica i posle toga se nije pojavljivala nigde gde je u pitanju politika.Nije zasluzila da ode ovako necujno,kao sto su je propustili.
To nikako nije ralog da se ne spomene,vise puta.Ne mislim da je samo politika, prosto poklopilo se kad se na sva usta priča o Bori, a tabloidi su shvatili da će se to kliktati jer su ljudi čitali juče i onda samo o tome pisali.
To nikako nije ralog da se ne spomene,vise puta.
Pa verovatno,a i mladji je skoro 20 godina,pa mozda i to malo povuklo.Naravno, ne mislim ni ja da je razlog, samo kažem šta mislim da jeste iz mog ugla.
Pošto se danas prodaju klikovi, biće da je Bora privukao više pažnje.