Radovan Četvrti
Veoma poznat
- Poruka
- 10.477
Pa "humanitartna intervencija" i "uvođenje demokratije" su paralele ?Kakve veze ima Irak i Libija i ostali sa napadom na SRJ.A da ti ne bulaznis sat tvojim rarom.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Pa "humanitartna intervencija" i "uvođenje demokratije" su paralele ?Kakve veze ima Irak i Libija i ostali sa napadom na SRJ.A da ti ne bulaznis sat tvojim rarom.
Uveli su ameri tamo djavola koji je daleko od demokratije.Te njihove humanitarne intervencije ostave za sobo veoma krvav put, I u Iraku i Libiji,Siriji se narod jos bori,a ne znaju zasto.Kod nas je srecom doslo vrlo podnosljivo.Cini mi se sa jednom zrtvom i nekoliko povredjenih,jer policija i vojska nije htela na svoj narod.Pa "humanitartna intervencija" i "uvođenje demokratije" su paralele ?
Ti mora da si studirao Gebelsa ?Dragoljub Milanovic takodje snosi najvecu odgovornost za pogibiju tih radnika jer je on takodje znao da ce zgrada biti bombardovana .
Misliš na uterivanje "demokratije" (neo liberalnog kapitalizma) u zemlju Srbiju, na 5-ti Oktobar ?Uveli su ameri tamo djavola koji je daleko od demokratije.Te njihove humanitarne intervencije ostave za sobo veoma krvav put, I u Iraku i Libiji,Siriji se narod jos bori,a ne znaju zasto.Kod nas je srecom doslo vrlo podnosljivo.Cini mi se sa jednom zrtvom i nekoliko povredjenih,jer policija i vojska nije htela na svoj narod.
Jel to sa CNN a stiglo ?Lupas ti gluposti, njegova keva je bila u zgradi i onda je vucic povukao jer su dobili obavestenje da ce zgrada biti bombardovana.
Da.Pa Irak i Libija su bili kasnije.Mada je i u Iraku pocelo krajem '90-ih,a u Libiji je bilo skoro.mada nema veze.Sta su ameri doneli boljiyka tim drzavama sem jos veci i zesci rat.Nabijem ja njihovu demokratiju.Lopovi i manipulatori.Misliš na uterivanje "demokratije" (neo liberalnog kapitalizma) u zemlju Srbiju, na 5-ti Oktobar ?
To je saznala rodbina poginulih radnika i na samom pocetku su to i pricali,ali je o tome slabo ko slusao.vucko je izvukao majku to vece iz Takovske,a ostale ostavio da izginu.Smradina.Jel to sa CNN a stiglo ?
Mora da je istina.![]()
CNN-ove dezinformacije. Prošli smo već to rođače, ne prolazi.To je saznala rodbina poginulih radnika i na samom pocetku su to i pricali,ali je o tome slabo ko slusao.vucko je izvukao majku to vece iz Takovske,a ostale ostavio da izginu.Smradina.
Nismo ti i ja nikakvi rodjaci.neka je i CNN,ali je bio VOA koji je najrealnije prenosio sta je bilo na nasoj teritoriji i ko je kriv za sankcije i bombardovanje.A potrudi se da nadjes na You Tube Dok je jos Tijanic bio ziv da je jedan od rodbine poginulih radnika izjavio kako je vucko,mada ga on nije nazvao poimence,ali je bio ministar za javnost,ili kako je se vec zvalo tada.nego neki ovde samo slusaju vuckove reci i za njih je to svetinja,a lazov da veci ne moze biti.I za Jovanjicu,Krusik,oruzje koje je nadjeno u sahti kod kuce njegovog oca.To slina sve na i zato vucko ne sme da ga dira i da obelodani poslove slininog oca sa Krusikom.Polako cuce se,a onda ce te svi da ga se odreknete.Mrzim i jua bandu koja nas je bombardovala,ali mrzim i one koji su prouzrokovali to.CNN-ove dezinformacije. Prošli smo već to rođače, ne prolazi.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MRZIM BANDU KOJA ME JE BOMBARDOVALA A DA JOJ NIŠTA NAŽAO UČINIO NISAM !
![]()