mina68
Никад нећеш одрасти, мали весељаче
- Poruka
- 54.413
Е, даStranjaš ,kažem ja.

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Е, даStranjaš ,kažem ja.
Vredi njeno lice itekako.Ne vredi lice. Jednostavno je debela.
Piše u naslovu teme, ali je u magazinu Maxim ona izabrana kao najseksipilnija žena svetaLepo piše + size.
Da li je lepo ili ne nije ni važno, ima funkciju.
Neki sapatnici će se odlučiti na promenu, neki će još dublje zaroniti u činiju, a neki će pogledati i nastaviti dalje sa svojim životima.
Lično izlazak iz kuće u gaćama smatram degutantnim bila žena debela ili mršava, s druge strane za to je plaćena, da se o njoj priča.
Marketing je mnogo zanimljiva nauka, igra se sa svim i svačim i svakim.
Višestran je pa reagujemo na ono šta nas pogađa u nekom ličnom pogledu na svet.
Važno je reagovati.
Eh Maxim, koliko je upšte od 8 mlrd ljudi to pročitalo?Piše u naslovu teme, ali je u magazinu Maxim ona izabrana kao najseksipilnija žena sveta, a ne kao najseksipilnija plus size žena.
![]()
Mada su je ovde zaista dobro obradili, moglo bi se reći da je normalne tt.
a najbolje da ti kaze da je zdravo gojiti se i pusiti samo zato sto se ona toga ne pridrzava.a šta ćemo sa doktorkama koje su debele a savetuju svoje pacijente iste veličine da oslabe?
Pa onda i nema razlike između debele manekenke i debele doktorke, rade istu stvar.a najbolje da ti kaze da je zdravo gojiti se i pusiti samo zato sto se ona toga ne pridrzava.
pa doktor je tu da ti kaze sta je zdravo a ne da bude maneken ideje zdravlja
Doktor nije maneken za zdravlje.Pa onda i nema razlike između debele manekenke i debele doktorke, rade istu stvar.
Lažu narod za sve pare.
Svacije pravo je da misli sta zeli, ali ne mozes lekara i manekenku u isti kos.@Emilia Marty
Ma ok, tvoje pravo da misliš šta želiš.
Lepa zena, ali ne znam kako se nosi sa viskom kilograma. Fizicki.Lepotica koja je promenila pogled na žensko telo ponosno je pokazala obline i ponovo ostavila sve bez teksta svojom harizmom.
Nakon što je pre nekoliko dana sve oduševila na Nedelji mode u Londonu u širokoj cvetnoj haljini,
Pogledajte prilog 1413491
Najpoznatija plus-sajz manekenka pojavila se u sasvim drugačijem izdanju na zabavi koja je održana nakon što je modna kuća "Valentino" predstavila svoju novu kolekciju.Ešli Grejam je za ovaj, nešto opušteniji događaj, odabrala vrlo smelu kombinaciju – crni donji veš preko koga je nosila providnu haljinu od tila,
da su joj noge bile potpuno otkrivene, a naročito izražen je bio dekolte. Sve je upotpunila crnim kožnim korsetom i kaišem.
Pogledajte prilog 1413492
Stigla je u pratnji supruga Džastina Ervina, s kojim ima dvoje dece, a od kojeg se ne razdvaja ni u javnosti.
Lepotica koja je osvojila svet i odiše samopouzdanjem nosi titulu najseksepilnije žene na planeti za 2023. godinu, koju joj je dodelio magazin "Maksim".
(B92 superzena)
mislim da ovde imam viska jednu negacijuSto naravno ne dovodi u pitanje da predebela zena apsolutno ne moze da bude seksi, ali takodje ne dovodi u pitanje da je modna industrija ogavna.
Mislim da mašiš poentu.Ne znam, možda ja imam iskrivljenu predstavu o svetu, ali ne razumem zašto moramo biti svi isti.