Нападну ли наш народ неће бити "крени, стани, склони се и повуци", ја нисам ни Милошевић, ни Тадић, ни Коштуница

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
29.478

Нападну ли наш народ неће бити „крени, стани, склони се и повуци”, ја нисам ни Милошевић, ни Тадић, ни Коштуница​

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да неће дозволити протеривање и напад на српски народ на Косову и Метохији, али и да не жели да дође до сукоба и да је важно сачувати мир.

- Када вам то кажем говорим са пуном одговорношћу и не хитам у сукобе због аплауза, већ да никада до тога не дође. Нападну ли наш народ неће бити 'крени, стани и склони се и повуци'. Да знају сви, ја нисам ни Милошевић, ни Тадић, ни Коштуница. До тада вас молим безброј пута да будемо стрпљиви и трпељиви, и да чувамо мир јер мир је ваш и наш интерес", истакао је Вучић у Рашки у разгoвору са представницима Срба са Косова и Метохије.
Вучић је рекао и да зна шта они од њега траже.

- Вас би једино обрадовало да уђе српска војска на КиМ и тек тада би се осећали сигурним - рекао је Вучић и додао да не мисли да је то решење у овом тренутку, и да политика коју води не сме да буде политика додворавања, али мора да буде политика одговорности.

Вучић је рекао да зна шта је обећао на последњем састанку када је замолио људе да се склоне са барикада.
https://www.politika.rs/scc/clanak/547874/vucic-raska-srbi-kosovo
Sta znaci ''napasti nas narod'' ? Posto Srbe napadaju svaki dan na Kosovu.
:think:

ја нисам ни Милошевић, ни Тадић, ни Коштуница
nisi niko od njih nije nosio pelene za raliku od tebe
Sta znaci ''napasti nas narod''
ne dam na srpsku listu,a i njih će na kraju da proda prosto to mu je potrošna roba sve se vrti oko njegove kampanje tj.rejtinga sve ovo što sere i radi je jedna debilana za one ometene u razvoju tzv naprednjake

Нападну ли наш народ неће бити „крени, стани, склони се и повуци”, ја нисам ни Милошевић, ни Тадић, ни Коштуница​

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да неће дозволити протеривање и напад на српски народ на Косову и Метохији, али и да не жели да дође до сукоба и да је важно сачувати мир.

- Када вам то кажем говорим са пуном одговорношћу и не хитам у сукобе због аплауза, већ да никада до тога не дође. Нападну ли наш народ неће бити 'крени, стани и склони се и повуци'. Да знају сви, ја нисам ни Милошевић, ни Тадић, ни Коштуница. До тада вас молим безброј пута да будемо стрпљиви и трпељиви, и да чувамо мир јер мир је ваш и наш интерес", истакао је Вучић у Рашки у разгoвору са представницима Срба са Косова и Метохије.

- Вас би једино обрадовало да уђе српска војска на КиМ и тек тада би се осећали сигурним - рекао је Вучић и додао да не мисли да је то решење у овом тренутку, и да политика коју води не сме да буде политика додворавања, али мора да буде политика одговорности.

Вучић је рекао да зна шта је обећао на последњем састанку када је замолио људе да се склоне са барикада.
Sta tebe briga sta znaci. Ako i kada napadnu Predsednik ce ti objasniti i tada ces znati. Niko sada Srbe ne napada na Kosovu

Taj majmun je i pobio radnike RTS-a'99-e i sa Milosevicem i Seseljom navukao NATO na SRJ,tada.

Taj majmun je i pobio radnike RTS-a'99-e i sa Milosevicem i Seseljom navukao NATO na SRJ,tada.
Povukao je svoju kevu iz zgrade a radnike koji su ostali, ostaviili na nemilost nato krvnika.

Povukao je svoju kevu iz zgrade a radnike koji su ostali, ostaviili na nemilost nato krvnika.
Jel ti ne bi povukao svoju kevu? Radnike ce vec da rode neke majke, ali ko ce roditi tebi majku ?

Cinis se neobavestenijim od Kostunice... :cool:
Siguran sam da AV ce nam sa sve PINKom i Informerom objaviti ako neko bude dirao Srbe, a tada ce svi ti razbojnici dobiti i zestok odgovor. Za sada po reakciji Predsednika sve je u najnormalnijem redu.

Siguran sam da AV ce nam sa sve PINKom i Informerom objaviti ako neko bude dirao Srbe, a tada ce svi ti razbojnici dobiti i zestok odgovor. Za sada po reakciji Predsednika sve je u najnormalnijem redu.
Ako pod redom podrazumevas opsti haos i javasluk, onda - da. ;) Stanje redovno. :cool:

Ako pod redom podrazumevas opsti haos i javasluk, onda - da. ;) Stanje redovno. :cool:
Vjerujem narodnoj (a ne izabranoj u stranim ambasadama, kao sto je ranije bilo) vlasti. Srbija je sa AV na celu u sigurnim rukama.

Vjerujem narodnoj (a ne izabranoj u stranim ambasadama, kao sto je ranije bilo) vlasti. Srbija je sa AV na celu u sigurnim rukama.
To je najmanje narodna vlast... A tek sto narod ima veze sa sobom, ubilo se! :cool:

Šiptari su više puta upadali na sever a sada su se za stalno stacionirali sa punktovima i bazama. Reakcija kao i uvek ista, ko više veruje u neki munjeviti odgovor.
Neće ni Bajden večito.

Za vrijeme Miloševića vojska je bila mnogo jača.
Davno prošlo vreme, tada je i bilo istinskih patriota a onda su videli ko je Sloba i ko vlada Srbijom.
Preko milion ljudi je napustilo tada Srbiju.

Specifikum te bolesti jesu enormne oscilacije u ponašanju. Ako kod normalnih ljudi krajnji stavovi dosegnu 3 veličine gore ili dole u odnosu na X osu kod šizofrenih bolesnika ta veličina iznosi 12 .
Za dva ili tri dana možemo očekivati od iste osobe izjavu kako pedalj Kosova nikada nije bilo srpsko, a takve izjave smo već imali zar ne ?

Vidjećete vi Šćiptari i Ameri svoga boga,samo ako se ustanem iz ove magareće klupe u koju me posade svaki put!
vucic-tramp-630x420.jpg
Vucic-magareca-klupa-735x400-1.jpg

Back