bmaxa
Legenda
- Poruka
- 62.222
Bolje nista, al ajde :>pBolje benzosi nego kokain.
Bolje kokain nego heroin.
Bolje heroin nego krek.
Opravdanja za sve ima.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Bolje nista, al ajde :>pBolje benzosi nego kokain.
Bolje kokain nego heroin.
Bolje heroin nego krek.
Opravdanja za sve ima.
Moze od svega toga ali umereno.Takvi,nikad.Zato mu ustvari žena zvoca.Mislim.To je koren problema.
Hrana,alkohol i vođenje ljubavi ne idu u istu rečenicu.
Čim se muškarac uhvati frižidera,šerpe,flaše.Nema od njega ništa.
Ma pusti alkohol.Moze od svega toga ali umereno.
Otvori flasu vina dok sprema lazanje.., itd.
Dobro onda red bulMa pusti alkohol.
Lazanje?Moze od svega toga ali umereno.
Otvori flasu vina dok sprema lazanje.., itd.
Изгледа да само алкохоличар кува и чисти? Под хитно на терапију док не буде касно! Вероватно је физички јак па нешто више може да издржи, али падање је опасан знак да већ долази до оштећења централног нервног система које може да постане неповратно. Нема овде места за шалу. Пиво је алкохол као и сваки други, опасно је мислити да је у било чему "боље" од "жестине".Sve je dobro dok nije nasilan kad popije.
A to sto kuva i cisti svakako treba podrzati![]()
Taj je svinja i alkoholičar, što napisa @Darth Vader nema tu od seksa ništa a i žena nije bolja kad trpi svinjuBas je zgodan, duge ruke, duge noge, lepa glava /ne jajasta, ne balonasta/ malo mu viri pivski stomak, ne pije vazda, al povremeno odvali toliko piva da bi neko zavrsio u klinickoj komi, njemu to problem nije...I onda se desi da kuva rucak, riba terasu, usisava kuhinju /po povratku sa posla/ ne uvek, ali ponekad dok njegova draga pije kafu, pusi i cangriza koliko love ode na pivo...Covek sve obavi, pa se odvali i zaspe sedecki, te rokne na parketUmrla sam od smeha znaci!
Da li ga podrzati u daljim akcijama ili ga smestiti na lecenje? Msm, radite li vi nesto dok pijte ili ne radite?!
kakav je to posao?Čovek koji pije i nikog ne dira treba da se poštuje.
Moj posao je takav da dosta alkohola konzumiram.
Razumem mokru braću i pozdravljam njih i njihove najbliže
najbitniju info nisam dobila, tj ne pitah..ako saznam postavicu recept (((((:Koliko to piva popije kad ga to tera da se preobrati u čistačicu?
al zato odlicno podnosi pospremanje i kuvanje (((: vidis da kod njega nije udarilo na agresiju ili smaranje ljudine podnosi dobro alkohol..
a dobro to, to znam da ima i nije neka retkost...Dobar dio alkoholičara je potpuno funkcionalan,znao sam ih nekoliko, u njima je uvijek bila određena doza alkohola ali ih niko nije vidio da pijani bauljaju ulicom
pa ti zakeras vise od njegove zene (((: kako ne ide serpa i vodjenje ljubavi?! To je sexy kada muskarac nesto s ljubavlju napravi, kako ne ide alkohol i sex? npr sampanjac i jagoda koju joj zdraknes sa pupka (((((((((((:Takvi,nikad.Zato mu ustvari žena zvoca.Mislim.To je koren problema.
Hrana,alkohol i vođenje ljubavi ne idu u istu rečenicu.
Čim se muškarac uhvati frižidera,šerpe,flaše.Nema od njega ništa.
Težak, ali lepkakav je to posao?![]()
ako je lep, necemo kvariti (.Težak, ali lep
Kafanski svirac.ako je lep, necemo kvariti (.
znaci svalercina (((:Kafanski svirac.
Nipošto.znaci svalercina (((: