Naprednjaci ce vladati jos 3 godine i onda nestati!

Druže, radikali su još od 90ih najdisciplinovaniji glasači. To je opšte poznato. Šešelj ih je savrseno izdresirao, a Žvala još bolje. To što je glasalo za njega, to je to. Svi do poslednjeg su glasali. Nema tu projekcije na ostatak glasačkog tela. Nemaju više jednog jedinog glasača.
Nemaju više ni jednog jedinog glašača? Pripremaš teren za nove bojkote? OK, njih to veoma raduje.

5FF528EC-DCA3-4681-86C3-25DA3013A1F5.jpeg

Poslednja izmena:
Nemaju više ni jednog jedinog glašača? Pripremaš teren za nove bojkote? OK, njih to veoms raduje.

Pogledajte prilog 1667395
Ja te opet pitam gde je greška? Znaš i sam da greške nema, ali se vadiš. AV uvrh glave ima 10-15% realne podrške, tj. onih koji glasaju za njega iz ubeđenja. I to je najveći apsurd njegove vladavine. Sloba je svojevremeno imao stvarnih 70 i više procenata podrške pa je završio kako je završio. Ovaj je smešan za njega.

Ja te opet pitam gde je greška? Znaš i sam da greške nema, ali se vadiš. AV uvrh glave ima 10-15% realne podrške, tj. onih koji glasaju za njega iz ubeđenja. I to je najveći apsurd njegove vladavine. Sloba je svojevremeno imao stvarnih 70 i više procenata podrške pa je završio kako je završio. Ovaj je smešan za njega.
Izvini, lično mišljenje je lično mišljenje. Zahvaliti se Đilasovim bojkotima i montenegrinskim patriJotama što lupetaju o “nacistima” po Srbiji.

Nasi pacijenti. Ovo je tipican glasac SNSa. Studenti nemaju tetovaze niti im je to svrha zivota. Nemaju takve vrednosti,uostalom zato i studiraju,
464417321_3111598778981298_9197887600346475365_n.jpg
Malo studiraju, malo prave žurke.
Vidiš, nisam gutao Mirin i Zlobin suzavac da bi na vlast zaseli Čeda i Čanak - posle svakog malo većih demonstacija u ona vremena sam mesecima imao probleme sa plućima. Posle Tadić, Čeda & Co. doveli Dačića i u vladu!!!

Ne trebam im, imaju oni svoje zagrebačke kolege…

Znaci zvaljo ima realnih 15%.
Pa u cemu je problen.Pristanete na izbore.Krenete od vrata do vrata, kao sto rade zvaljini,i ubijedite istomisljenike da izadju i da je to legitiman nacin da srusite Vucica.Ako ima 15% mislim da ce lako pasti.Ali mora se raditi na terenu.

Znaci zvaljo ima realnih 15%.
Pa u cemu je problen.Pristanete na izbore.Krenete od vrata do vrata, kao sto rade zvaljini,i ubijedite istomisljenike da izadju i da je to legitiman nacin da srusite Vucica.Ako ima 15% mislim da ce lako pasti.Ali mora se raditi na terenu.
To je greska. Prvo ima mnogo vise glasaca jos uvek. Trenutno je jos na oko 30% . Cenim da je izgubio nesto glasaca ali ne toliko. On licno bolje stoji nego stranka. Opet ako studenti izadju sa svojom listom,npr STUDENTSKI POKRET imali bi dobar rezultat. Mogu drugi da se pridruze ali oni da budu nosioci i da se pitaju.

To je greska. Prvo ima mnogo vise glasaca jos uvek. Trenutno je jos na oko 30% . Cenim da je izgubio nesto glasaca ali ne toliko. On licno bolje stoji nego stranka. Opet ako studenti izadju sa svojom listom,npr STUDENTSKI POKRET imali bi dobar rezultat. Mogu drugi da se pridruze ali oni da budu nosioci i da se pitaju.
Teško prosečan srbin je nepismen i zabole ga za studente taj univerzum ne postoji. Za njega je bitno da se naždere i zabije komšiji klip u točak (crkne krava)

Matematickom metodom pracenja trendova podrske opozicije i pada broja glasaca rezimu moguce je utvrditi priblizno vreme pada SNSa.
Kako smo videli mladi buduci srpski glasaci su listom protiv ove vlasti. Njihov broj je priblizno oko 60 do 70 000 na godisnjem nivou,procena po broju novorodjenih.
Trenutno opozicija ima oko 1.4 miliona glasaca dok vladajuci rezim kao koalicija ima oko 2 miliona.
Znaci opoziciji nedostaje tih 500 000 do 600 000 glasaca da uzme vlast u Srbiju.
Sta se desava sa glasacima rezimskih stranaka,bioloskim zakonima ,umiranjem oni gube vise od 100 000 glasaca godisnje,u vreme korone umrlo je 120 000 ljudi.
Kada ukrstimo gubitke glasaca rezima i porast mladih glasaca opozicije ,preokret ce nastupiti za oko 3 godine.
Moja zelja je da nema nasilja,oni odlaze polako ali sigurno,

Bojim se da ce za te 3 godine prvo Srbija da nestane pa onda naprednjaci.
:(

Teško prosečan srbin je nepismen i zabole ga za studente taj univerzum ne postoji. Za njega je bitno da se naždere i zabije komšiji klip u točak (crkne krava)
On je imao izgubljen Beograd. Onda je odjednom odluceno da se bojkotuju izbori od dela opozicije,potkupio Milicu Zavetnicu ,jako cudne odluke jer nisu bojkotovali druge gradove? Znam neke podatke za N.Beograd gde je izrazito los ,.Kao da mu pomazu da opstane na vlasti.
I prosecan Srbin se zapitao ako ga studenti ne vole,mozda je s razlogom.

On je imao izgubljen Beograd. Onda je odjednom odluceno da se bojkotuju izbori od dela opozicije,potkupio Milicu Zavetnicu ,jako cudne odluke jer nisu bojkotovali druge gradove? Znam neke podatke za N.Beograd gde je izrazito los ,.Kao da mu pomazu da opstane na vlasti.
I prosecan Srbin se zapitao ako ga studenti ne vole,mozda je s razlogom.
Ne. Opozicija je nastupila jedinstveno.

Onda odjednom, Pavao Hairgel i Smradomir Lazović i ona šangarepa, povlače potpis i cepaju koaliciju

Na kraju, tim glupim i izdajničkim potezom nisu ni osvojili Beograd

Back