Nakon iskliznuća voza iz šina kod Klenka oglasila se Železnica: "Cisterne su prazne, nema opasnosti"

Konrad-19

Buduća legenda
Poruka
34.015
Svedoci smo ogromnih uspeha SNS stručnog osoblja.
Svjedoci smo sabotaže od strane Žutih Antikrista.
Prije nekoliko godina isto se pokidao neki vlak, ali nitko nije spomenuo da su se tog dana u njega ukrcale stotine pripadnika i simpatizera Žutih anarhista koji su vrištali, kričali, arlaukali, divljali, skakali i svojim majmunisanjem slomili osovinu nesretnog vlaka.

Svedoci smo ogromnih uspeha SNS stručnog osoblja.​

:klap::bravo:
Hajde stavi prst na celo i razmisli, jel' inzenjer na odrzavanju gornjeg strroja u Infrastrukturi Zeleznica Srbije partijska figura ili samo neki lik koji se ko zna kad zaposlio na tu poziciju i gura bez nekih obaveza do penzije... zeleznicka infrastruktura sem 2-3 pravca je dotrajala, neki pravci nisu jos od pocivse SFRJ ni rekonstruisani ni valjano odrzavani. SNS kadrovi su negde vise u hijerarhiji te firme, oni vode racuna kako da se ovajde i oni i partija od javnih nabavki, a ne da li je mreza sigurna, o tehnickoj ispravnosti racuna vodi sitna boranija, boranija koja kao u svakom javnom preduzecu ceska j.a.j.c.a.

I da ne bude zabune, tako je uvek bilo i bice u javnom sektoru, upravljanjem i rukovodjenjem se bave partijci, radom se bavi boranija koju zabole rasplodni organ za taj posao. To se zove javasluk.

Lazes kao i obicno - u Srbiji se i na mesto cistacice zaposljava preko stranke (sto je do karikaturalnih nivoa hipertrofiranosti dovelo SNS zlocinacko udruzenje mada su naznake toga bile i pre njih)
Jeste dilejo ja lazem a ti znas znanje, ali kad bi se zay.eba.vali. Ja recimo znam bar 10 inzenjera koji rade u Ifrastrukturi Zeleznica Srbije a ti ne znas nijednog. Neki od njih tamo rade od 1990, neki su se zaposljavali tokom vremena, svi tamo vec rade preko 20 godina, da li je neko od njih clan SNS-a ne znam ali znam da je jedan od njih bio direktor Infrastruktura zeleznice jos kao clan Gey17+.

Meni raznorazni idioti koji pisu nebuloze o necemu o cemu nemaju blage veze najvise smetaju po ovakvim portalima, procitaju jedan novinski clanak iz novina kojima politicki naginju i sve znaju o politici, vojnoj situaciji, ekonomiji, obrazovanju pa eto i o zeleznicama Srbije. Eto njih kako po drustvenim mrezama sire svoju "istinu" i sto vreme prolazi sve su ubedjeniji u to.

Zato jarane ti ides na ignore listu, sa idiotima se ne raspravljam. Adio.

Back