- Poruka
- 20.959
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne znam koliko si godina imala u "devedesetim", ali ja sada imam 38, tako da se dobro sećam tog perioda...Današnja Srbija me nikako ne podseća na taj period, po kakvim-god-hoćeš parametrima, uz svo uvažavanje tvoje ogorčenosti i nezadovoljstva...Nisam ni ja zadovoljan, ali ne bih išao toliko daleko...
Pogotovo ne bih mešao u ovu priču saobraćajce
Mislim da trebaš realnije sagledati situaciju u kojoj se nalazi naša zemlja, treba biti oštar u kritikama prema strankama na vlasti, jer ONE I SLUŽE ZA TO, ali ne treba biti povodljiv i nasedati na priče i priče i priče i priče...Jer, oni će se SIGURNO dogovoriti, "oni" su DS,DSS,NS,G17+...Na žalost, ne postoji idealna kombinacija, uvek neka stranka nekome smeta, yebi ga...
1998. doneo parlament deklaraciju o neprihvatanju stranih trupa, bio i referendum posle, a još malo posle...nužda zakon menja.Па ускоро ћеш и да видиш и да чујеш када Парламент БУДЕ ДОНОСИО НОВУ ДЕКЛАРАЦИЈУ О КиМ.....а то ће бити ових дана...![]()
Koštunica i Ilić usaglasili stavove o izborima
Autor: Tanjug, Beta | 21.12.2007 - 19:45
![]()
Predstavnici koalicije Demokratska stranka Srbije-Nova Srbija održali su danas sastanak na kojem su lideri tih partija Vojislav Koštunica i Velimir Ilić zauzeli zajednički stav o predstojećim predsedničkim izborima. Nakon sastanka koalicija je prosledila saopštenje medijima o tom sastanku i stavu Koštunice i Ilića o predsedničkim izborima. Prema ranijim najavama, Predsedništvo DSS trebalo je tokom vikenda da odluči o učešću na izborima, a Glavni odbor Nove Srbije na sastanku u nedelju. Predsednički izbori biće održani 20. januara 2008. godine.
"Pošto koalicija DSS-NS nije bila u prilici da sa svojim koalicionim partnerima razmotri i usaglasi pitanje predsedničkih izbora, pretpostavljamo da će koalicioni partneri razumeti što sada pred očima javnosti naknadno moramo pokušati da potražimo izlaz i dođemo do dogovora", navela je koalicija DSS-NS.
Posle sastanka predstavnika DSS-NS, na kojem su lideri tih partija Vojislav Koštunica i Velimir Ilić zauzeli zajednički stav o izborima, ta koalicija je izrazila uverenje da interes za razgovorima o izborima postoji i u DS-u.
Dodaje se da izbori raspisani bez dogovora sa DSS i NS i da se zemlja već nalazi u predizbornoj kampanji, a da "istovremeno zapadne zemlje javno saopštavaju da će najavljenu odluku o statusu Kosova i Metohije realizovati posle izbora".
Koalicija DSS-NS takođe insistira da se pre potpisivanja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju Srbije EU unese jasna odredba da EU, saglasno svojim osnivačkim aktima, "u potpunosti garantuje i poštuje suverenitet i teritorijalni integritet Srbije u međunarodno priznatim granicama".
"Neophodno je da EU Srbiji garantuje ono što se garantuju svim ostalim članicama EU i zato DŠ i NS čvrsto zahtevaju zauzimanje jasnog stava da EU potpisuje Sporazum imajući u vidu celu, a ne osakaćenu Srbiju", navedeno je u saopštenju.
Ta koalicija tvrdi da je veoma zabrinuta zbog najava značajne većine članica EU da će priznati jednostranu nezavisnost Kosova.
Na sastanku je još jednom rečeno da se DSS i NS protive dolasku Misije EU na Kosovo, jer je to "protivpravno i suprotno Rezoluciji 1244".
Koalicija DSS-NS smatra da se otvara "ozbiljan problem u odnosima Srbije i EU" ukoliko EU ostane pri odluci da svojom Misijom stvara takvu marionetsku tvorevinu na tlu Srbije.
"Programski cilj DSS i NS je saradnja i integracija Srbije u EU na principima koji važe za sve druge evropske države. To niko ne bi smeo razumeti kao politiku izolacije, nego kao gledanje istini u oči i kao izraz najelementarnijeg nacionalnog i državnog samopoštovanja", navedeno je u saopštenju.
Dodaje se da su DSS i NS uverene da je povlačenje ove "crvene linije" nacionalnog samopoštovanja "nužan uslov samog opstanka države i naroda". Koalicija je ponovila da Srbija ne bi trebalo da ulazi u NATO zbog njegove uloge u bombardovanju Srbije 1999. godine i pokušaja "rasparčavanja Srbije i otimanja 15 odsto teritorije".
Е тако, НАЈЗАД ДА СЕ ЗНА ШТА МИСЛИ ВЕЋИНСКА СРБИЈА !!!!!!!!
Gde se nalazi ta vecina?
Narodnjacka koalicija, velja i voja, su na pravom putu u zaborav......kraj im se nazire, i to uskoro...
Zato su tako nervozni, zato velja lupeta i vise nego sto smo navikli od cacanskog gonica.......a slogirani kostunica cuti,,,,,,ko mudra sova...ne zna sta da kaze.........
Panika je i kod ovih , sto su se pozaposljavali preko partijskih veza u javna preduzeca ili ustanove koje su na budzetu.......tu , uvek,nakon pada onih koji su ih zaposlili, dolazi do pakovanja kofera i njihovih pulena.........zato , mito........pakuj polako radni sto, na tvoje mesto dolazi neka druga pijavica i parazit, ovaj put iz ds ili srs........a ti mozes polako da trazis tezgu na kalenicu..![]()
Koliko god se ja slagao sa opstom idejom da je Kosovo prioritet Srbije, kapiram da zivot u Srbiji ne moze da stane zbog tog problema. Kad Kosovo proglasi nezavisnost, mi moramo makar da imamo predsednika iza kojeg stoji jasna vecina gradjana Srbije i koji ce imati legitimitet da donosi odluke u vezi istog. A to cemo postici izborima.
Ova narodnjacka "ocu kakim, necu kakim" politika samo ide na stetu Srbije.
mi moramo makar da imamo predsednika iza kojeg stoji jasna vecina gradjana Srbije i koji ce imati legitimitet da donosi odluke u vezi istog. A to cemo postici izborima.
.
Pa cemu onda odlaganje izbora?А ко је рекао да ЖИВОТ У СРБИЈИ ТРЕБА ДА СТАНЕ? Свашта... сигурно да ћемо имати председника СА ЈАСНОМ ВЕЋИНОМ.......... а за Народњаке ти не брини, исувише добро знају и шта раде и са киме имају посла.....
Pa cemu onda odlaganje izbora?
Sta znaci konacni status? Proglasenje nezavisnosti Kosova? To nece do februara, eventualno marta. Vremena je sasvim dovoljno.Па ОДЛАГАЊЕ ИЗБОРА до коначног статуса је потпуно логично, или би ти можда волео да у сред кампање и окићених билборда настане ПОТПУНИ ХАОС У ДРЖАВИ уколико шиптари крену у оружани напад на преостале Србе.
Најстрашније је ПРАВИТИ СЕ ЛУД и не видети шта се око тебе догађа а то покушава ДС.
Ko se pravi lud??? Mito, da se manemo praznih priča, cela stvar je kompletna zamena teza.Па ОДЛАГАЊЕ ИЗБОРА до коначног статуса је потпуно логично, или би ти можда волео да у сред кампање и окићених билборда настане ПОТПУНИ ХАОС У ДРЖАВИ уколико шиптари крену у оружани напад на преостале Србе.
Најстрашније је ПРАВИТИ СЕ ЛУД и не видети шта се око тебе догађа а то покушава ДС.
ovo bese pisano i pre godinu-dve-tri-pet dana... ma kosovo je sigurno izgubljeno.... jos ste bili slozniji kolko se secam.![]()
Ta stvar je pukla mnogo pre 2-3 godine, ako se sećaš.ovo bese pisano i pre godinu-dve-tri-pet dana... ma kosovo je sigurno izgubljeno.... jos ste bili slozniji kolko se secam.![]()