Napadnuta studentkinja iz Loznice koja pešači do Beograda: Stariji muškarac počeo da je davi

kapetanmark

Legenda
Poruka
52.480
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...ograda-Stariji-muskarac-poceo-da-je-davi.html

studenti koji pešače iz Loznice do Beograd, protekle noći su spavali u Obrenovcu, a napad se dogodio jutros, kada su krenuli na mesto okupljanja.

lg.php

"Ta devojka išla je prva u koloni, nosila je zastavu. Ništa nije ukazivalo na incident. Nosili smo srpske zastave i zastave 'Ne damo Jadar'. Iznenada se zatrčao jedan stariji muškarac i uhvatio je za vrat i počeo da je davi. Jedan dečko je odmah pritrčao i sklonio nasilnika", ispričao je očevidac događaja.

Kako su objasnili, okupljeni nisu dozvolili muškarcu da priđu devojci, ali i ljudima koji pešače nije dozvoljeno da priđu nasilniku, kako ne bi bilo daljih incidenata.

Policija je odmah legitimisala napadača i uzima izjave od svedoka.

Sta to? Ne nego kazem kakvo je raspolozenje mase. Kad ih roditelji zrtava nadstresnice osudjuju, mozes misliti kako ih vidi obican svet.

Na osnovu toga šta jedan čovek uradi, zaključio si da je raspoloženje mase?

A to što dižu ogradu, dodatnu policiju, barikade u suštini do Ćacilenda, jer ljudi stalno dolaze da skandiraju u velikom broju (što se blokaderima NIGDE nikada nije desilo, u svakom gradu i svakom selu, po celoj Srbiji), to ti nije raspoloženje mase?

Na osnovu toga šta jedan čovek uradi, zaključio si da je raspoloženje mase?
A to što dižu ogradu, dodatnu policiju, barikade u suštini do Ćacilenda, jer ljudi stalno dolaze da skandiraju u velikom broju (što se blokaderima NIGDE nikada nije desilo, u svakom gradu i svakom selu, po celoj Srbiji), to ti nije raspoloženje mase?
Mozda se boje blokadera (huligana) da ce da ih napadnu, dok streberi cacijevci sigurno nece.

Sta to? Ne nego kazem kakvo je raspolozenje mase. Kad ih roditelji zrtava nadstresnice osudjuju, mozes misliti kako ih vidi obican svet.
"„Ceo prethodni dan provela sam kod lekara, pošto mi je zdravlje ugroženo, psiha, sve. Uveče sam legla ranije nego obično, a televizor mi je ostao upaljen. Pogledala sam, nešto se desilo. Pokušala sam preko instagrama da pošaljem studentima poruku i dobila sam povratnu informaciju da su ispred RTS-a i da se smenjuju. Oko četiri ujutru otišla sam tamo. I tu ljubav koju oni pokazuju prema nama svima, to je neopisivo, ujedinili su Srbiju… To je najpametnija generacija, imamo najbolju decu. Sve nas je ujedinio jedan čovek, jedan čovek sa vlasti. On me je naveo da verujem u studente onog momenta kada su počeli da se kriju papiri o Železničkoj stanici. Shvatila sam da su papiri sklonjeni, nisu saslušani Zorana Mihajlović, Toma Mona, Starting i dalje radi po Beogradu. To je državna firma, neko stoji iz državnog vrha iza toga“, sumnja ona. (...)
Uplakana majka nastradalog momka kaže da je ljuta na predsednika jer je lično on podelio Srbiju na dva dela.

„Podelio je na te njegove ‘ćake’. Ne može student da bude čovek od 40 godina, ne mogu stduenti da budu ljudi iz ‘Crvenih beretki’… čekajte, je l’ treba sve majke da obuku ovo (crninu) da bi sve stalo? Molim vas sve, molim policiju da ne krenu na našu decu u subotu. Oni će sigurno praviti neki vandalizam, koji će na kraju prepisati našoj dcei. Ako vojska i policija krenu na građane… Pa i njihova deca su tamo, i njihove majke su tamo, ako hoće da sve mi nosimo ovo, neka izvole, neka nas sve poubijaju“, istakla je ona s knedlom u grlu.

https://nova.rs/vesti/hronika/majka...ve-majke-da-se-zaviju-u-crno-da-bi-ovo-stalo/

Толико о томе.

Roditelj koji ne osudjuje ubice svog deteta nije roditelj.
I sam sam roditelj troje dece i ovo mi je tako odvratno i podmuklo kad se oglasi takav tkz roditelj drzeci stranu odgovornih za smrt svog deteta. Ali svako neka nosi svoj krst.

Roditelj koji ne osudjuje ubice svog deteta nije roditelj.
I sam sam roditelj troje dece i ovo mi je tako odvratno i podmuklo kad se oglasi takav tkz roditelj drzeci stranu odgovornih za smrt svog deteta. Ali svako neka nosi svoj krst.
Sefket Ramadani je na isti nacin kupio roditelje poginulih u helikopterskoj nesreci

Back