jedite_kod_Joa
Elita
- Poruka
- 19.903
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Samo ti hvali Adema_KS pa cesh vidjeti kada i tebi ohakuje komp.било би лепо да је то акција неке од наших служби ,тј. да су коначно почеле да воде Информациони рат , па макар и на тако детињаст начин.
Ал како ствари стоје пре ће бити да је то акција неких ентузијаста и то успешна. Хакери свака част.![]()
Yamaha ATV Bansheesteta sto nisi cuo dalje od automobila,nemas pojma koliko propustas...
И да је јесте,баш би ти рекао.![]()
где је Албанска пошта?Jel su zestoki napadi na Albansku Postu u toku ili jenjavaju?
Zar ne vidis, lepo ti pise - NA WEB SAJTU !где је Албанска пошта?

Eno ti ga sajt na prvoj strani. Samo pazi kako rukujes s njim. Vrlo je opasan.на ком вебсајту дај линк
Vjerovatno da su Srbi zestoko napali iz svih naoruzanja i munjevitom brzinom rasturili genocidne Albance na doticnom web sajtu
Druze,
Druze,
nisam ja ovdje zaduzen za prevodjenje sa raznih jezika.

To su Albanci sami sebi smjestili samo da bi napali neduzne Srbe![]()

Druze,
nisam ja ovdje zaduzen za prevodjenje sa raznih jezika.
Hakeri iz Srbije napali su vebsajt albanske pošte, ubacujući na sve stranice sajta srpsku zastavu i reči "Kosovo je Srbija".

Evo, ovde se još bolje vidi
>>On the occassion of United States President`s visit in Tirana, the Albania Post issued a special new emission “George W. Bush in Tirana”<< ( ja taman pomislih - sad ću da vidim ovekovečenu epizodu sa satom, kad ono - međutim)
![]()
Šiptarska filatelija![]()

Napad na vebsajt albanske pošte
19. maj 2008.
Hakeri iz Srbije napali su vebsajt albanske pošte, ubacujući na sve stranice sajta srpsku zastavu i reči "Kosovo je Srbija".
Ko god je danas pre podne otvorio sajt www.postashqiptare.al, bio je suočen s velikim iznenađenjem koje su posetiocima tog sajta priredili srpski hakeri, izjavio je vicedirektor Albanske pošte Fadilj Smajljaj italijanskoj agenciji ANSA.
U prvim popodnevnim časovima, napadnuti vebsajt je zatvoren dok stručnjaci pokušavaju da utvrde kako se upad mogao desiti.
"Zatražili smo od firme koja se stara o našem sajtu da nam objasni šta se i kako desilo", izjavio je Smajljaj.
http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=299418
Jel' ovo neko od vas...?![]()
![]()
...