Nakit

2ed89xe.jpg

Volim srebrno prstenje u kombinaciji sa crnim oniksom ili gorskim kristalom, kao npr.:

571031213_08fa3b8c4c.jpg

Ovaj prsten je prelep ...

Koji nakit volite da nosite ?
Da li vise volite belo ili zuto zlato ?
Ima li ovde ljubitelja bakra ?
Sta mislite o bizuteriji ?
Prstenje, ogrlice, minjdjuse, brosevi ..... sta od nabrojanog uopste ne nosite, a sta je pod obavezno uvek na vama ?
Sta biste volele od nakita da imate, a nemate ? A da dobijate na poklon sta biste zelele i od koga ?
Pisite bas sve o nakitu ....... a mozete i da uz tekst slicicama prikazete sta imate ili zelite da imate ....... sve .....
nisam do sad ništa ovde pisala....volim i belo i žuto zlato, ako se to može voleti. burma je od belog zlata...nakit je isključivo od dragog kamenja....rubini, safiri, brilijanti.
najviše volim smaragde i opal.

Joj moram svima da ispricam ovo , pogotovo vama koje volite nakit.

Naime ima na Kalisu tip prodaje neke super super ogrlice, mindjuse i svasta nesto od onog kamenja ,plemenitog ,raznog. I mnogo mi se dopao jedan ljubicasti komplet od ametista i super sam se ispricala sa deckom , svakakve mi price ispricao za sta je dobar taj kamen i bla bla truc , provedo' ja tu negde oko pola sata trucajuci al nisam kupila nsita jer nije imao ceo komplet. .

Dogovorila sam se sa njim da mi da javi kad bude dobio sve ...dakle ogrlicu ( 900 din - cenu pisem sa razlogom videcete zasto ) , narukvicu ( 400 din ) i mindjuse valjda 150 il 300 ) al da sve bude od istog kamena.

Pre neki dan odem kod muza u kancelariju, i vrapci vec znaju da on radi u Kineskom Tc u bloku 70 i posto mi se nije sedelo u kancelariji obidjem ja malo blok.

Udjem medj nakit i sta vidim !!!!!!!!
Divne "plemenite ogrlice " od ametista .
Ogrlica 400, narukvica 150, mindjuse 100 :evil:

Pogledam bolje ...jer i na Kalisu karakteristicna je zakacaljka ...kad ono ISTO!

Decko valja kineske ogrlice i prodaje nam pricu da su od kamenja i da lece ovo i ono i jos preko svega toga dere .

Kupila sam sve sto sam zelela , za upola manje novca , divno izgleda slikacu da vidite , i da znate da se ne zalecete .

Dobra "žvaka" prodaje sve. :)

Ja volim srebrno i belo zlato od finog nakita. I belo kamenje, za sada samo cirkoni:)
A bizuteriju obozavam, najvise sam kupovala Accesorize. Ima tu svega,svakakvih stilova.
Ipak, najvise volim medaljone -kameje i tirkiz. Nosim samo po jedan efektan prsten i ogrlicu uz nju. Narukvice redje, a od mindjusa sa se skroz odvikla.

Joj moram svima da ispricam ovo , pogotovo vama koje volite nakit.

Naime ima na Kalisu tip prodaje neke super super ogrlice, mindjuse i svasta nesto od onog kamenja ,plemenitog ,raznog. I mnogo mi se dopao jedan ljubicasti komplet od ametista i super sam se ispricala sa deckom , svakakve mi price ispricao za sta je dobar taj kamen i bla bla truc , provedo' ja tu negde oko pola sata trucajuci al nisam kupila nsita jer nije imao ceo komplet. .

Dogovorila sam se sa njim da mi da javi kad bude dobio sve ...dakle ogrlicu ( 900 din - cenu pisem sa razlogom videcete zasto ) , narukvicu ( 400 din ) i mindjuse valjda 150 il 300 ) al da sve bude od istog kamena.

Pre neki dan odem kod muza u kancelariju, i vrapci vec znaju da on radi u Kineskom Tc u bloku 70 i posto mi se nije sedelo u kancelariji obidjem ja malo blok.

Udjem medj nakit i sta vidim !!!!!!!!
Divne "plemenite ogrlice " od ametista .
Ogrlica 400, narukvica 150, mindjuse 100 :evil:

Pogledam bolje ...jer i na Kalisu karakteristicna je zakacaljka ...kad ono ISTO!

Decko valja kineske ogrlice i prodaje nam pricu da su od kamenja i da lece ovo i ono i jos preko svega toga dere .

Kupila sam sve sto sam zelela , za upola manje novca , divno izgleda slikacu da vidite , i da znate da se ne zalecete .
pa ok, svi idu kod kineza pa valjaju posle za duplo onima koji ne idu kod kineza =)
ali ja samo hoću da kažem da nema razloga zašto to ne bi biilo od tih minerala
jer su to sitni kamenčići, tj otpadni
oni ne koštaju ništa
tako da, ako verujete u te stvari, imaju valjda i ta lekovita ili kakva već svojstva =)

zlato uglavnom ne nosima, ali u obzir bi mogli doci neki ukusni komadi od bijelog zlata.
uglavnom nosim srebro bizuteriju i naravno trudim se da to ide uz garderobu i priliku.
ponekad mi tako dodje pa se okitim kao jelka :lol:

Back