Najzad zabrana „Obraza“ i „1389“

нема везе, све то исто с*ње
ко и све остале одметничке политичке банде на политичком стратишту

Pa jeste isto ali ovi pohapšeni su donekle njihovi puleni ... nije fer :lol:
Ista ta rulja je letos divljala predvođena Vučićem (kad je još bio sekretarica SRS) i tom prilikom je malo dobio pendrekom ...
 
Не очајавајте браћо. Ми смо једини на Балкану, где парада Содомљана није прошла. Хвала Богу, да смо барем ту показали трунчицу савести.
Ето у мору зла капљица добра и то је нешто.Кад спадне крпељ, лакше је, а ови ће брзо да спадну, чим уводе диктатуру.

aha ,bas smo se pokazali....:dash:
 
Enchanted
Pa jeste isto ali ovi pohapšeni su donekle njihovi puleni ... nije fer
Ista ta rulja je letos divljala predvođena Vučićem (kad je još bio sekretarica SRS) i tom prilikom je malo dobio pendrekom ...
Извини, али ти би као требало да будеш демократа и уз то женско... грешим зар не?

.
 
Poslednja izmena:
Mного смо се уплашили забране!


Српски народни покрет 1389 у потпуности подржава захтев Министарства правде за нашом забраном јер ће то решити све проблеме у Србији. Верујемо да ће забрана СНП 1389 довести до отварања 800 000 нових раних места и да ће свим пунолетним грађанима бити подељено по 1000 евра на име бесплатних акција. Коначно знамо да ће режиму Тадић-Дачић после забране СНП 1389 требати још само 120 година да уведе Србију у ЕУ.
Како би забрана имала смисла, обавештавамо јавност да су сви активисти СНП 1389 јако уплашени а да ће после одлуке о забрани сви променити свој став о режиму Тадић-Дачић и ЕУ и учланити се у ДС, СПС или ЛДП. Одмах ћемо потписати петицију да Србија призна независно Косово. И наравно сви ћемо доћи на следећу педерску параду и то у розим мајицама.
Због страха који осећамо, спремни смо да Слободану Хомену већ сутра предамо печат и документацију организације као и све заставе, плакате, беџеве, налепнице и мајице на којима пише 1389. Сагласни смо и да се Косовска битка из 1389 као и Кнез Лазар и Милош Обилић избришу из уџбеника историје за основну и средњу школу.

Ето толико сте нас уплашили.


Игор Маринковић,
члан Управног одбора СНП 1389


Поново ради сајт СНП1389. Духовит и културан одговор, као и увек од 1389. Ово су права питања, где су нова радна места, где су паре од акција, ко господо демократе и социјалисти потписује полицијски протокол у коме се наводи граница уместо административне линије. Већ има неких људи које познајем а који ће због агресивног гурања Параде срама од стране ДС преиспитати досадашње подржавање Демократске странке. А и СПС није ништа бољи, нажалост та странка није више ни налик на ону коју је водио Слободан Милошевић. :(
 
rekoh ranije, mislim da ce steta nastala otkazivanjem parade tek donositi negativne poene srbiji

Ambasadori: Šteta što povorka nije održana
Ambasador Holandije u Beogradu Ronald van Dartel izjavio je da je šteta što „Parada ponosa“ nije održana, kako bi se u Srbiji u praksi pokazalo poštovanje različitosti i tolerancija. Britanski ambasador u Beogradu Stiven Vordsvort izrazio je razočaranje otkazivanjem „Povorke ponosa“ u srpskoj prestonici, navodeći da su time oni koji su hteli mirno da demonstriraju izgubili, a njihovi protivnici pobedili. On je podsetio i da su pred povorku neki visoki srpski političari javno govorili da bi bilo bolje da se ona ne održi, a zamenik patrijarha, mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije nazvao je povorku „paradom srama i Sodome i Gomore“.
 
zasto bi zabranili pedere???
jel tebe neki ***** napao???

I ludaci iz laze imaju ista prava,i oni su mentalno bolesni,onda i oni zasluzuju da se puste na ulice,pa neka kolju,to je njihovo pravo.Dacic je rekao da ce SVE organizacije zabraniti,sto znaci i pedersku.
Zasto mora neko da me napadne da bih znao da je bolestan? :dontunderstand:
To gledaju deca,pomislice da je lepo primati u d*pe,pa ce i oni postati bolesni.
 
Баш ме је брига за мишљење амбасадора Холандије, Британије, Шведске...уосталом, мислим да је већина грађана Србије исто потресена колико и ја. :lol::hahaha:

sasvim si u pravu...
ali verujem da ce ubrzo doci dan kada ce povorka biti organizovana i proteci bez incidenata:rtfm::rtfm:
 
Није то само циљ хомосексуалаца већ великог дела нормалних људи у Србији.

Sta,da zabrane vojsku obicnog naroda?ko izlazi na ulice i primorava predsednike i ostale dzabalebarose na ostavke?Obican narod sigurno ne,mi imamo mnogo vise posla............SNP i OBRAZ su jedine organizacije koje mogu nesto da urade,a da nije njih,****** bi svakog dana paradirali,i vecina"normalnih" ljudi bi ih pozdravljali.Ko zna,mozda nekada i sami postanu ******............ :lol:
 

Back
Top