Lovac Luka ulovio vuka
Ističe se
- Poruka
- 2.705
Večeras koncert
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvolte ️Spava mi se
HvaAla.Izvolte ️
Oces iskreno ili da te lazem?HvaAla.
Ipak, malo bih dremnula.Ako može, naravno.
E, da, jesi li ulovio tog vuka ili se hvališ samo?
Laži, laži, naravno.Oces iskreno ili da te lazem?
Lovacke price naravno napao me copor i ja uhvatio golim rukama jednog pod Jorgan planinom. Kad sam se probudio on vec pobegao inace bih ga prodao Čerki direktora cirkusa za cirkus.Laži, laži, naravno.
Pa nisu Hercegovci PirocanciОд Херцеговаца тражи све сем лове
Ма немој. Све ми ти знаш, мустроPa nisu Hercegovci Pirocanci
nije forum kriv , što članovi iznose mišljenja na nivni , lični , autentični način, ono što misle da treba napisati postiraju, tačno ima tu svega i svačega, ali slobodu mišljenja mora se ispoštovati do maksimuma, ono kada je očigledno da je u njihovim postovima neumesno i iritantno , ono što direktno je upereno, ad hominem , to se rešava na način propisan forumskim pravilima i kodeksom korektnog ponašanjaOvaj forum je zastranio, glavne teme su postale ko kakva kola vozi, cija su skuplja i kako je sramota nemati auto i skupa kola, velicina polnih organa, egocentricne teme, teme o istavljanju partnera zbig raznoraznih gluposti, u ciju kucu i gde oarovi treba da zive kao da se one prave od kockica lako, ko vise zaradjuje, profit, profit, i jos mnogo nakaradnih tema gde toxicni forumasi jedva cekaju da rasipaju svoje otrovne postove kritikujuci misljenja nekih na najvulgarniji i podmukli nacin sa nimalo postovanja...
moze, kuvajDobro jutro,kafa moze
samo Hercegovac ne sme da uzme lovu sa astala, dok je Hercegovka u bliziniОд Херцеговаца тражи све сем лове
Па то ти говоримsamo Hercegovac ne sme da uzme lovu sa astala, dok je Hercegovka u blizini
ubike nas Ruki
kakvo je ovo pitanje ))))Dobro jutro,kafa moze