- Poruka
- 6.496
Spreciti izumiranje sela u Srbiji, ozeniti devojku iz Albanije i dovesti u Srbiju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako i treba! Moracu ponovo i ja da se zenim!![]()
Sta sada nema nista o cistoci srba???????
potpuno podržavam...Albanke iz Klimenata, severna Albanija su vrlo patrijarhalno vaspitane i čestite domaćice...Ne treba zaboraviti da one u sebi već nose visok procenat srpske krvi...
Pa tvoja baba je iz severne Albanije, ti si sam polu Albanac pa nije ni cudo sto ovo podrzavas... krv nije voda![]()
pa i ti si Srbin...krv nije voda...
pa i ti si Srbin...krv nije voda...
што би рекао Меша Селимовић:
''Ни с ким историја није направила такву шалу као с нама. До јучер смо били оно што данас желимо да заборавимо. Али нисмо постали ни нешто друго.''![]()
da, ali on to ne shvata ozbiljno![]()
S nejasnim osjecajem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadnistva, necemo da gledamo unazad, a nemamo kamo da gledamo unaprijed, zato zadrzavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog rijesenja. Preziru nas i braca i dosljaci, a mi se branimo ponosom i mrznjom. Htjeli smo da se sacuvamo, a tako smo se izgubili, da vise ne znamo ni sta smo.
Ja da sam ''Srbin'' ti bi bio Turcin kad se uzme u obzir vase igranje sa Turcima 500 god. i vidis opet nismo isto![]()
Сутра ће деца бити мали српчићи, крштени у православној цркви. Нек се жене.potpuno podržavam...Albanke iz Klimenata, severna Albanija su vrlo patrijarhalno vaspitane i čestite domaćice...Ne treba zaboraviti da one u sebi već nose visok procenat srpske krvi...
Сутра ће деца бити мали српчићи, крштени у православној цркви. Нек се жене.
Верујем. Те Албанке из села су патријархално васпитане и посвећене су породици и дому. Нису похотљиве за шминком, скупоценим мобилним, аутомобилима, пословном каријером..
veruj mi da će one biti posvećenije porodici od takozvanih čistokrvnih Srpkinja....
Верујем. Те Албанке из села су патријархално васпитане и посвећене су породици и дому. Нису похотљиве за шминком, скупоценим мобилним, аутомобилима, пословном каријером..
jes vala, sve dok se njihovi potomci ne istripuju da su albanci jer im je poplava zapušila vodovod.