largoman
Primećen član
- Poruka
- 900

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkad su Ameri posle WWII izmislili prvi NLO u obliku letećeg tanjira, šegi i sprdnji nema kraja... još sad kad imaju Photoshop - nebo je granica....![]()
Amerikanci su maznuli tehnologiju i naucnike iz nemacke posle WW2. A svabe su jos za vreme rata pravili letece tanjire, raketne pogone i kojekakve zajebancije. Od tada u americi sve cesce mozemo cuti o NLO-u.
Ne samo u americi vec i u drugim vojno razvijenim zemljama.
Sto se tice ove komunikacije sa vanzemaljcima to mi zvuci smesno...
Modža tek rade na tehnologiji kako da u kosmosu naprave vazduh na kom bi NLO leteo...Osthinavlja se pitanje zasto se takva napredna tehnologija skriva od javnosti ? :thinking:
Amerikanci su maznuli tehnologiju i naucnike iz nemacke posle WW2. A svabe su jos za vreme rata pravili letece tanjire, raketne pogone i kojekakve zajebancije. Od tada u americi sve cesce mozemo cuti o NLO-u.
Ne samo u americi vec i u drugim vojno razvijenim zemljama.
Sto se tice ove komunikacije sa vanzemaljcima to mi zvuci smesno...
Jeste, mislim čak i da Britanski muzej ima te razglednice koje je Artur slao sa Alfa Kentaura.U potpunosti se slazem stobom.
Cak sam cuo da je i legendarni Kralj Artur imao posla sa vanzemaljcima.
A jes ti bio možda u kosmosu pa znaš da tamo nema vazduha, moguće da je kosmos pun vazduha al vladari iz senke u sadejstvu sa vanzemaljcima to kriju od nas.........zaveraModža tek rade na tehnologiji kako da u kosmosu naprave vazduh na kom bi NLO leteo...![]()
Vi'š otvorio si mi oči... idem na YouTube da snimim informativni klip o toj zaveri...A jes ti bio možda u kosmosu pa znaš da tamo nema vazduha, moguće da je kosmos pun vazduha al vladari iz senke u sadejstvu sa vanzemaljcima to kriju od nas.........zavera
![]()
Vi'š otvorio si mi oči... idem na YouTube da snimim informativni klip o toj zaveri...