a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 35.767
pa i da se zaye.bavas.CIA je kriva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa i da se zaye.bavas.CIA je kriva.
Misliš da je ozbiljan?pa i da se zaye.bavas.
Kinezi su nekada dolazili kod nas da uče zanat.Ma šta će nam školovani, Kinezi će da nam prave sve.
Očigledno si upućen.Nije "akreditovan univerzitet" ali se završava, prihvata kandidate, školuje i izdaje diplome koje znače ŠTA tačno???
Ova priča je starija nego što je transparentno. Profesori iz Niša, NS, Beograda su uzimali duple plate da predaju na Kosovu, studenti su bili tamo i učili od njih.
Imali smo predavače kakve imaju svi u jednoj legitimnoj državi, ali... naše diplome nisu akreditovane, mi smo blejači u međuvremenu čije diplome niko ne zarezuje za pravu stvar. Ko će i šta da uradi po pitanju toga?
Smešno baš!!!
Ako progovorim, neće ni Dunav da me opere.Očigledno si upućen.
Lepo je videti takvog na forumu ... prozbori još koju ...
A Ha ... obzirom na sliku , mislio sam da nisi cura ... dobro ...Ako progovorim, neće ni Dunav da me opere.
Gladni mita, poklona i novca... na suprot svemu što sam očekivala.
I oni koje sam držala za veličine su radili ipak na novac. Imaš pare-završavaš, položio si.
Ipak, to je sve samo papir, neakreditovan. Sa mesta na mesto uz gurkanje. Tako nam i jeste!
Kakve to veze ima?A Ha ... obzirom na sliku , mislio sam da nisi cura ... dobro ...
Nikakve ... pomislio sam pit-bul a ono lavče ... izvini ... oprosti matorom ...Kakve to veze ima?
Ista je meta, isto sve. Ne razumem zašto ste pomislili da nisam dovoljno dobra da se borim za izvesne ciljeve?Nikakve ... pomislio sam pit-bul a ono lavče ... izvini ... oprosti matorom ...
Pa, kad mi postavite Gocu tržan ...zaista ... mada , uvažavam Vaše mišljenje ...Ista je meta, isto sve. Ne razumem zašto ste pomislili da nisam dovoljno dobra da se borim za izvesne ciljeve?
Nije kriva CIA što je dala instrukcije nego budala koja ih izvršilaCIA je kriva.
Zar nije u opciji i povećanje plate..?zbog koji su se odlučili za protest i odbijanjem da budu potkupljeni..
Ljuba ZemunacKo ti je ovaj na slici Mate Parlov ili Bruce Lee?![]()
E, kad takav , sa takvom slikom dođe na ovakvu temu ...Ljuba Zemunac
I još ne živi u Srbiji i ima svoju firmu i smeta ko fol nešto u Srbiji..E, kad takav , sa takvom slikom dođe na ovakvu temu ...
Ti znaš gde on živi i... ima svoju firmu ... pretpostavljam da znaš i da mu je firma uspešna ?I još ne živi u Srbiji i ima svoju firmu i smeta ko fol nešto u Srbiji..
Sam je pričao o tome na forumu..Ti znaš gde on živi i... ima svoju firmu ... pretpostavljam da znaš i da mu je firma uspešna ?
Sve ti je poznato?
Neka je ... vidiš valjda iz pisanija da je dečko nepismenSam je pričao o tome na forumu..