dakle ko je po vama najlepsi teniserDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dakle ko je po vama najlepsi teniser
8)e sto sam se iskidao kada sam video onu reklamu za hipo banku,,cini mi se kada ovaj kako se vec zove baca karticu i "uija" muvuidol...:e sho se iskido kad vido onu reklamu za hypo banq chini mi se kada ovaj kakosevetjzove batza kartzitzu i uija muvu...
mislim.... pa debil je mogo da skonta da tje to imati kontra efekat
chavitj ne seri....Chavke:e sto sam se iskidao kada sam video onu reklamu za hipo banku,,cini mi se kada ovaj kako se vec zove baca karticu i "uija" muvu
]mislim,,,pa debil je mogao da skonta da ce to imati kontra efekat
banegad:meni je najzgodniji janko tipsarevic jer ima pirsinge tetovaze i zlatne zube
isto tako su zgodni i djokovic bozoljac troicki pasanski vemic zimonjic boba zivojinovic i lepa brena
a i kurnjikova nije losha
8-)
Zahvaljujem.......pa ja sam samo objektivna!!!!!!!!!!Billie Jean:@Andjelcic
To si jako dobro srocila !!!![]()
![]()
Slazem se sa tobom !!!
![]()
E pa drago mi je sto imamo isto misljenje!!!!!Billie Jean:I ja sam objektivna zajedno sa tobom...![]()
![]()
ali glup je neko ko uopste prihvati da ucestvuje u takvoj reklami...Andjelčić:Pa koliko god da je reklama glupa nije glup onaj ko je u njoj!!!!!!!!!!1
.....uuu a njemu bas treba lova...ne znam bas...Chavke:ali glup je neko ko uopste prihvati da ucestvuje u takvoj reklami...
mada...znam znam...lova
jeste al o njoj se pricha negativno... sho rushi ozbiljnost firmeReklama je neverovatno glupa,svaka cast onom ko je smislio. Mada efekat i treba da bude da se prica o njoj,u tome su uspeli definitivno.