Naprednjaci opet divljaju!

• Začetnik teme Začetnik teme Xena+
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Xena+

Primećen član
Poruka
642
SNS delila najmlađim Beograđanima paketiće »
29. Decembar. 2010 | 13:15, Izvor : Studio B, Beta, Komentari: 0 komentari

Srpska napredna stranka delila je u centru grada novogodišnje paketiće najmlađima, a akcija je prema rečima zamenika stranke Aleksandra Vučića organizovana kako bi se deca obradovala i kako bi im pokazali da od političara mogu da dobiju neku dobru vest.

"U vreme kad su ljudi siti svih nas političara, kada gledaju kako da pronađu malo izlaza i svetla za sebe i svoju decu u sledećoj godini ne želimo da im otežavamo dodatno i za najmlađe Beograđane smo priredili nešto poklona da ih obradujemo, da pomisle da političari nisu najgori na svetu", rekao je Vučić novinarima.

Vučić je najavio da će ta stranka za Božić i Badnji dan podeliti mnogo poklona za decu ometenu u razvoju i onu iz socijalno najugroženijih porodica.

Prema njegovim rečima, akcije podele paketića odvijaju se u više mesta širom Srbije, a najveće će ipak biti u Beogradu.

U centrali stranke za današnju akciju koja je organizvana u Knez Mihailovoj ulici, kod Ruskog cara, pripremljno je oko 300 paketića.

Vučić je mnogo ali mnogo ljigav! Ova podela paketića i uvlačenje dece u politiku je jednako odvratna kao i njegov ples za malog Safeta.
Od kojih para plaćaju sve ovo kad se ne finansiraju iz budžeta?

Srpska napredna stranka delila je u centru grada novogodišnje paketiće najmlađima, a akcija je prema rečima zamenika stranke Aleksandra Vučića organizovana kako bi se deca obradovala i kako bi im pokazali da od političara mogu da dobiju neku dobru vest.

"U vreme kad su ljudi siti svih nas političara, kada gledaju kako da pronađu malo izlaza i svetla za sebe i svoju decu u sledećoj godini ne želimo da im otežavamo dodatno i za najmlađe Beograđane smo priredili nešto poklona da ih obradujemo, da pomisle da političari nisu najgori na svetu", rekao je Vučić novinarima.

Vučić je najavio da će ta stranka za Božić i Badnji dan podeliti mnogo poklona za decu ometenu u razvoju i onu iz socijalno najugroženijih porodica.

Prema njegovim rečima, akcije podele paketića odvijaju se u više mesta širom Srbije, a najveće će ipak biti u Beogradu.

U centrali stranke za današnju akciju koja je organizvana u Knez Mihailovoj ulici, kod Ruskog cara, pripremljno je oko 300 paketića.

Vučić je mnogo ali mnogo ljigav! Ova podela paketića i uvlačenje dece u politiku je jednako odvratna kao i njegov ples za malog Safeta.

Mislis, sklon je kopiranju marketinskih poteza DS_a........

Ljigavac je onaj koji za najhumaniji gest nekih ljudi iznosi gnusobe i bolesna zlonamerna optuzivanja!
Bolje da prozivas one koji za litar ulja sto podele sirotinji,zahtevaju da ta sirotinja za njih glasa,za one koji plate sirotinji 10 evra,daju mu mobilni telefon da snimi koga je zaokruzio na glasanju-naravno da imaju dokaz sta su platili 10 evra.Za one koji popunise budzet na nesreci Kraljevcana.....Za one koji prebijaju decu na ulici,za one koji valjaju drogu toj decu...Za one koji otimaju koru hleba sirotinji....
Muka mi je od ljigavaca z:((

Ljigavac je onaj koji za najhumaniji gest nekih ljudi iznosi gnusobe i bolesna zlonamerna optuzivanja!
Bolje da prozivas one koji za litar ulja sto podele sirotinji,zahtevaju da ta sirotinja za njih glasa,za one koji plate sirotinji 10 evra,daju mu mobilni telefon da snimi koga je zaokruzio na glasanju-naravno da imaju dokaz sta su platili 10 evra.Za one koji popunise budzet na nesreci Kraljevcana.....Za one koji prebijaju decu na ulici,za one koji valjaju drogu toj decu...Za one koji otimaju koru hleba sirotinji....

I da,koliko si ti dobila za ovu ljigavost?

Комшинице, до прије мјесец дана си доста похвално говорила о Томи и СНС...кажи ми шта се у међувремену промјенило...чиме су те разочарали...

I da,koliko si ti dobila za ovu ljigavost?

Ako batalim crvenu rečenicu, koja je valjda dokaz neke paranoje ili nedostatka pametnijeg odgovora, mogu samo da ti kažem da se slažem i da su isti i ti o kojima ti pričaš i ovi o kojima ja pričam ;) Ne treba ništa da dobijem da bih konstatovala da su naprednjaci teške džukele i valjda ne moram svaki put kada ih spominjem da naglašavam da ni ovi na vlasti nisu bolji ;) To smo već shvatili!

Samo što se za žute zna odakle finansiraju svoje iživljavanje (iz naših džepova) a ovi ni taj izvor prihoda nemaju. Ko plaća akcije SNS? I ko veruje da je to iskreno? z:hm:

Комшинице, до прије мјесец дана си доста похвално говорила о Томи и СНС...кажи ми шта се у међувремену промјенило...чиме су те разочарали...

Nisam govorila pohvalno o SNS ali bila sam skeptična u pozitivnom smislu.
Sa Tomom sam deset godina bila u istoj stranci, dosta dobro ga znam i zaista mislim da je ispod svih glupih poteza koje povlači dobar čovek.

Na osnovu toga što znam njegovu dobru stranu (da to tako nazovemo) imala sam uverenje da će možda da se opameti i uradi nešto korisno sa novom strankom. On ne da se nije opametio nego je totalno zaglibio u pričama o EU, integracijama, saradnji sa haškim tribunalom ... na stranu što ne podržavam takvu politiku - nije mi jasno odakle mu pare za finansiranje stranke ;) I slep vidi da tu nisu čista posla :grudvanje3:

A Vučiću nisam verovala ni kad smo bili u jednoj stranci ........ ni u čemu što on uradi ne mogu da vidim iskren motiv. :nosijelku:

Nisam govorila pohvalno o SNS ali bila sam skeptična u pozitivnom smislu.
Sa Tomom sam deset godina bila u istoj stranci, dosta dobro ga znam i zaista mislim da je ispod svih glupih poteza koje povlači dobar čovek.

Na osnovu toga što znam njegovu dobru stranu (da to tako nazovemo) imala sam uverenje da će možda da se opameti i uradi nešto korisno sa novom strankom. On ne da se nije opametio nego je totalno zaglibio u pričama o EU, integracijama, saradnji sa haškim tribunalom ... na stranu što ne podržavam takvu politiku - nije mi jasno odakle mu pare za finansiranje stranke ;) I slep vidi da tu nisu čista posla :grudvanje3:

A Vučiću nisam verovala ni kad smo bili u jednoj stranci ........ ni u čemu što on uradi ne mogu da vidim iskren motiv. :nosijelku:
Hvala na odgovoru, drugarice :)

Ovo je staro, ali obrati pažnju na 0:08 :rotf:
Čovek koji ima(o) toliko "krivičnih prijava"... Dal' je i za jednu kažnjen.
Ali kako čovek LAŽE!!!???!!! :lol: Tačno mu se i na faci vidi i u govoru.
Mislim da on može bez problema da uđe u top 3 LAŽOVČINA u ovoj državi!

Na burek i jogurt pošalji mamu i tatu koji te nisu vaspitali da normalno komuniciraš ili, ako to ne želiš, uzmi taj isti burek i jogurt pa ih nabij ... znaš već gde ;)

To što nemaš argumente kada komuniciraš pa se spuštaš na ovaj uličarski nivo rasprave je samo dokaz više da sam u pravu i da te jako nervira što konstatujem nešto što je logično :mrgreen: Žao mi je ali tvoje primitivno ponašanje i lupetanje gluposti me neće omesti u tome da pričam o ozbiljnim stvarima koje tvoj mozgić možda ne može da shvati pa zato reaguješ na ovaj način. Vidim da si se nameračila da spamuješ po temi tako da ću te ubaciti u listu ljudi koje ignorišem kako se ne bih dalje nastavljala sa tobom :) Za gornji spam ću se obratiti moderatoru :cao:
:zskace::zskace::zskace:
Баш женствено...онако...дамски....:zskace: :zskace: :zskace:

I kod vas zutih standard opao...interesantno...

A što sam ja žuta? :lol:
U SRS sam od punoletstva (tj. učlanila sam se malo pre 18 rođendana), znači 10 godina ... broj članske karte 284425 a član sam od septembra 2000 ako te baš zanima :zroll: Mada mene to ne zanima u smislu da se angažujem kao član stranke.

Još četiri osobe u kući su u SRS, niko nije član DS. Šta ja da radim što mi donose kalendare i blokčiće, ne odbijam, neće da se baci :mrgreen: Imam i SNS kišobran ali nije to tema ;) Poenta je da koriste DECU i šlihtanje DECI da pridobiju političke poene a pritom se ne zna ko stoji iza te akcije. Ovo sad ne pričam kao član ove ili one stranke već kao majka - zaista ne bih volela da političar, bilo koji, uvaljuje mom detetu paketić ne bi li ga snimili dok to radi kako je dobar i human :roll:

Poslednja izmena:
Ми Чуакричани недамо на себе, мало смо сујетнији људи, па се некада ствар отргне контроли...измириће се њих две брзо...
Ма селе...само оштро....
И мени је Вучић са Томом љигавац број 1 на политичкој сцени Србије,
поготову зато што их јако добро знам, јер сам са њима
сарађивао 18 година.... и познате су ми све те акције...
али из једне друге партије....
Али ипак....не желим да пљујем ни једну ни другу....јер тамо имам доста добрих пријатеља.... а ја сам баш због тога кренуо неким трећим путем....
z:mrgreen: z:mrgreen: z:mrgreen:

Добро, а какав је Ваш став о томе што ДС Ромима дјели уље у замјену за гласове ?

Nakon 'ulje', stavi tačku. Narod već odavno boli kuratz ko mu i zašto daje nešto čime će stomak napuniti.
Jesu to oni isti što su glasali za Koštunicu jer snima dobre filmove o njima? Eto koliko njih zabole za ove što sebe preozbiljno shvataju.

Ништа лепше, боље, племенитије није него обрадовати децу новогодишњим пакетићима, поготово данас у овој очајној материјалној ситуацији, када многи родитељи неће бити у стању својој деци да приуште поклон, у коју су нас довели жути својом деценијском владавином.

Back