Napeto u SNS-u posle fijaska na mitingu u Čačku

ako si Putin ili Xi onda da, a ako si krmeljiva p*čka koja predaje na terenu ono što u ratu nismo izgubili onda si samo izdajica
Зна се ко плаче ко нека баба. Са друге стране, Наш Лидер се није либио да светским моћницима каже Истину у лице!

А Си, Путин и Орбан су његови саврзниви и пријатељи!
 
pa crkva uvek sarađuje sa vlašću ko god , jer vlast je od gore.
i irinej se slagao sa tadićem :D
Наша власт данас је по вољи Цркве и Народа. И то је факт.

1717345014424.png

Данас влада Симфонија Цркве и Државе.
 
Наша власт данас је по вољи Цркве и Народа. И то је факт.

Pogledajte prilog 1557840
Данас влада Симфонија Цркве и Државе.
po crkvi svaka vlast je po volji sem u vreme tita a i tu su se neki ovajdili.
e sad obično oko 50% ne izlazi na izbore i ako po vučiću računamo, mi smo protiv njega, jer nam objasnio da 107 članica UN nije bilo ZA rezoluciju.
kako je onda po volji naroda sa 20-tak procenata za sns i tu oduzmeš pet šest posto prišipetlji poput sps, vulini, rasimi...
da ne pričamo o raznim marifetlucima za izbore gde podmićuju, uslovljavaju u javnim preduzećima...
to veze nema sa narodnom voljom nego tebe tako ubedili. :D
demokratija em što je najgluplji model em što se zloupotrebljava ta glupost pa te ubeđuju tako narod hteo i prave te još glupljim.
 

Opozicija proglasila pobedu u Čačku: Mi smo drugi slobodan grad nakon Niša​

02. јун 2024, 22:56M.J./N1
Foto: Printscreen/N1
Foto: Printscreen/N1
Prema preliminarnim rezultatima u Čačku, liste koje su se izjasnile kao opozicione osvojile su 53, dok je koalicija okupljena oko SNS-a dobila 43 odsto glasova birača, izjavio je Pavle Jelisijević iz GG „Probudimo Čačak"
„Izlaznost je bila manja, ali su naši glasači izašli u velikom broju i ostvarili smo pobedu, a njihovi glasači su ostali kod kuće.

On je dodao „da je Čačak drugi slobodan grad u Srbiji posle Niša“, piše N1.

Danas se u Čačku glasalo na 104 biračka mesta, bilo je sedam lista, od kojih su se šest izjasnile kao opozicione.
 

Srpska napredna stranka proglasila pobedu u Čačku​


ČAČAK - Koalicija „Aleksandar Vučić - Čačak sutra koju čine Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, SDP, PUSP, ZS, JS, SRS, PS, SNP i Zavetnici proglasila je pobedu na lokalnim izborima u Čačku.
Prema rečima prvog čoveka SNS-a u Čačku, Miluna Todorovića, ova koalicija osvojila je 53,33 odsto od ukupnog broja glasova ili 41 mandat u lokalnoj skupštini koja broji 75 mesta.

Todorović je rekao da je lista Ivan Ćalović- istina i čast osvojila 14,67 odsto ili 10 odborničkih mandata. Lista Srpski pokret Dveri osvojila je 5,33 odsto od ukupnog broja glasova, što ima daje četiri mandata. Lista Svi za Čačak takođe je osvojila 5,33 odsto i četiri mandata. Lista Probudimo Čačak, osvojila je 13,37 odsto ili 10 odborničkih mandata, lista Čačak protiv nasilja i Novi DSS 6,67 odsto ili pet mandata i manjinska lista, Ruska stranka osvojila je jedan mandat ili 1,33 odsto.
 

SNS proglasila pobedu u Čačku, Dveri tvrde - naprednjaci nemaju većinu​

Koalicija "Aleksandar Vučić - Čačak sutra" koju čine Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, SDP, PUSP, ZS, JS, SRS, PS, SNP i Zavetnici proglasila je pobedu na lokalnim izborima u Čačku.

2. jun 2024.
Lokalni izbori, 2. jun 2024. Foto: Srđan Ilić
Lokalni izbori, 2. jun 2024. Foto: Srđan Ilić
Prema rečima prvog čoveka SNS-a u Čačku, Miluna Todorovića, ova koalicija osvojila je 53,33 odsto od ukupnog broja glasova ili 41 mandat u lokalnoj skupštini koja broji 75 mesta.
Todorović je rekao da je lista "Ivan Ćalović- istina i čast" osvojila 14,7 odsto ili 10 odborničkih mandata.
Lista Srpski pokret Dveri osvojila je 5,33 odsto od ukupnog broja glasova, što ima daje četiri mandata. Lista "Svi za Čačak" takođe je osvojila 5,33 odsto i četiri mandata.
Lista "Probudimo Čačak" osvojila je 13,37 odsto ili 10 odborničkih mandata, lista Čačak protiv nasilja i Novi DSS 6,67 odsto ili pet mandata i manjinska lista, Ruska stranka osvojila je jedan mandat ili 1,33 odsto.

Dveri: SNS nema većinu​

Predsednik Izbornog štaba gradske organizacije Dveri u Čačku Boško Obradović izjavio je večeras da se posle 77 odsto prebrojanih glasova na lokalnim izborima može reći da SNS neće imati većinu u tom gradu.
Na konferenciji za novinare nakon zatvaranja birališta, Obradović je rekao da je SNS osvojila nešto manje od 49 odsto glasova, a da je ostalih šest opozicionih lista zadobilo podršku većine birača.
Obradović je rekao da je grupa građana "Ivan Ćalović" osvojila 14,9 odsto glasova, grupa građana "Probudimo Čačak" 13,36 odsto, a "Čačak protiv nasilja" 6,4 odsto.
Lista "Svi za Čačak" osvojila je 6,13 odsto, Dveri nešto više od šest odsto a lista Ruske stranke 0,6 odsto.
"SNS više nema u Čačku većinu a Dveri su se vratile na lokalnu i širu političku scenu kroz samostalan izlazak na izbore", rekao je on.
 
Зна се ко плаче ко нека баба.
i slini u zastavu

Са друге стране, Наш Лидер се није либио да светским моћницима каже Истину у лице!

А Си, Путин и Орбан су његови саврзниви и пријатељи!
aj ne lazi, kada je sikanirao, i sad je odheban
 

Back
Top