Naoružani Albanci upali u selo kod Kuršumlije

Smorisha

Buduća legenda
VIP
Poruka
41.996
Naoružani Albanci upali u selo kod Kuršumlije @krstarica https://www.krstarica.com/vesti/hronika/naoruzani-albanci-upali-u-selo-kod-kursumlije/

Grupa naoružanih Albanaca upala je rano jutros u selo Rastelica kod Kuršumlije i jednom od meštana ukrala traktor, prenose beogradski mediji.
Kako se navodi, prilikom upada čula se i pucnjava, a u selu se nalaze jake policijske snage.

Pored Rastelice, Albanci su upali u još jedno selo.

(Sputnjik)

Naoružani Albanci upali u selo kod Kuršumlije @krstarica https://www.krstarica.com/vesti/hronika/naoruzani-albanci-upali-u-selo-kod-kursumlije/

Grupa naoružanih Albanaca upala je rano jutros u selo Rastelica kod Kuršumlije i jednom od meštana ukrala traktor, prenose beogradski mediji.
Kako se navodi, prilikom upada čula se i pucnjava, a u selu se nalaze jake policijske snage.

Pored Rastelice, Albanci su upali u još jedno selo.

(Sputnjik)

Свашта, јел могуће ово данас поред наших снага на граници?
Шалим се наравно...

Za čega i za koga mi plaćamo porez?
Kome sudski izvršitelji plene imovinu i zbog koga?
Pre neki dan ,šiptari iz Srbije oterali kamion,danas traktor!
I niko ih nije video?
Ko čuva našu granicu?

pre neki dan nisu oterali, nego su oteli jedan kamion, drugi nisu uspeli jer je bio zakljucan
a to se sve desavalo na teritoriji srbije
vulin drzi govore po sahranama, a zemlju neka brani neko drugi
uostalom, on nij eni sluzio vojsku da bi se tim poslom bavio kad je situacija kriticna

Sada ce hitno da istrci na teren Savet za Nacionalnu Bezbednost u sastavu: Vucic, Slinavi, Keramicar i Mutava. Idu na varijantu ostro da protestuju i ako siptari skinu takse da se nastavi dijalog. Uzgred ce da napomenu da mi ne skrecemo sa evropskog puta i da su reforme u toku, a kao zakljucak - mi smo lokomotiva u regionu i imamo suficit.

Eh, opravdano odsutni...

- - - - - - - - - -

Локални упад још сиромашнијих на сиромашне, ништа ново у том крају, нешто као вехабије у бошњачком површинском трокуту - најмањем делу БиХ.

Kod nas niko ne upada na teritoriju, opet recituješ servirane tekstove?

они и јесу родољуби али на њиховим форумима, на страним форумима су фегети и либтарди, уводе демократију и боре се за права сексуалних мањина

Za prava seksualnih manjina bori se Vucic

Naime, stavio je geja na mesto Predsednika Vlade Republike

Ko laze, ti ili ja?

A iskustvo nam kaze

Uvek laze dzukela

- - - - - - - - - -

Nema zime, cuvaju Srbiju AV i Vulin.

Jesu je nacrtali na zidu, ko ovcu?

Back