Napad na pravni sistem države Srbije dešava se na platou Filozofskog fakulteta i na N1

Pa da nije ni cilj da se Vučić skine već da se donekle oslabi. Kada bude došlo vreme da se skine gospodin savetnik savetnika njegove ekselencije američkog ambasdora ujediniće opoziciju no sada još nije vreme.

Nažalost u pravu si, već sam pisao o tome pre koju nedelju. Opozicija se ozbiljno primakla Vučiću a iz ugla zapada još joj nije došlo vreme. Zato su i ovi klinci "pritisnuti" da razbiju koaliciju (najednom su ugledali svetlost da trebaju da idu na fingirane izbore) plus je i Savo dobio direktivu da se uključi kao slobodni padobranac. Svaka čast Hilu, dobro je to odigrao, kad imaš debile za opoziciju, svaki posao je lak. Srećno svima koji izlazite na izbore da se tako "borite" ;)
 
Kada tužiteljka srpskog pravosudja učestvuje u političkom skupu u centru grada i to prenosi legalni medij u vreme predizborne ćutnje je krivično delo i očekivanje srpskog naroda je da država brani svoj suverenitet i pravo gradjana da se poštuje predizborna ćutnja zakonom uredjena kao deo izbornog procesa. Svi koji krše izborne uslove su kriminalci koje je država dužna da sankcioniše u skladu sa zakonom.

https://nova.rs/vesti/politika/vuk-cvijic-skup-podrske-video/
Tuziteljka je i postavljena od okupacionih vlasti.
Kako drzava da se brani kad je pod okupacijom?
:)
 
Meni ova opozicija nije baš uvek jasna. Oni neku sitnu kafansku čarku naduvavaju ko da je neki događaj i drame bez razloga. I naravno da će ljudi da oguglaju na sve što pričaju. Imam utisak kao da rade na svoju štetu.

Neko ih je pogrešno napalio da se moraju boriti da dođu na vlast, da to jedino ima smisla, i oni sad koriste bilo šta samo da vlast ocrne (pa šta reći kad su tragediju u Ribnikaru, Duboni i Malom Orašju upotrebili kao argument protiv SNSa !)

Na vlast se dolazi kad imaš bolje ideje od postojeće vlasti, a ako samo kevćeš ko kera iz ćoška ostaješ opozicija. Prosto zar ne !?

Ova naša opozicija je prava opozicija, samo su zli i džangrizavi - i baš takvi treba da budu, ali nek se ne nadaju vladajućim pozicijama.

Demokratskoj državi su potrebni takvi džangrizavci, biće plaćeni u skupštini i to je to.

A neupućeni nek i dalje misle da se tako dolazi na vlast.
 

Back
Top