Najvulgarniji covek u srpskoj politici prvi covek "NS"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda, ali ti ne bi mogao sad ovako da pises da nije bilo tog Velje-selje, jos bi Slobodan vladao.

Zato i povrh njegovih mana (koje svakako nisu vulgarnosti), ja cutim i odajem priznanje tom coveku za hrabrost i snalazljivost.

Da je snalazljiv, to jeste. Samo tako snalazljiv um bi otkrio ko mu siluje ovcice po livadi, pa su zbog toga malo nervozne kada ostane nasamo sa njima :hahaha::hahaha::hahaha:

Ovo je najace sto je Velja Selja, poznatiji u narodu kao 'Sljam' izjavio u javnosti :super::hahaha:

Velja e stvarno je Selja, "kakve blokade, kakve barikade kakve ja veze imam sa tim imam upalu pluca hehehe joooooooooj ***... Sram vas bilo pusite piiiiiiiiiiiiiip. pun mi je piiiiiiiiiiiiiiip. One beckovice, da bih joj piiiiiiiiiiiiiiip al je ruzna..." Svaka druga mu je piiiiiiiiiiiiiip hehehehehe
Nisam znao za ovaj klip, cek da ga otslusam jos jednom :dash: :hahaha: :rotf:

Velja e stvarno je Selja, "kakve blokade, kakve barikade kakve ja veze imam sa tim imam upalu pluca hehehe joooooooooj ***... Sram vas bilo pusite piiiiiiiiiiiiiip. pun mi je piiiiiiiiiiiiiiip. One beckovice, da bih joj piiiiiiiiiiiiiiip al je ruzna..." Svaka druga mu je piiiiiiiiiiiiiip hehehehehe
Nisam znao za ovaj klip, cek da ga otslusam jos jednom :dash: :hahaha: :rotf:

Ako nisi shvatio, to je bio telefonski razgovor koji u medijima nije morao u celini da bude pusten.

I sta ima da se Kostres izvinjava gradjanima Srbije u Veljino ime? Mi smo njega trpeli to vece, a ne Velju. Velja je - car!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back