Namigivanje tetka Euniji
Malo kome nije jasno šta rade vladajući evrounionisti uvođenjem i sprovođenjem zakona protiv ubijanja balegara, zakona za obavezno korišćenje zimskih guma i „specijalne“ prve pomoći, pa i ovog koji nam saopštava da smo popušili (svoje)...
Sa jedne strane „namiguju“ tetka Euniji, koja se samozadovoljno smeška i uzvraća nečim nalik na naklonost, koja se ovde odmah rastrubi kao skorašnji i neumitni ulazak u EU.
A sa druge zamajavaju i sluđuju ovaj već sluđeni narod da se bavi njenim zakono-davnim mrševinama u pauzama kad ne gleda Farmu...
Ali,
kada mi dođemo na mesto koje nam zbog kvalifikovanosti i programa i pripada, ti zakoni će morati da se modifikuju prema našoj realnosti.
A kao jedan od razloga za modifikaciju ćemo navesti i činjenicu da su donošeni i pre nego što se narod uopšte izjasnio, da li je za totalno i bezuslovno prihvatanje svih evrounijskih standarda.
Mi lično nismo. Mada za dobar broj i jesmo.
A naročito za one koji će pomrsiti konce domaćim ekonomskim teroristima, monopolisitma...
Da li je nekom čudno što ovako žestoki evrounionisti kao što su DS i kompani, ne donesoše nijedan eu-zakon od te sorte?
Nama nije.
Ako mi je bilo nešto čudno, bilo je to do sinoć.
U
Utisku, svojim mutavim izlaganjem, muljanjem....gosn. Ilić mi je sve kristalno objasnio.
Ni jedna vlada ne može da uvede zemlju u EU, to je moj definitivni zaključak.
Država je nesposobna da se obračuna sa domaćim tajkunima koji su jači od nje same, i, sudbinu cene nacije drže u svojim šakama.
Bez zakona o denacionalizaciji nema ulaska u EU.To je potvrdio sinoć i sam g.Ilić.
Iz njegove priče, vidi se da je ovima cilj da donošenje zakona prebace na neku drugu, buduću vladu, a, u medjuvremenu, oni donose leve zakone o nosorozima i pušenju, kojima nas, kao, uskladjuju sa Evropom.
Na taj način zavaravaju EU zvaničnike, kako nešto ipak rade, da bi dobijali neke kredite, a, nas sludjuju i prave da mrzimo EU kao zlotvore. Za to vreme oni idu samo na dobru volju tajkuna, jer im ništa više od toga ne mogu.
S jedne strane, država je prinudjena da radi rezove, sa druge, ovi im ne daju.
Bez rezova, nema para, nema života.
A naročito za one koji će pomrsiti konce domaćim ekonomskim teroristima, monopolisitma...[/B
Ni jedan zakon koji će pomrsiti konce tajkunima neće biti donet, jer, jednostavno, oni to ne dozvoljavaju. Mi smo njihovi taoci. Odnosno, poješćemo sami sebe.
Gadno će biti naše otrežnjenje jednog dana.