Napoznatija plus-sajz manekenka u novom izdanju

Lepo piše + size.
Da li je lepo ili ne nije ni važno, ima funkciju.
Neki sapatnici će se odlučiti na promenu, neki će još dublje zaroniti u činiju, a neki će pogledati i nastaviti dalje sa svojim životima.
Lično izlazak iz kuće u gaćama smatram degutantnim bila žena debela ili mršava, s druge strane za to je plaćena, da se o njoj priča.
Marketing je mnogo zanimljiva nauka, igra se sa svim i svačim i svakim.
Višestran je pa reagujemo na ono šta nas pogađa u nekom ličnom pogledu na svet.
Važno je reagovati.

Lepo piše + size.
Da li je lepo ili ne nije ni važno, ima funkciju.
Neki sapatnici će se odlučiti na promenu, neki će još dublje zaroniti u činiju, a neki će pogledati i nastaviti dalje sa svojim životima.
Lično izlazak iz kuće u gaćama smatram degutantnim bila žena debela ili mršava, s druge strane za to je plaćena, da se o njoj priča.
Marketing je mnogo zanimljiva nauka, igra se sa svim i svačim i svakim.
Višestran je pa reagujemo na ono šta nas pogađa u nekom ličnom pogledu na svet.
Važno je reagovati.
Piše u naslovu teme, ali je u magazinu Maxim ona izabrana kao najseksipilnija žena sveta :aha:, a ne kao najseksipilnija plus size žena.

0623-MX_-MAXIM-HOT-100-COVER-ASHLEY-GRAHAM-V1_page-0001-1-scaled.jpg

Mada su je ovde zaista dobro obradili :sije:, moglo bi se reći da je normalne tt.

Piše u naslovu teme, ali je u magazinu Maxim ona izabrana kao najseksipilnija žena sveta :aha:, a ne kao najseksipilnija plus size žena.

0623-MX_-MAXIM-HOT-100-COVER-ASHLEY-GRAHAM-V1_page-0001-1-scaled.jpg

Mada su je ovde zaista dobro obradili :sije:, moglo bi se reći da je normalne tt.
Eh Maxim, koliko je upšte od 8 mlrd ljudi to pročitalo?
Magazini svašta pišu, traju do sledećeg izdanja.
Našla žena način da zarađuje i lepo živi, dok traje..traje.
Mada u pravu si, ne da su je lepo skupili nego svaka im čast.
Bar 20 kila su skinuli. :lol:

Ne znam, možda ja imam iskrivljenu predstavu o svetu, ali ne razumem zašto moramo biti svi isti.
Gledam devojke i mlade žene koje su iste po izgledu.
Frizure, šminka, nokti, vitke, firmirana garderoba, sve liče jedna na drugu.
Gde je tu lični pečat? Gde je tu ono što pravi razliku između ličnosti?
Ova žena je debela nesumnjivo i svojom veličinom je postigla da postane slavna.
Razlikuje se od standardnih manekenki, zato i privlači pažnju.
Da li je zdrava ili ne mene ne zanima, svako vodi računa o sebi.
Ona je vidljiva, a šta ćemo sa doktorkama koje su debele a savetuju svoje pacijente iste veličine da oslabe?

@Emilia Marty
Ma ok, tvoje pravo da misliš šta želiš.
Svacije pravo je da misli sta zeli, ali ne mozes lekara i manekenku u isti kos.
To sto se mi vajkamo "reko mi doktor da ostavim pljuge a i on pusi" je nase tesenje samih sebe jer ne zelimo da ostavimo cigare.
Lekar je tu da ti kaze sta je lose za tvoje zdravlje, a ne da ti primerom svog zivota pokazuje sta treba da radis.

Занимљив је и наслов.
У новом издању...шта је ново сем гардеробе и чињенице да је проглашена најсексепилнијом женом света ничим изазвано и поткрепљено?

Lepotica koja je promenila pogled na žensko telo ponosno je pokazala obline i ponovo ostavila sve bez teksta svojom harizmom.
Nakon što je pre nekoliko dana sve oduševila na Nedelji mode u Londonu u širokoj cvetnoj haljini,

Pogledajte prilog 1413491

Najpoznatija plus-sajz manekenka pojavila se u sasvim drugačijem izdanju na zabavi koja je održana nakon što je modna kuća "Valentino" predstavila svoju novu kolekciju.Ešli Grejam je za ovaj, nešto opušteniji događaj, odabrala vrlo smelu kombinaciju – crni donji veš preko koga je nosila providnu haljinu od tila,
da su joj noge bile potpuno otkrivene, a naročito izražen je bio dekolte. Sve je upotpunila crnim kožnim korsetom i kaišem.
Pogledajte prilog 1413492
Stigla je u pratnji supruga Džastina Ervina, s kojim ima dvoje dece, a od kojeg se ne razdvaja ni u javnosti.
Lepotica koja je osvojila svet i odiše samopouzdanjem nosi titulu najseksepilnije žene na planeti za 2023. godinu, koju joj je dodelio magazin "Maksim".
(B92 superzena)
Lepa zena, ali ne znam kako se nosi sa viskom kilograma. Fizicki.

Moj normalan BMI se krece izmedju 50 i 65kg. Uopste ne mogu da se zamislim da dodjem do 65kg, jer meni sve preko 57-58kg smeta. Ne smeta mi estetski, vec fizicki. Postanem troma, nakon jela me nekako pritiska u stomaku, imam utisak da ne mogu da udahnem punim plucima, uopste nije lep osecaj.

Ona ima veoma lepo lice i nekako se taj njen visak ravnomerno rasporedio, tj. ima struk i figuru pescanog sata, a trziste za zene sa viskom kilograma je veliko. Zato je i tako uspesna.
Medjutim, nije zdravo. Za nju nije zdravo i dobro.

Да. Већ смо имали овакву тему. Ваљда треба да се навикнемо на новонормално.
Код старије генерације неће упалити, али млади су склони слепом праћењу трендова.
Велика дупета су постала хит, имамо моделе Лопез, Кардашијан, само треба да одлучиш који модел више волиш и искешираш. И ево те са дупетом као трокрилни ормар, јездиш улицама и сплавовима, лебдиш градом, поносна на позадину вредну пар хиљада евра.
Почели смо од усана, преко џиновских сиса, вађења ребара ради тананог струка, стигосмо до задњице.
Али, није крај.
Можемо цели бити дебели и срећни, и плус можемо да ждеремо до миле воље, а да опет будемо секси...ох, џој...

Ne znam, možda ja imam iskrivljenu predstavu o svetu, ali ne razumem zašto moramo biti svi isti.
Mislim da mašiš poentu.
Naravno da nismo svi isti i ne treba da budemo isti..
Ovde pričamo o manekenki koja ima 100+ kg a koja propagira gojaznost kao lep i zdrav način života.
Čini mi se od 2015-2016 ne "izbija" iz ženskih časopisa, tad je bila ekspanzija plus size modela...
Koliko sam samo naslova pročitala gde ona priča kako jede zdravo i trenira svaki dan... Mislim smešno. Pa ljudi smo, svi se ugojimo i oslabimo, sve je to normalno ali vrteti priču da jede ovsenu kašu i ne izbija iz teretane je smešno zaista.
Njeno telo pa neka radi sa njim šta hoće, svakako je samo pijun u modnoj industriji dok ne smisle nešto novo.

Back