napisao sam, znam da nije nesto ali jbg

karlitooo1

Početnik
Poruka
3
Dao secanja mogu biti takva sranja, nisam ni sanjao jer bio sam nekako uvek leden i samo se pretvarao. Al desilo se ono cemu nisam se ni nadao, objasnicu vam to ovako...
Bio sam klinac 17 godina imao, nedelja vece, dan kao i svaki normalan, usao na face da vidim sta ima i tada se javila ona, pitala me kao za neku kjnigu al' znao sam u cemu je fora. Dopisivali se par dana i verovatno je shvatila da se i meni svidja ona. Krenuo bih da je muvam ali bilo je problema, jer imala je decka, opasna je to sema i nisam hteo da ima problema. Culi smo se od tad skoro svaki dan jer volela je ona to a voleo sam i ja, slali jedno drugom neke lepe pesme i postajalo nam je sve lepse. Vidjali se nismo jer nismo bili iz istog mesta, u skoli razlicita smena i bilo je nekih problema, vec samo onako u prolazu "cao", "cao", mada smo oboje zeleli vise. I na tome je ostalo, culi se jos 2 godine skoro svaki dan i uvek je bilo lepo a nije bio san. Dosao je i oktobar 2011, ja otisao na studije, nije vise bilo kao pre, retko se culi, u svemu tome negde se izgubili a nismo se ni poljubili. Ona je jos uvek sa onim deckom, valjda ga i voli al' ja to razumem i zato me ne boli. Upoznao sam jednu devojku, lepu i postenu, smuvao se sa njom i uzivao u svemu.U vezi smo vec godinu dana i taman kad sam je zavoleo i pomislio da je ona prava, pojavila se ona stara. Dosla je u ovaj grad, kolege smo postali i bolje se upoznali. Nisam hteo da budem gad, zbog svoje devojke sad, izbegavao je koliko sam mogao ali nisam uspeo mnogo. Zvala me je da se vidimo i otisli na pice, sredila se, skockala i bila je prelepo bice. Razgovarali smo malo i video sam da mi je jos stalo, vidjali smo se cesce i bilo nam je sve lepse, muvali se po malo i desavalo se ono sto ne sme. Jedne veceri kod nje u stanu, ne nisam zapalio cigaru, vec je grlio i gledao u oci. Pokusao da je poljubim ona je okrenula lice, kao nemoj, prestani, stani ali zelela je to isto kao i ja. Odustajao nisam, pokusao jos jednom i nije se okrenula, poljubila me strasno i bilo mi je jasno da to nije bio san vec prelep osecaj. Vidjamo se kradom vec neko vreme, grlim je i ljubim i zelim je pored sebe. Sve bi bilo lakse da nismo zauzeti, ali ne zelim da razmisljam o tome i sta bude bice...

moja trrenutna situacija, pa cisto da prepricam u nekoj nazovi 'pesmi"... Inace nzm odakle mi inspiracija za ovo ali eto :D

Poslednja izmena od moderatora:
Napomena je ovde potrebna znaj
pesmi pesničku formu ti daj! :D

Molim te pesmu u strofe ipak baci,
po tome se vidi da smo pesnički znalci!
Ti rime možda umeš da nižeš,
i dve devojke da voliš izgleda stižeš!
Naći ćeš se uskoro pred izborom sigurno ti,
i nadam se da onda nećeš dugo patiti!
A iako budeš bolovao i patio, znaj!
nećeš umreti od ljubavi, čak iako dođe kraj!

Znači ovako nešto može!

Napomena je ovde potrebna znaj
pesmi pesničku formu ti daj! :D

Molim te pesmu u strofe ipak baci,
po tome se vidi da smo pesnički znalci!
Ti rime možda umeš da nižeš,
i dve devojke da voliš izgleda stižeš!
Naći ćeš se uskoro pred izborom sigurno ti,
i nadam se da onda nećeš dugo patiti!
A iako budeš bolovao i patio, znaj!
nećeš umreti od ljubavi, čak iako dođe kraj!

Znači ovako nešto može!

hahaha kolko si dobro ovo napisala :D ma ne znam ja da pravim strofe, nisu svi ko ti :P ovo mi bilo doslo da napisem i eto, ispade nesto :S

Back