Mirođija
Veoma poznat
- Poruka
- 11.565
Volim srebrno prstenje u kombinaciji sa crnim oniksom ili gorskim kristalom, kao npr.:
![]()
Ovaj prsten je prelep ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volim srebrno prstenje u kombinaciji sa crnim oniksom ili gorskim kristalom, kao npr.:
![]()
nisam do sad ništa ovde pisala....volim i belo i žuto zlato, ako se to može voleti. burma je od belog zlata...nakit je isključivo od dragog kamenja....rubini, safiri, brilijanti.Koji nakit volite da nosite ?
Da li vise volite belo ili zuto zlato ?
Ima li ovde ljubitelja bakra ?
Sta mislite o bizuteriji ?
Prstenje, ogrlice, minjdjuse, brosevi ..... sta od nabrojanog uopste ne nosite, a sta je pod obavezno uvek na vama ?
Sta biste volele od nakita da imate, a nemate ? A da dobijate na poklon sta biste zelele i od koga ?
Pisite bas sve o nakitu ....... a mozete i da uz tekst slicicama prikazete sta imate ili zelite da imate ....... sve .....
Joj moram svima da ispricam ovo , pogotovo vama koje volite nakit.
Naime ima na Kalisu tip prodaje neke super super ogrlice, mindjuse i svasta nesto od onog kamenja ,plemenitog ,raznog. I mnogo mi se dopao jedan ljubicasti komplet od ametista i super sam se ispricala sa deckom , svakakve mi price ispricao za sta je dobar taj kamen i bla bla truc , provedo' ja tu negde oko pola sata trucajuci al nisam kupila nsita jer nije imao ceo komplet. .
Dogovorila sam se sa njim da mi da javi kad bude dobio sve ...dakle ogrlicu ( 900 din - cenu pisem sa razlogom videcete zasto ) , narukvicu ( 400 din ) i mindjuse valjda 150 il 300 ) al da sve bude od istog kamena.
Pre neki dan odem kod muza u kancelariju, i vrapci vec znaju da on radi u Kineskom Tc u bloku 70 i posto mi se nije sedelo u kancelariji obidjem ja malo blok.
Udjem medj nakit i sta vidim !!!!!!!!
Divne "plemenite ogrlice " od ametista .
Ogrlica 400, narukvica 150, mindjuse 100![]()
Pogledam bolje ...jer i na Kalisu karakteristicna je zakacaljka ...kad ono ISTO!
Decko valja kineske ogrlice i prodaje nam pricu da su od kamenja i da lece ovo i ono i jos preko svega toga dere .
Kupila sam sve sto sam zelela , za upola manje novca , divno izgleda slikacu da vidite , i da znate da se ne zalecete .
Merlinka je hit...Merlinka je fenomenalna!
pa ok, svi idu kod kineza pa valjaju posle za duplo onima koji ne idu kod kineza =)Joj moram svima da ispricam ovo , pogotovo vama koje volite nakit.
Naime ima na Kalisu tip prodaje neke super super ogrlice, mindjuse i svasta nesto od onog kamenja ,plemenitog ,raznog. I mnogo mi se dopao jedan ljubicasti komplet od ametista i super sam se ispricala sa deckom , svakakve mi price ispricao za sta je dobar taj kamen i bla bla truc , provedo' ja tu negde oko pola sata trucajuci al nisam kupila nsita jer nije imao ceo komplet. .
Dogovorila sam se sa njim da mi da javi kad bude dobio sve ...dakle ogrlicu ( 900 din - cenu pisem sa razlogom videcete zasto ) , narukvicu ( 400 din ) i mindjuse valjda 150 il 300 ) al da sve bude od istog kamena.
Pre neki dan odem kod muza u kancelariju, i vrapci vec znaju da on radi u Kineskom Tc u bloku 70 i posto mi se nije sedelo u kancelariji obidjem ja malo blok.
Udjem medj nakit i sta vidim !!!!!!!!
Divne "plemenite ogrlice " od ametista .
Ogrlica 400, narukvica 150, mindjuse 100![]()
Pogledam bolje ...jer i na Kalisu karakteristicna je zakacaljka ...kad ono ISTO!
Decko valja kineske ogrlice i prodaje nam pricu da su od kamenja i da lece ovo i ono i jos preko svega toga dere .
Kupila sam sve sto sam zelela , za upola manje novca , divno izgleda slikacu da vidite , i da znate da se ne zalecete .