Pozorište Najzgodniji srpski glumac gaji piliće

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
20.312
Glumac Branislav Bane Tomašević sagradio je kuću u selu nadomak Gornjeg Milanovca,
gde je za sebe i porodicu napravio pravu oazu mira
.

Bane Tomašević istakao je da ga rad na selu smiruje, te da uživa u seoskim poslovima koji
mu uopšte nisu strani.

Screenshot_69.png

- Ovde je jedna posebna dimenzija života, pravi život! Imam kontakt sa prirodom, bez buke i haosa.
Gledam svoje kokoške, prvi put sam ih pustio u prirodu. Kupio sam 40 pilića i podgajio ih, pravi su,
divlji, oni što šetaju po dvorištu i kljucaju - rekao nam je i otkrio da se brine o životinjama.

- Gajim životinje, imam svinje i ovce takođe. Imam svoju baštu, paradajz, krastavac, tikvice. Nije mi
teško da sve radim, u detinjstvu sam dolazio na selo kod bake i dete, oduvek sam voleo tu da
boravim. Kada sam ovde nema stresa uopšte.

Screenshot_71.png

- Zasadio sam mnogo stabala višnje na imanju na kojem se rodio moj otac, to je moja dedovina,
kao i mog brata. Sagradili smo i kuću. Zatim sam dokupio nekoliko obližnjih hektara zemlje i
napravio zasad od 1.000 stabala višnje.

- Ideja mi je da razvijem posao proizvodnje voća i usput razmatram sve mogućnosti za preradu i
pravljenje proizvoda od tog voća. Imam spremnu zemlju za još 1.200 stabala višnje, a na imanju
imam i više sorti šljiva koje je su još ranije zasađene...

Jelena Tomašević, manekenka, nakon što je upoznala ljubav svog života, Branislava, odlučila je
da karijeru stavi u drugi plan i posveti se stvaranju porodice.

S godinama njihova porodica je rasla i rasla, pa sada imaju troje dece, tri dečaka, koji su njihov
najveći ponos: Dušana, Bogdana i Stefana.

Pogledajte video klip i čujte njegovu priču...

:bravo:

Super...
Ne razumem šta onda imaš da kažeš na ovoj temi ...
A, da... rekla si "da nikad čula nisi" za njega...
Sad je bar jasno zašto nikad za njega nisi čula, hahahahah
Kao što rekoh, da nije moj tip....
Videla sam taj dan na početnoj strani naslov teme, pa reko aj baš da vidim koji je to najzgodniji glumac. I eto...
Lik nit mi poznat nit mi lep,zgodan...

Poslednja izmena od moderatora:
Branislav Bane Tomašević je zgodan i odličan glumac. Nisam znala da je i on odlučio da živi na selu.

Odlična je poruka u TikTok klipu koja se odnosi na odnos prema životnoj sredini. Nadam se i verujem da i ostali naši glumci koji žive na selu, imaju isti odnos prema životnoj sredini.

Aktivizam naših glumaca, bilo na polju politike, društva, ekologije znači mnogo. Kao popularne ličnosti mogu da doprinesu promenama u svim oblastima društva i života.

PS. Čitam komentare i ne razumem zašto ljudi imaju potrebu da pišu na temi koja ih ne zanima.

Potpuno je nebitno da li nam je zgodan, zgodniji ili najzgodniji, ili čak da nam se fizički ne sviđa uopšte.
Izgleda lepo, vodi računa o sebi, ali je akcenat na tome u čemu je pronašao zadovoljstvo i radost.
Meni prijatno izgleda, ali se prepoznajem u priči. Volim to odakle sam, rad sa zemljom me nadopunjuje i uveseljava, a verovatno mi i produžava životni vek.
Nije klasičan primer urbanog momka koji domaću životinju nije nikad uživo video. Šta više, gaji ih.

Potpuno je nebitno da li nam je zgodan, zgodniji ili najzgodniji, ili čak da nam se fizički ne sviđa uopšte.
Izgleda lepo, vodi računa o sebi, ali je akcenat na tome u čemu je pronašao zadovoljstvo i radost.
Meni prijatno izgleda, ali se prepoznajem u priči. Volim to odakle sam, rad sa zemljom me nadopunjuje i uveseljava, a verovatno mi i produžava životni vek.
Nije klasičan primer urbanog momka koji domaću životinju nije nikad uživo video. Šta više, gaji ih.
Divan komentar, lepojko moja! Zamisli, taj mladi čovek je uspeo da završi i Šumarski fakultet (pored FDU)
Zadivljuje koliko je širok, obrazovan i kakve životne odluke donosi za svoju suprugu, decu i sebe...
Kapa dole!
E, da... setih se ćerke Voje Brajovića koja u vreme kada je gladovala i kada nije imala posla - izjavila:
"Pa, ja sam glumica! Za to sam se školovala, a ne da okopavam krompir?"

Divan komentar, lepojko moja! Zamisli, taj mladi čovek je uspeo da završi i Šumarski fakultet (pored FDU)
Zadivljuje koliko je širok, obrazovan i kakve životne odluke donosi za svoju suprugu, decu i sebe...
Kapa dole!
E, da... setih se ćerke Voje Brajovića koja u vreme kada je gladovala i kada nije imala posla - izjavila:
"Pa, ja sam glumica! Za to sam se školovala, a ne da okopavam krompir?"
Očaravaju me ljudi kojima nijedan pošten posao nije ispod časti. Poznajem takve, koji bi mogli ništa teže od penkale da dižu, a ne forsiraju imidž buržoazije, i to su za mene tek gospoda na kub-i da se dotera, i da zasuče rukave svog radnog odela, i da progovori pametno, i da se šali-sve u skladu sa prilikama. Takve ljude nije strah nikakve krize i nemaštine. Znaće makar da okopavaju krompir, zar ne?
👏👏👏

Back