Намештање и навлачење

Кроз живот сам упознао доста жена које се понашају бахато и које изазивају проблеме, да ли намерно да би наместиле неког кога не воле да се сукоби са њиховим дечком или мужем или тог истог дечка и мужа увлаче намерно у неки проблем да би их тестирале.

Јасно је да ниједна жена не може да изађе сама на крај са неким, већ улази у сукобе пошто има нечију подршку, односно очекује да ће неко доћи да се бије због ње или да на други начин заштити њен интерес.

Да ли сте икада били навучени, увучени или намештени од стране жена и како сте изашли из свега тога?
Digo stambeni kredit na 25 godina.
Ako to nije navučeno, ne znam šta je.

Не мораш ти да паднеш у везу са њима. Стојиш на улици или седиш у колима и гледаш своја посла. Појави ти се бахата жена која крене да изазива. Уђе у радњу, уђе у кафану, намести се у хотелу.

Овде није суштина у томе да ли си са њом у вези или ниси.
Bukvalno se ni neobazirm.

Да ли сте икада били навучени, увучени или намештени од стране жена и како сте изашли из свега тога?

Колима сам скренуо у малу улицу која повезује две велике паралелне. Та је мала улица довољно широка да се аутомобили комотно мимоиђу, али се гомила њих била паркирала уз ивичњак. Стигао сам скоро до самог краја где је требало да се укључим у велику улицу, када је из ње у малу улицу скренула једна жена и блокирала ми пут. Зауставио сам се, очекујући да ће померити кола за пола метро удесно како бисмо обоје прошли. Она је кренула да ми нешто показује руком. Спустио сам прозор и упитао је о чему се ради. Она ми је на то рекла да треба да одем уназад како би она могла да прође. Рекао сам јој да је боље да се она помери пола метра удесно и да обоје прођемо, него да ја идем тридесет метара у рикверц и да притом уђем задњим делом у раскрсницу само да би она прошла, и то још под условом да у међувремену не скрене још неко одакле сам био дошао и тако направи потпуни застој. Рекла ми је да то не долази у обзир јер они у том крају имају договор да они који скрећу из улице одакле је она била дошла имају право првенства у таквој ситуацији. На моју констатацију да је моје решење боље у погледу безбедности и уштеде времена је одговорила да је не занима и да ће позвати мужа ако не урадим како је заповедила. Ту ми је узаврела крв па сам изашао из кола и кренуо да је изазивам да га позове. Она се одсекла, што се могло закључити по бледом лицу и муку. На крају сам се вратио у кола и рекао јој да ја крећем напред пошто ми је свеједно да ли ће ми ауто остати читав, а да она види осећа ли се исто у вези свог. Кренуо сам полако, јер сам за време свог боравка напољу видео да на задњем седишту вози децу, а она се, наравно, померила.

Poslednja izmena:
Кроз живот сам упознао доста жена које се понашају бахато и које изазивају проблеме, да ли намерно да би наместиле неког кога не воле да се сукоби са њиховим дечком или мужем или тог истог дечка и мужа увлаче намерно у неки проблем да би их тестирале.

Јасно је да ниједна жена не може да изађе сама на крај са неким, већ улази у сукобе пошто има нечију подршку, односно очекује да ће неко доћи да се бије због ње или да на други начин заштити њен интерес.

jel te našutiro il si se izvuko

Moglo bi se reći da ti je život španska serija ?
Gde pronalaziš / pronalaze te takvi bolidi ?
Таквих је све више, а свако ко хода улицом то може да види. Свако је икада негде изашао ноћу је то видео.

Гледај само како возе и шта раде по улици. Је л би то радила да је сама као пањ на ливади? Не би.

stvarno ne znam šta to znači namešta druge
Жена дође негде и намерно изазове проблем или инцидент. Она то не може да реши сама и зове некога да стане иза ње: да се бије, да се свађа, да се замера, да ломи, да плати,...

Изазива, прети, напада и онда увуче друге у то да истерају ствар до краја.

Back