- Poruka
- 28.432
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo se slazem sa tobom, ali znas sta mi licno smeta.Mamu im.Cime se sve gadovi nece sluziti.
A kad su ćaciji napadnuti?ovo se slazem sa tobom, ali znas sta mi licno smeta.
kad se tako napadnu caciji, onda se ti napadi podrzavaju..to je veliki problem srbije i zato tesko da ce se ovde ikad srediti situacija.
Malo je potrebno da i mi caciji dobijemo zeleno svetlo,vrlo maloovo se slazem sa tobom, ali znas sta mi licno smeta.
kad se tako napadnu caciji, onda se ti napadi podrzavaju..to je veliki problem srbije i zato tesko da ce se ovde ikad srediti situacija.

pa bilo je napada..A kad su ćaciji napadnuti?
a paljenje prostorija sa ljudima unutra nije napad opasan po zivot? ono, samozapalile su se?A kad su ćaciji napadnuti?
ovo se slazem sa tobom, ali znas sta mi licno smeta.
pa bilo je napada..
evo ovog dobih posle 5 sekundi googlanja

a paljenje prostorija sa ljudima unutra nije napad opasan po zivot? ono, samozapalile su se?

Dakle oni koji otvoreno podržavaju ubice, silovatelje i secikese a neretko su sve to, ne treba da se napadaju iako su agresivni i prvi počinju što verbalne a naravno i fizičke napade na neistomišljenike, treba da se ponude kafom, ratlukom i recitacijomovo se slazem sa tobom, ali znas sta mi licno smeta.
to su osope koje sve koji ne podržavaju njihovu ss sns mafiju nazivaju ustašama, nema dalje...Dok ste bacali jaja sve bilo u reduMamu im.Cime se sve gadovi nece sluziti.
ne seri burazeru jedni ljudi si karerijski kriminalci, silovatelji, *****/starlete, lopovi ili nasilnici koji su napali, a drugi studenti i gradjani koji 90% nisu jednu prijavu u zivotu imaliovo se slazem sa tobom, ali znas sta mi licno smeta.
upravo si demonstrirao problem ovog drustva i zasto sam neutralan..Dakle oni koji otvoreno podržavaju ubice, silovatelje i secikese a neretko su sve to, ne treba da se napadaju iako su agresivni i prvi počinju što verbalne a naravno i fizičke napade na neistomišljenike, treba da se ponude kafom, ratlukom i recitacijomto su osope koje sve koji ne podržavaju njihovu ss sns mafiju nazivaju ustašama, nema dalje...
ne mogu da verujem koliko lose glumis to je neverovatno, sramota vas da kazete da ste ***** u partiji da vas ne odbace pametni ljudi pa glumite neutralnu osobu koja kao ne zna sta se desava...upravo si demonstrirao problem ovog drustva i zasto sam neutralan..
opravdavas jedne napade a osudjujes druge.
treba osuditi i jedne i druge..
upravo si demonstrirao problem ovog drustva i zasto sam neutralan..
opravdavas jedne napade a osudjujes druge.
treba osuditi i jedne i druge..
Sjajno ako si neutralan u društvu koje vode ubice, siloatelji i secikese 
jos ne videh drugu stranu ko njih predvodi.Sjajno ako si neutralan u društvu koje vode ubice, siloatelji i secikese
![]()
U bre strašno šta napraviše od jadnog ćacija. A prebijanja demonstranata u Valjevu ti ne smetaju? Šikaniranja, praćenja, pretnje, hapšenja, izbacivanja sa posla?pa bilo je napada..
evo ovog dobih posle 5 sekundi googlanja