Naoružan pištoljem upao u zgradu URBIS-a na Limanu i tražio ministra policije

toz972

Poznat
Poruka
8.371
Naoružan pištoljem upao u zgradu URBIS-a na Limanu i tražio ministra policije
Nepoznati muškarac naoružan pištoljem upao je danas oko 12 časova u zgradu URBIS-a na Bulevaru cara Lazara 3, saznaje 021.rs.
urbis.jpg


Prema nezvaničnim informacijama, on je upao na drugi sprat u prostorije preduzeća "SPV Dunav" koje je zaduženo za gradnju i prodaju stanova bezbednjacima u Novom Sadu i tražio da razgovara sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem.

Policija je nakon poziva i dojave da je naoružana osoba u zgradi došla i prvo evakuisala zaposlene u drugim firmama u istoj zgradi, među kojima su i Informatika i Urbanizam.

Nakon pregovaranja sa muškarcem, uspela je da ga razoruža i uhapsi.

Iz policije za sada nije bilo zvaničnih informacija o ovom incidentu.
Autor: 021
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/H...S-a-na-Limanu-i-trazio-ministra-policije.html

Možda je samo hteo da proda pištolj. Šalu na stranu, izgleda da je bio nezadovoljan rang listom za dodelu stanova bezbednjacima. Da li će samo politička podobnost biti jedino merilo ko će dobiti a ko neće stanove za bezbednjake? Ako je tako onda je užasno kakvo smo društvo postali.
 
Policija je nakon poziva i dojave da je naoružana osoba u zgradi došla i prvo evakuisala zaposlene u drugim firmama u istoj zgradi, među kojima su i Informatika i Urbanizam. Međutim, kako 021 saznaje, policajac koji je bio na dužnosti, pa je zato imao kod sebe pištolj nije pretio, niti bio agresivan, ali jeste bio nezadovoljan u vezi sa raspodelom stanova i zahtevao da razgovara sa ministrom.

Prema navodima iz policije, niko od očevidaca nije rekao da im je nezadovoljan muškarac pretio.
 

Back
Top