Nakon uništavanja osnovnog i srednjeg obrazovanja, na delu je uništavanje univerziteta

Nije "akreditovan univerzitet" ali se završava, prihvata kandidate, školuje i izdaje diplome koje znače ŠTA tačno???
Ova priča je starija nego što je transparentno. Profesori iz Niša, NS, Beograda su uzimali duple plate da predaju na Kosovu, studenti su bili tamo i učili od njih.
Imali smo predavače kakve imaju svi u jednoj legitimnoj državi, ali... naše diplome nisu akreditovane, mi smo blejači u međuvremenu čije diplome niko ne zarezuje za pravu stvar. Ko će i šta da uradi po pitanju toga?
Smešno baš!!!

Nije "akreditovan univerzitet" ali se završava, prihvata kandidate, školuje i izdaje diplome koje znače ŠTA tačno???
Ova priča je starija nego što je transparentno. Profesori iz Niša, NS, Beograda su uzimali duple plate da predaju na Kosovu, studenti su bili tamo i učili od njih.
Imali smo predavače kakve imaju svi u jednoj legitimnoj državi, ali... naše diplome nisu akreditovane, mi smo blejači u međuvremenu čije diplome niko ne zarezuje za pravu stvar. Ko će i šta da uradi po pitanju toga?
Smešno baš!!!
Očigledno si upućen.
Lepo je videti takvog na forumu ... prozbori još koju ...

Očigledno si upućen.
Lepo je videti takvog na forumu ... prozbori još koju ...
Ako progovorim, neće ni Dunav da me opere. :zcepanje:
Gladni mita, poklona i novca... na suprot svemu što sam očekivala.
I oni koje sam držala za veličine su radili ipak na novac. Imaš pare-završavaš, položio si.

Ipak, to je sve samo papir, neakreditovan. Sa mesta na mesto uz gurkanje. Tako nam i jeste!

Ako progovorim, neće ni Dunav da me opere. :zcepanje:
Gladni mita, poklona i novca... na suprot svemu što sam očekivala.
I oni koje sam držala za veličine su radili ipak na novac. Imaš pare-završavaš, položio si.

Ipak, to je sve samo papir, neakreditovan. Sa mesta na mesto uz gurkanje. Tako nam i jeste!
A Ha ... obzirom na sliku , mislio sam da nisi cura ... dobro ...

Jedino racionalno objašnjenje je da su krivi prosvetni radnici koji fabrikuju tolike vukovce. Jednostavno, nemaju snage da se suprostave roditeljima. Krivi su i direktori koji često učestvuju u pritiskanju prosvetara zarad ocena a najkrivlje je ministarstvo od vremena pokojnog gaše pa do danas. Ministarstvo je uvek, ali uvek na stranirazmaženih klipana i klipanki a kontra nastavnika. Zato imamo 20% vukovaca i 70% odličnih na kraju osnovne škole.

Back