dosli, sve pokupovali za sitne pare i ne nameravaju da odu.Smejao sam se kad sam cuo sta ovaj trabunja a bio je u pravu, dosli a ne vracaju se.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dosli, sve pokupovali za sitne pare i ne nameravaju da odu.Smejao sam se kad sam cuo sta ovaj trabunja a bio je u pravu, dosli a ne vracaju se.
Gde Mosad napadne, tu trava ne nice.Хоћете да вам позовем неке израелске,мосад специјалце у Помоћ?
они су тренутно на Допусту до амер. Избора.па им мало досадно,можда они имају та преко потребна МУУДа д нападну један Каљинград
Znači uopšte nije napadnut Kaljingrad nego je izvršena sabotaža na jednom brodu.
Gde Mosad napadne, tu trava ne nice.
Ma da Informer je to bre,ali valjalo bi da je istina.Znači uopšte nije napadnut Kaljingrad nego je izvršena sabotaža na jednom brodu.
Ne znam kojom logikom se može uporediti masovni vazdušni napad koji je doveo do uništenja većeg dela Pacifičke flote od strane poznatog napadača sa sabotažom na jednom brodu od strane za sada nepoznatog počinioca.nisu ni japanci napali ameriku vec brodove u perl harboru... tvojom logikom
Биће тешко, али морамо се молити и борити да сачувамо Мир.Oće, ali tada će svjet otići dođavola. Ako misliš da ćemo treći svjetski rat pratiti iz udobnih fotelja, grickati kikiriki/sjemenke, piti pivo i navijati (za Ruse u našem slučaju), onda se grdno varaš. Neće biti struje i interneta za početak, a onda ni hrane, goriva itd, a moguće je da rat zakuca i naša vrata.
Сатанисти прави брате.Zele gebocidas jos hednom pokusava da isprovocira treci svetski rat, nista novo
Да, то су познати геноцидаши и убице.Gde Mosad napadne, tu trava ne nice.
Да, то су познати геноцидаши и убице.
Načuo sam da je i taj lik otišao u Ameriku i ne vraća se.Smejao sam se kad sam cuo sta ovaj trabunja a bio je u pravu, dosli a ne vracaju se.
Љуте они Бога, а то нимало није добро. Не бих волео да им будем у кожи.Немој да их љутиш.
Љуте они Бога, а то нимало није добро. Не бих волео да им будем у кожи.
Kaljingrad nije u Ukrajini. Sledeći put malo pogledaj karte pre nego što nešto opet tresneš.Одустали сте од напада?
а Што?
па американац,енглез..цео тај "прогресивни,демократски Свет" вас тако здушно подржава.
Ја не бих губио Време.
Украјина се мора врати Украјинцима,
немој сте толико лењи
Svako normalan je protiv rata, ali može se desiti da budemo prinuđeni braniti kućne pragove i gole živote.Биће тешко, али морамо се молити и борити да сачувамо Мир.
За нас Србе, рат је луксуз, колико смо са о ратова водили и у њима страдали.
Мсм да је било доста од нас.
Да. Мада ја не бих кривио цео јеврејски народ, већ фарисеје и садукеје и њихове следбенике који и данас постоје и тероришу људе по Блиском Истоку.Беше, и разапели су га?
Ако дође до тога да будемо приморани, мораћемо.Svako normalan je protiv rata, ali može se desiti da budemo prinuđeni braniti kućne pragove i gole živote.
Ajd' što ih je ovde nekoliko, ali diljem Srbije ih ima zabrinjavajuće mnogo.Гледе тупавог наслова, Украјина Србима није "Непријатељ".
Можда се читачи Информера, којих овде нажалост има неколико, сувише идентификују са Русијом.
Гледе тупавог наслова, Украјина Србима није "Непријатељ".
Можда се читачи Информера, којих овде нажалост има неколико, сувише идентификују са Русијом.
Украјина као Украјина (мада, та држава више не постоји) нам није непријатељ. Али украјинси нацисти то јесу.Ajd' što ih je ovde nekoliko, ali diljem Srbije ih ima zabrinjavajuće mnogo.
Ajd' što ih je ovde nekoliko, ali diljem Srbije ih ima zabrinjavajuće mnogo.