Sehnsucht
Domaćin
- Poruka
- 3.663
A bre stvoricete mi komplekse sa tom visinom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A bre stvoricete mi komplekse sa tom visinom.
primjecijem.ti bi nesto medium.. a slatko.eva longorija..penelope kruz...selma hajek(il je too small??)
imas ti ukusa..bice nesto od tebe vidim lijepo..
Eva moze..ove dve ne bas..fali im koji cm..mada i taj naglasak mi ne prija
hehe pa nisam bas ni prcvoljak. dok niste poceli da se gadjate centimetrima nisam ni znala da sam niska. Pih.
Aha a Eva je 1.75? a? a? a?
168 ha!
Dragana cu ovlastiti da mi bude portparol za sve teme koje razmatraju telesne karakteristike devojaka, covek odlucno i odlicno zastupa i moje stavove i nepogresiv je, mala dopuna, ne samo prste na rukama, nego i cele sake treba uzeti u obzir. I da, nije lud ni taj mali Iglesijas kad se lozi na zenska stopala.
Kad bi cure znale koliko su grudi nebitne, plasticni hirurzi bi crkli od gladi...
168 ha!
U pravu si, ali pojedini "delovi" ipak privlace vise paznje, a g..a je tu sampion...Ne gleda se devojka deo po deo, nije to figurica iz kinder jajeta na sklapanje.

Eva moze..ove dve ne bas..fali im koji cm..mada i taj naglasak mi ne prija
povlacim rijec..nece biti nista od tebe dzorzikakav naglasak ..sta pricas..trazis dlaku u jajetu..?
E, a kad smo kod ostalih delova, ako nema lepe zube dzaba joj i sike i guza i sve..
E, a kad smo kod ostalih delova, ako nema lepe zube dzaba joj i sike i guza i sve..
Ko bre ako nema..pricaj nam malo o sebi![]()
bolje bez zuba...bolje klizi
pomislice ljudi da si neki babojebac...
uf sto si odfratan..pomislice ljudi da si neki babojebac...
ako je sve super i faca i sike i ostalo, a ima kitu eee![]()