- Poruka
- 1.479
oni koji su juce gledali "da mozda ne" na rts-u mogli su videti da istrazivanje javnog mnjenja pokazuje da je u srbiji najvise onih gradjana koji smatraju da treba rehabilitovati drazu mihailovica 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
oni koji su juce gledali "da mozda ne" na rts-u mogli su videti da istrazivanje javnog mnjenja pokazuje da je u srbiji najvise onih gradjana koji smatraju da treba rehabilitovati drazu mihailovica![]()
Bila je dobra emisija (tema), ali mislim da ona kokoška nema poima sa vođenjem emisije...
Doveli su goste komuniste (partizane), što nisu doveli i nekog ravnogorca...
Nije bilo dovoljno rakije?
vecinom ljudi koji nisu iz srbije a stigli na krilima titoistickog talasa, brane svoje pozicije napadajuci bilo kakve rehabilitacije u srbiji.
njihove maticne republike se otcepile, njihovi rodjaci ,sunarodnici , u tim njihovim republikama izvikivali najgore uvrede na racun nas srba, srbije, al oni bi da i dalje drze lekcije i daju svoje sudove o nama uzivajuci sve blagodeti titoistickog doseljenickog komunizma u tudjum kucama,stanovima otetih od srba iz srbije.
tako i onaj crnogorac juce, zna sta brani i zna zasto napada i danas i mrtve srbe iz srbije, ne objasnjavajuci zasto nas srbe u njegovoj maticnoj otcepljenoj drzavi nazivaju okupatorima a on sam sebe u nasoj srbiji naziva "oslobodiocem".
BESKONACNOM RASPRAVOM o rehabilitaciji cvetkovica ,draze ..,zaboravljamo hiljade nevinino streljanih srba iz srbije ,otimanje njihove imovine, sto je na kraju i cilj onih sto su bespravno usli na posed srba iz srbije.
u valjevu naselje peti puk VIII crnogorska I VI licka su vrsile streljanja nevinih srba iz srbije.
nigde ni obelezja ni spomenika,zasto?
Bila je dobra emisija (tema), ali mislim da ona kokoška nema poima sa vođenjem emisije...
Doveli su goste komuniste (partizane), što nisu doveli i nekog ravnogorca...
![]()
Pa da zasto ne rehabilitovati nekoga ko se samo borio za svoj narod..... a da zaboravih da je to radio sa istim onim Nemcima koji su pobili onoliku decu u Kragujevcu.