Зашто мислиш да је Иран то у односу на Ирак?samo dreka je bila, a vecina je trljala ruke jer se otvorilo novo radno mesto.
Realno, Iran je mnogo veci drek od Iraka.
Зашто мислиш да је Иран то у односу на Ирак?samo dreka je bila, a vecina je trljala ruke jer se otvorilo novo radno mesto.
Realno, Iran je mnogo veci drek od Iraka.
Мислиш да је лако бранити толику територију?razocarali su me Iranci. Mislio sam da ce skinuti makar i prepelicu koja samo prismrdi njihovim granicama.
Мислиш да је лако бранити толику територију?
Ирак јесте водио у рату али због неколико разлога.sam si odgovorio. Prvo Irak je vodio u ratu, ali OK proslo je dosta vremena. Ja generalno ne verujem tim diktatorskim rezimima. To je sve korupcija i trulez. A glupi narod veruje vodji.
Ni Rusiji ne verujem. Zbog Putina i njegove hunte.
Сваки диктаторски режим почне, пре или касније, да прави ср.ња.
Они се, након неког времена, лако руше зато што нису успоставили систем у земљи него све одлуке иду преко њих. Временом то доводи до корупције, непотизма па ти онда дођу лоши људи на одговорне функције и ето сра.а.
Na čemu si?Sva sreca pa postoji USA inace bi ovaj svet brzo eksplodirao na sve strane...Svuda su tempirane bombe...
Kad pada Moskva?Путин и његова постава су, у Русији, направили гомилу глупости које сада Русију коштају много. Грешке које не треба да прави неко са много мање искуства а камоли они.
Русија ће овај рат добити, то без сумње, али, као што сам и раније написао, све је ово могло да се одради далеко ефикасније са много мање руских жртава а више противничких.Kad pada Moskva?![]()