Napali blokaderove roditelje

ovo se slazem sa tobom, ali znas sta mi licno smeta.
kad se tako napadnu caciji, onda se ti napadi podrzavaju..to je veliki problem srbije i zato tesko da ce se ovde ikad srediti situacija.
Dakle oni koji otvoreno podržavaju ubice, silovatelje i secikese a neretko su sve to, ne treba da se napadaju iako su agresivni i prvi počinju što verbalne a naravno i fizičke napade na neistomišljenike, treba da se ponude kafom, ratlukom i recitacijom :bravo: to su osope koje sve koji ne podržavaju njihovu ss sns mafiju nazivaju ustašama, nema dalje...

Ćciji su gadjani vodom i flasicama. Ovim ti samo tipuju kucu, tebe, porodicu i banu kao horda od 10 15 sa raznim oružjem da te ubiju. Tako su upadali Oliveru i samarali zenu i lomili u stanu pred malim detetom. Sad vidimo da su to bili oni po istom obrascu delovanja.

ovo se slazem sa tobom, ali znas sta mi licno smeta.
kad se tako napadnu caciji, onda se ti napadi podrzavaju..to je veliki problem srbije i zato tesko da ce se ovde ikad srediti situacija.
ne seri burazeru jedni ljudi si karerijski kriminalci, silovatelji, *****/starlete, lopovi ili nasilnici koji su napali, a drugi studenti i gradjani koji 90% nisu jednu prijavu u zivotu imali

znaci kako bre mozete vise da jednacite te ljude, sns ovce prvo pretuku studente, pa gaze ljude, pa onda objavljuju privatne slike, lincuju novinare. Niko nije takao niti jednog novinara informera, nije niko dirnuo njihovu sns imovinu (a oni su bacali bombe, lomili lokale, spalili cele kuce), prvi su poceli da lome kola, salju batinase, prete ljudima. Milan Radoicic visokorangirani krimos seta po kosjericu od vrata do vrata, ej bre...

dzabe i batinasi i namesteni elementi kao kad je sve ovo pocelo pa maskirani ljudi glumili protestere i onda se povukli u prostorije SNSa. Idi zovi karadjordja reci mu u 1804 da ustanak nije resenje nakon sece knezova

Dakle oni koji otvoreno podržavaju ubice, silovatelje i secikese a neretko su sve to, ne treba da se napadaju iako su agresivni i prvi počinju što verbalne a naravno i fizičke napade na neistomišljenike, treba da se ponude kafom, ratlukom i recitacijom :bravo: to su osope koje sve koji ne podržavaju njihovu ss sns mafiju nazivaju ustašama, nema dalje...
upravo si demonstrirao problem ovog drustva i zasto sam neutralan..
opravdavas jedne napade a osudjujes druge.
treba osuditi i jedne i druge..

studenti su bili napadnuti jer su davali pocast, gazeni od psihopata (posle IZRICITE DOZVOLE PREDSEDNIKA NA TVU) jer su izjavili svoj glas protiv korupcije, hapseni su nasumicno i bez krivice stavljani u kucni pritvor

lupana kola snsovaca u novom sadu jer su to bili batinasi koji su palicama dosli da biju narod...e pa ne moze. Lupali kola ljudima koji su dali gas na narod sto je legalno protestovao...pa budi srecan sto nisu izvadjeni iz sedista buraz. Bacana jaja na kuce funkcionera koji su bili niko i nista pre partije, sad imaju restorane i vile...nije niko nevin nastrado, svi su krivi

da opet ponovim, nije nista naneto sns ovcama a da nisu oni prvi to poceli, ko se laca mati....jel tako

Poslednja izmena:
upravo si demonstrirao problem ovog drustva i zasto sam neutralan..
opravdavas jedne napade a osudjujes druge.
treba osuditi i jedne i druge..
ne mogu da verujem koliko lose glumis to je neverovatno, sramota vas da kazete da ste ***** u partiji da vas ne odbace pametni ljudi pa glumite neutralnu osobu koja kao ne zna sta se desava...

ja sam lepo objasnio u moja zadnja 2 komentara, ti idi prosetaj na ovu kisu i ukljuci mozak malo da shvatis sta je 2+2

Protiv sam bilo kakvog nasilja i za ovo je pitanje da li je istina posto su blokaderi majstori u manipulaciji i laznim vestima ali uskoro ih očekuje to da ce dobri ljudi ove zemlje jednostavno morati da reaguju...za sada jos uvek nemaju zeleno svetlo...
1000039559.jpg

Za sada policija uspesno počinje da radi svoj posao.
Vidju ovog kako se sklupcao
1000039563.jpg

Vladimir djordjevic uhapšen sa punom kovertom para od koga se ogradjuju neki blokaderoski centri...naravno ne pricaju previše o tome i kao ne znaju o čemu se radi....
1000039564.jpg

Poslednja izmena:

Back