Nalaze supruge u Albaniji !

Pa dobro. Sta ce covek.Priteralo "odasvud" :) Nije lako ziveti na Rudoj Bukvi (Kosjeric) to je moj kraj, gore nimalo nije cudno ako ti medved seta dvoristem a vuk spava ispred kucnog praga. Mada je mogao da dovede i neku srpkinju,izbeglicu umesto sto je doveo albanku.Ja znam jednog sa sela koji je otisao u izbeglicki kamp i pitao ima li koja da hoce da se uda i javila se neka deset godina starija od njega, sa Kosova.

da, ali on to ne shvata ozbiljno :)

Мрдо врло добро зна о чему Меша говори.. а могу му и даље цитирати великог писца :kafa:

S nejasnim osjecajem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadnistva, necemo da gledamo unazad, a nemamo kamo da gledamo unaprijed, zato zadrzavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog rijesenja. Preziru nas i braca i dosljaci, a mi se branimo ponosom i mrznjom. Htjeli smo da se sacuvamo, a tako smo se izgubili, da vise ne znamo ni sta smo.

Ja da sam ''Srbin'' ti bi bio Turcin kad se uzme u obzir vase igranje sa Turcima 500 god. i vidis opet nismo isto :kafa:

ja svoje korene za razliku od tebe znam jer su upisani zlatnim slovima u porti crkve jos pre 800 godina. (u Vojvodini ako je iole bitno). kod mojih od Turske nema ni t. jedino ako je neki moj pra-pra-cukun ozenio neku Turkinju ali se ona onda morala konvertirati... a ti brate Srbine, sta da ti kazem vise jer znas i sam...krv nije voda...

Верујем. Те Албанке из села су патријархално васпитане и посвећене су породици и дому. Нису похотљиве за шминком, скупоценим мобилним, аутомобилима, пословном каријером..

Верујем. Те Албанке из села су патријархално васпитане и посвећене су породици и дому. Нису похотљиве за шминком, скупоценим мобилним, аутомобилима, пословном каријером..

Moja baka po majci je Albanka, katolkinja, koja je naravno, primila pravoslavnu vjeru i praktički, više naučila moga ujaka i majku o srpstvu, no moj ded...

veruj mi da će one biti posvećenije porodici od takozvanih čistokrvnih Srpkinja....

jes vala, sve dok se njihovi potomci ne istripuju da su albanci jer im je poplava zapušila vodovod.

Back