S Sladja87 Početnik Poruka 15 29.12.2012. u 13:33 - Nalazi krvi u toku menstruacije #1 Zanima me da li nalaz za stitnu zlezdu, TSH i Ft4 mogu da se urade ukoliko je u toku menstrualni cikluc? Tacnije, da li ce rezultati biti tacni?
Zanima me da li nalaz za stitnu zlezdu, TSH i Ft4 mogu da se urade ukoliko je u toku menstrualni cikluc? Tacnije, da li ce rezultati biti tacni?
Waterfall ❤️ VIP Poruka 55.076 29.12.2012. u 18:55 - Nalazi krvi u toku menstruacije #2 Navodno - hoce. Ali da sam na tvom mestu, sacekala bih da prodje (ako ti mogucnosti dozvoljavaju).
gost 129086 Buduća legenda Poruka 27.221 30.12.2012. u 11:15 - Nalazi krvi u toku menstruacije #3 Sve ostalo može da sačeka, prvo da prođe menstruacija. Ona utiče na promenu u organizmu u slučaju davanja krvi, ili vađenja zuba ili neke operacije. Da bi krvna slika bila dobra nabaci na kvalitetnu hranu gde sadrži gvožđe.
Sve ostalo može da sačeka, prvo da prođe menstruacija. Ona utiče na promenu u organizmu u slučaju davanja krvi, ili vađenja zuba ili neke operacije. Da bi krvna slika bila dobra nabaci na kvalitetnu hranu gde sadrži gvožđe.