TONOLAN
Buduća legenda
- Poruka
- 30.348
Autorska tema!
Poštovani forumaši,
Nakon očiglednog uništavanja osnovnog obrazovanja, gde su od 30 učenika ... 25 odličnih... a 20 tzv vukovaca ... a zatim srednjeg šrafciger (odvijač) obrazovanja ...
Na red su došli fakulteti i univerziteti!
Kakvi će stručnjaci izaći sa naših univerziteta? Pita li se neko?
Ova vlast namerno (zarad svog opstanka), dozvoljava dekanima i rektorima, proteste manjeg broja studenata kako bi uništili naš visokoobrazovni sistem!
Gospodar je rekao da ako studenti žele da izgube godinu ... nikakav problem!
Ja sam siguran da to NJEMU problem nikakav neće biti.
Ajde što neće izaći novi glumci, filozofi, politikolozi, žurnalisti ... ALI ... neće izaći ni fizičar, matematičari, informatičari, inženjeri svih struka , koji su nam nasušno potrebni!
Dovode Trotere iz Pekama da predaju našoj deci!
Nekada su naši inženjeri pravili mostove, tunele, brane i hidroelektrane, termoelektrane, puteve i solitere ... danas nam nasrešice Kinezi prave!
Ovo što se sada dešava je projekat zarad uništavanja visokog školstva!
Poštovani forumaši,
Nakon očiglednog uništavanja osnovnog obrazovanja, gde su od 30 učenika ... 25 odličnih... a 20 tzv vukovaca ... a zatim srednjeg šrafciger (odvijač) obrazovanja ...
Na red su došli fakulteti i univerziteti!
Kakvi će stručnjaci izaći sa naših univerziteta? Pita li se neko?
Ova vlast namerno (zarad svog opstanka), dozvoljava dekanima i rektorima, proteste manjeg broja studenata kako bi uništili naš visokoobrazovni sistem!
Gospodar je rekao da ako studenti žele da izgube godinu ... nikakav problem!
Ja sam siguran da to NJEMU problem nikakav neće biti.
Ajde što neće izaći novi glumci, filozofi, politikolozi, žurnalisti ... ALI ... neće izaći ni fizičar, matematičari, informatičari, inženjeri svih struka , koji su nam nasušno potrebni!
Dovode Trotere iz Pekama da predaju našoj deci!
Nekada su naši inženjeri pravili mostove, tunele, brane i hidroelektrane, termoelektrane, puteve i solitere ... danas nam nasrešice Kinezi prave!
Ovo što se sada dešava je projekat zarad uništavanja visokog školstva!