NAJVIŠE ZAHTEVA ZA AZIL U NEMAČKOJ PODNELI GRAĐANI SRBIJE

Југ Богдан

Domaćin
Banovan
Poruka
4.065
ma znam.ali nebitno,svi ti cigani dolaze iz srbije,ebe se tamo nekom hansu ko je ko,pogleda u pasosh,jovo jovovic aus serbia.i zdrao.to sto je doticni etnicki rom,koga interesira..

Mene je sramota kao Srbina,znaci ne kao gradjanina Srbije,neko kao etnickog Srbina kada neko misli da su cigani Srbi.Znaci stvarno me je sramota.

walter45

Domaćin
Banovan
Poruka
3.883
Zar ne vidis da ovaj to namerno provocira pa svi znamo da su Hrvati i Bugari najveca CIGANARIJA .

u ovom slucaju ne provokatishem.nevolim posebno srbe,to i ne tajim,ali cigani(romi) su jedan jako veliki problem u njemackoj,i u zap.evropi opcenito.a posto je najveci dio iz srbije,i kao takvi se vode(kao srbi),onda i vi imate jedan jako veliki problem..

walter45

Domaćin
Banovan
Poruka
3.883
A Bugarska?A Hrvatska,u Hrvatskoj nema cigana?Rumunija?

ja ti kazem da je najveci dio iz srbije,tu je i rumunjska.iz Hrvatske nema,a i koji ce milokliz,kad ih Hrvatska dobro pazi i mazi.u srbiji je kriza,di i srbi jedva prezivljavaju,a kamoli cigani.shodno tome,evo ih iz srbije u dojcland.a poznato je da je ovdje socijala veca od inzinjerske place u srbiji.i eto ti motiva..

Југ Богдан

Domaćin
Banovan
Poruka
4.065
ja ti kazem da je najveci dio iz srbije,tu je i rumunjska.iz Hrvatske nema,a i koji ce milokliz,kad ih Hrvatska dobro pazi i mazi.u srbiji je kriza,di i srbi jedva prezivljavaju,a kamoli cigani.shodno tome,evo ih iz srbije u dojcland.a poznato je da je ovdje socijala veca od inzinjerske place u srbiji.i eto ti motiva..

Verovatno si u pravu.A i nek idu,ionako ne treba da zive u Srbiji,nije to njihova otadzbina.Samo jos da se ne predstavljaju kao Srbi,nego da kazu:"Mi smo ciganija prljava,dosli smo iz 3 p materine,ne znamo za odanost svojoj tradiciji i drzavi,upadamo drugim ljudima u njihove otadzbine itd...".

kumanovo

Domaćin
Poruka
3.096
u ovom slucaju ne provokatishem.nevolim posebno srbe,to i ne tajim,ali cigani(romi) su jedan jako veliki problem u njemackoj,i u zap.evropi opcenito.a posto je najveci dio iz srbije,i kao takvi se vode(kao srbi),onda i vi imate jedan jako veliki problem..

Naravno da u Hrvatskoj ima ciganarije svakog leta dolaze u Kumanovu kod rodjaka oni kazu da ne postoji razlika izmedju Cigana i Hrvata .