Najzahtevniji znakovi

Manga Hilux

Legenda
Moderator
Poruka
66.220

Pet najzahtevnijih horoskopskih znakova s kojima ćete jedva izaći na kraj​

izvor LIFESTYLE :Novi list
svađa, rasprava
Ekateryna Zubal/Shutterstock
Na prvom mestu nije Lav, iako ste možda pretpostavili.

Astrolozi otkrivaju koji su horoskopski znakovi najzahtevniji, od pomalo zamornih do definitivno teških, prenosi Novi List.

Rak

Rakom vlada Mesec, nebesko telo koje upravlja emocijama, pa znate da mogu da budu prilično neraspoloženi. Vole da se stvari odvijaju na određeni način, a ako zabrljate, neće baš biti srećni.
“Oni su kao majke zodijaka i svi moraju da budu po konac, da obraćaju pažnju i rade svoj posao”, kaže astrolog Stina Garbis.
Osim što su emotivni, Rakovima je potrebno mnogo uveravanja. Mogu da se takmiče za pažnju ili imaju smešne ideje o tome šta je ljubav, a ako pokušate da ispunite njihova očekivanja može da bude prilično izazovno.

Blizanac

Ovim društvenim leptirićima lako sve dosadi i zato uvek skaču s jednog razgovora na drugi. Osim toga, nisu baš dobri s obvezama, pa im je teško da budu potpuno prisutni u vezi ili prijateljstvu.
“Blizanci, sa svojom dinamičnom energijom i intelektualnom znatiželjom, mogu zahtevati kontinuiranu mentalnu stimulaciju i komunikaciju”, kaže Rodriguez.

Brzo misle i vole da komuniciraju sa svim tipovima ljudi, ali to zahteva da oni oko njih prate taj tempo što samo po sebi može da bude veliki podvig. Blizanci zahtevaju puno od drugih, ali često ni sami ne mogu da zadovolje sopstvene standarde.

Bik

Bik utelovljuje udobnost i stabilnost. Imaju metodu za svoje ludilo i potrebno im je da sve bude kako oni žele. “Oni su najtvrdoglaviji znak u zodijaku, pa ako nije po njihovom, nije dobro“, kaže Garbis.
Iznenađujuće, Bikovi su prilično strpljivi, pa će čekati ono što žele. Ali, ako tome stanete na put, biće težak zadatak izviniti im se.
Ako su zahtevni, to je zato što im je potrebno više – bilo da je to više pažnje, više potvrde ili nešto između – a vi ne želite da istaknete tu stranu.

Lav

Lav zahteva pažnju drugih u svakom trenutku. Njima vlada Sunce, pa je njihov ego velik i “cvetaju u obožavanju i uvažavanju”, kaže Rodriguez. “Njihov zahtev za poštovanjem i ljubavlju često zauzima središnje mesto u njihovim interakcijama”, dodaje.
Potreba da budu prepoznati istovremeno može biti i njihova propast. Je li neko drugi u središtu plesnog podijuma na zabavi? Je li kolega s posla dobio unapređenje umesto njih? Vodi li neki drugi prijatelj razgovor za vreme doručka umesto Lava?
Lavovi ne vole da dele svetla reflektora, a ta stalna potreba za pažnjom može da bude previše za ljude oko njih.

Ovan

Ovan je, bez sumnje, najzahtevniji horoskopski znak. Ne samo da je kardinalni znak, što znači da voli da bude glavni, već je i vatreni znak, pa je puno strasti što je vrlo opasna kombinacija.

“Njihova krilatica je ‘hoću odmah’”, kaže Garbis, pa nemojte ni da pomislite na to da im išta uskratite jer će vas srušiti bez imalo griže savesti.
Kao prvorođeni u zodijaku, imaju urođeno samopouzdanje i mogu da nateraju ljude da ih poslušaju, ali budite oprezni – mogu da budu pomalo agresivni i izbaciće veliki bes ako ne postignu ono što žele, piše Best Life Online.
 

Back
Top