A kako ćeš da stimulišeš i da se usvoje toliki psi i nagradiš prave ljubitelje životinja.na sve pse!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako ćeš da stimulišeš i da se usvoje toliki psi i nagradiš prave ljubitelje životinja.na sve pse!
Kod nas uglavnom nema vukova (zaluta poneki) ali šakali su uobičajeni, posebno na planinama. Seljaci često kažu vuk, a zapravo je divlji pas. Njihove brojeve sređuju lovci uglavnom.Jer nisu problem samo psi, negi i ti šakali (uzgred, ja sam evo do sad mislila da ih ima samo u Americi ili nekim većim divljinama u Evropi) i druge divlje životinje.
Meni su ovce i koze puštene u većem delu placa i to sam posebnoZnaci ne ogradjuje se celo imanje nego 10ari gde su zivotinje,ne zica nego drvo ili gvozdje
Kupi pse čuvare i rasteraće oni žgadiju.Meni su ovce i koze puštene u većem delu placa i to sam posebno
ogradila žicom, da mi ne ulaze u baštu. Ne znam šta je za njih problem
da potkopaju bilo kakvu ogradu.
Ja mislim da je neki robot r2d2 jeftiniji za odrzavanjeKupi pse čuvare i rasteraće oni žgadiju.
Meni pulin odrađuje taj posao, a iza bašte imam tri prazna placa gde umal jaguara što nema.
Nije.Ja mislim da je neki robot r2d2 jeftiniji za odrzavanje
Pomija i granulaPa sta jedu
Pa kad imaš solarnog robota..
I tuđe jariće, kada su napušteni.. ovaj od jutros je bio pulin..Pomija i granula
Verovatno je zato i oteran.
Na šta bi išao taj porez?na sve pse!
Dobro je Viljuška, odmori malo...Тужи државу. Тужи неспособну државу тј. општину у којој си, и тражи надокнаду штете. Можеш извући 100000 и више динара. Нека плаћа багра неспособна и корумпирана која је наше градове и села претворила у станиште џукела.
To je dodatni prihod koji koristi opštiniNa šta bi išao taj porez?
Možda da se prijavi šintarima ili kako se danas zovu zoo higijena ..Raspori mi jare čopor napuštenih pasa, na moje oči.
Uleteli u dvorište, najurili ih u štalu i najmanjem rasporili stomak.
Moji psi su manji i javili su mi lananjem da se nešto dešava, ali
nisu smeli da ih napadnu nego se svi na terasu popeli i odatle
laju. Dok sam do štale stigla, gotovo..
I šta sad?
U šumi ima barem pet krupnih pasa koji su napušteni i prave
ovakve stvari ljudima po dvorištu.
To i pitam. Ako dajem porez na psa taj porez mora da ide za dobrobit životinja. Tj. ja kao vlasnik psa treba da imam koristi od tog poreza. A ne da ide u džepove vlasti ili da se tretira kao neka kazna zato što posedujem psa.To je dodatni prihod koji koristi opštini
za čišćenje parkova i trotoara, postavljanje dozatora kesa kako bi vlasnici pasa mogli da odlažu smeće, za bolji suživot npr. kreiranju površina namenjenih psima i igrališta za pse
Ima valjda još ideja
A kako ćeš da stimulišeš i da se usvoje toliki psi i nagradiš prave ljubitelje životinja.
Imaš pun k nekastriranih mačora po selendrama u BW, plus su indoor/outdoor, svako malo traže nekog, mnogi nemaju ni čip.Držati psa i mačku a nekastrita ih govori koliko je narod glub i nesavestan