I ja bih volela da umem da se foliram i da tvrdim nešto u šta ne verujem ali nikada to nisam umela, nije da me nije koštalo...Dobru si mi ideju dao. Otvoriću novi nalog i biti ću popularna blokaderka![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja bih volela da umem da se foliram i da tvrdim nešto u šta ne verujem ali nikada to nisam umela, nije da me nije koštalo...Dobru si mi ideju dao. Otvoriću novi nalog i biti ću popularna blokaderka![]()
Šta da ti kažem. Zakon je na mojoj strani.To što si ušla na ovu temu ne znači da si uspela da pokažeš licemerje obe strane. Pokazala si odsustvo zakona za jednu stranu.

Misliš, krimi zakon je na tvojoj strani? Slažem se.Šta da ti kažem. Zakon je na mojoj strani.![]()
Kakav god da je na mojoj je.Misliš, krimi zakon je na tvojoj strani? Slažem se.
I dalje mi je zanimljivo apsolutno odsustvo srama i stida pristalica sns-a... da se hvališ time da je zakon selektivan, da brani kriminalce u tvojoj državi, da brani batinaše koji prebijaju decu u Srbiji... pa žalosno, šta reći.Kakav god da je na mojoj je.
Izazov za mene. Verujem da je mnogo lako istresati se i vredjati sve redom u ime studenata.I ja bih volela da umem da se foliram i da tvrdim nešto u šta ne verujem ali nikada to nisam umela, nije da me nije koštalo...

Ako tražiš inspiraciju, prepiši postove sa istinomera i inforemera, poznati su po kvalitetu napisanog, niko od protestanata te neće provalitiIzazov za mene. Verujem da je mnogo lako istresati se i vredjati sve redom u ime studenata.

Ovo su tvoji lični paušalni zaključci koji nisu istiniti.I dalje mi je zanimljivo apsolutno odsustvo srama i stida pristalica sns-a... da se hvališ time da je zakon selektivan, da brani kriminalce u tvojoj državi, da brani batinaše koji prebijaju decu u Srbiji... pa žalosno, šta reći.
Zašto se izenrvirao debeljuca?![]()

Pa nisam ni očekivala da ćeš ih shvatiti kao istinite, jer tvoj ''zakon'' to ne priznajeOvo su tvoji lični paušalni zaključci koji nisu istiniti.
tvoj ''zakon''je očišćen od izraza, istina, poštenje i pravda Treba ga spojiti sa onim dedom-bokserom iz suprotnog tabora sa videa od pre neki danHteli da ga anketiraju blokeri a njemu pao tiket.![]()

Koji fakultet ima u Crvenki?SNSvinja napala studente u kampanji.
Treba ga spojiti sa onim dedom-bokserom iz suprotnog tabora sa videa od pre neki dan![]()

Bio bi nepobediv sa onom babom sa kosom od letosTreba ga spojiti sa onim dedom-bokserom iz suprotnog tabora sa videa od pre neki dan![]()
Baba izgleda da je kao mala bila u bandi dece kukuruza.

Greota što se smejemo, ova žena nije zdrava, mentalno oboljenje, ali kad čitam pojedine upise ovde, moram..Baba izgleda da je kao mala bila u bandi dece kukuruza.![]()
I babi su upali na posjed,al je kosa bila pri ruci.

Baba je bolesna, al zaista, ovi ostali su bolesni al na drugi načinI babi su upali na posjed,al je kosa bila pri ruci.![]()
Nije bitno kako izgleda,nego da se osjeća mlad i poletan."Deda" izgleda kao da ima 6 banki a ima 44. Svejedno, podržavam predlog. I da se zaključaju vrata. Koji pretekne u CZ.![]()
Ne samo to, toliko je očigledno na tom uvodnom snimku da su blokaderi aktivisti prekršili zakon. Objavljuju na snimku adresu čoveku i šta očekuju, da ga neko ubije, spali mu kuću, šta?Mizerna manjina trenutno.ocajni i frustrirani.pogledaj samo po netu sta pišu?izgubili totalno vezu sa realnošću.
Samo čekaju da se ostrve na nekog da histerisu,kukaju napadaju.
Onaj baletan na mirijevu sto napadao ljude na standu sns im je top predstavnik i tipičan blokadero.
Ovo dosli na privatan posed,ometali i udarili u kuknjavu sto ih taj poterao i jos lepe etikete?takvi su od početka samo su sada ogoljeni
Oće to kod psiho epizoda.Nije bitno kako izgleda,nego da se osjeća mlad i poletan.