Napad na Albance u Surdulici zbog saobraćajne nesreće

Inace, nasi udbaski narativi su bas takvi

Kada je neki Srbin pocinio neki zlocin, NIGDE se ne sme ni u naznaci potencirati njegova nacionalnost.

Kada je neko drugi napravio zlocin, a zrtva je Srbin, u bukvalno 100% slucajeva, UVEK se potencira nacionalnost. Bez izuzetaka, svaki udbaski narativ je o tome.

To je ta stara KGB provaljena skola narativa.

Pijani i nadrogirani Srbi luduju po ulicama i putevima Srbije. Nigde neces procitati da je neko ko je usmrtio nekog u saobracajnoj nesreci Srbin.

Albanac ukrade metar drva- 'Siptari napadaju!!!'

Mi smo udbasko dno i blato narativa.

To koliko je nase drustvo blato, pa to je legendarno.
Наративи су много захе.бана ствар. Без њих и Удбе ни једну реченицу не можеш да срочиш.

Aлбанци су убедљиво највећи балкански мајмуни, неки од њих нису чак ни сишли са дрвета.
То не кажем ја него просвећени Албанци који имају пријатеље Србе.
Је л ти знаш да тамо младе Албанке имају озбиљне проблеме због родне дискриминације, јер је друштво ужасно затуцано и заостало у прошлости.

Што више имаш глупих људи, земља ти више тоне у беду, није случајно Косово најсиромашније.
Možda je i tako, al to ne treba da nam bude izgovor.

Mladić koji je izazvao nesreću je u pritvoru.
https://yucom.org.rs/progon-albanaca-iz-surdulice-kad-se-linc-sa-vajbera-preseli-na-ulicu/

Dakle, država i te kako radi svoj posao (nismo ni očekivali da će pustiti Albanca, nije to ćaci) ali to nije dovljno. Pleme reaguje onako kako pleme reaguje.
Naravno da nemamo građansko društvo sa ovakvim narodom. I nikada nećemo imati.
То на шта ти мислиш је post festum реакција државе, а полиција је о преступнику вероватно и раније имала неке пријаве и проблем је у недостатку превентивног деловања државе.

То на шта ти мислиш је post festum реакција државе, а полиција је о преступнику вероватно и раније имала неке пријаве и проблем је у недостатку превентивног деловања државе.
Kod mene je pre nekoliko godina u komsiluku jedan Srbin zaklao sebe i svoju porodicu, ukupno 4 ljudi.

Niko nista nije smeo da pisne pred policijom, kamoli pa da se okupimo i lupamo o nekom preventivnom delovanju drzave.

Da taj nije bio Srbin, okupilo bi se 1000 ljudi.

Inace, nasi udbaski narativi su bas takvi

Kada je neki Srbin pocinio neki zlocin, NIGDE se ne sme ni u naznaci potencirati njegova nacionalnost.

Kada je neko drugi napravio zlocin, a zrtva je Srbin, u bukvalno 100% slucajeva, UVEK se potencira nacionalnost. Bez izuzetaka, svaki udbaski narativ je o tome.

To je ta stara KGB provaljena skola narativa.

Pijani i nadrogirani Srbi luduju po ulicama i putevima Srbije. Nigde neces procitati da je neko ko je usmrtio nekog u saobracajnoj nesreci Srbin.

Albanac ukrade metar drva- 'Siptari napadaju!!!'

Mi smo udbasko dno i blato narativa.

To koliko je nase drustvo blato, pa to je legendarno.
Који бре наши, који ми? О чему ти то? Одакле ти само те идеје ... видео сам шта лупеташ и на другим темама ... ти си болесно зао и не разумеш да толико ширење зла и негативне енергије утиче пре свега на тебе а не на нормалне људе. То се јасно и види на теби тј. у твојим коментарима. Пуко си од негативности коју покушаваш да шириш.

Који бре наши, који ми? О чему ти то? Одакле ти само те идеје ... видео сам шта лупеташ и на другим темама ... ти си болесно зао и не разумеш да толико ширење зла и негативне енергије утиче пре свега на тебе а не на нормалне људе. То се јасно и види на теби тј. у твојим коментарима.
Ne smem da odgovorim nista vama udbasima, jer znam da cete me streljati.

Mladić koji je izazvao nesreću je u pritvoru.
https://yucom.org.rs/progon-albanaca-iz-surdulice-kad-se-linc-sa-vajbera-preseli-na-ulicu/

Dakle, država i te kako radi svoj posao (nismo ni očekivali da će pustiti Albanca, nije to ćaci) ali to nije dovljno. Pleme reaguje onako kako pleme reaguje.
Naravno da nemamo građansko društvo sa ovakvim narodom. I nikada nećemo imati.
Од почетка гураш исту причу, не наводећи детаљније информације на основу којих долазиш до генерализовоних закључака, што значи да детаље не знаш, или свесно избегаваш да наведеш).
Кад већ "случајно" помињеш племе, да те обавестим да племена можеш да сретнеш једино међу Шиптарима (племена, кланове) и Црногорцима братства, племена).

Možda je i tako, al to ne treba da nam bude izgovor.
Ово је већ познати шлагер, ал' кад смо већ код тога, који је твој изговор да браниш возача који је неурачунљивом вожњом усмртио пешака?
Да би ољагао Србе, називајући их племеном ?
Да ли треба да те подсећам на неке сличне трагичне случајеве, због којих се јавност у Србији дигла на ноге и тражила одгворност државе и кажњавање криваца ?

Klasican udbaski spin, tema uopste nije nikakva odbrana tog vozaca, naprotiv.

Znamo vam sve narative.
Сад "нам" је лакше кад "знамо" да "знате" све наративе.
Знају се и "ваши" шлагери и наративи против Срба - није потребна Удба да "нам" то каже.

Да ли је и како аутор теме реаговао због трагедије у школи "Рибникар" ?
Да ли је упознат са случајем масовног убиства у оном селу у околини Младеновца ?
Да ли је и како реаговало "племе" после трагедије на Бранковом мосту, коју је изазвао син Жељка Митровића ?

Kod mene je pre nekoliko godina u komsiluku jedan Srbin zaklao sebe i svoju porodicu, ukupno 4 ljudi.

Niko nista nije smeo da pisne pred policijom, kamoli pa da se okupimo i lupamo o nekom preventivnom delovanju drzave.

Da taj nije bio Srbin, okupilo bi se 1000 ljudi.
Потураш закључак из кичмене мождине. Нема то никакве везе, можда су људи били у шоку.

Naravno. Ali kad neko nema kapacitet da shvati tu nema pomoći.
Управо сам поставио сумњу у твоју објективност и капацитет схватања:

Да ли си и како реаговао због трагедије у школи "Рибникар" ?
Да ли си био упознат са случајем масовног убиства у оном селу у околини Младеновца ?
Да ли је и како реаговало "племе" после трагедије на Бранковом мосту, коју је изазвао син Жељка Митровића ?

Back